Λευκος ελβετικος ποιμενικος

Valous

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2014
167
41
Κατερίνη
www.facebook.com
@LARA φενεται αφρατο και ωραιο.. οι γονεις που ειδα εχουν ακριβως βαρος και στοιχεια ελβετικων(οπως ειπα το θυληκο του ηταν απο εκτροφειο και το αρσενικο απο pet-shop),
@Stathis, δεν μπορω να το επιστρεψω... γιατι νομιζεις οτι το πηρα τοσο μικρο; ηθελα να φτασει πρωτα 55 ημερων.. αλλα μολις πηγα εκει και του λεω κρατα το μου, μου λεει ε θα στο προλαβουν και αλλα τετοια..

Τεσπα ευχαριστω και τους δυο σας οπως και να 'χει :)

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
το θυληκο του ηταν απο εκτροφειο και το αρσενικο απο pet-shop
Με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τη γνώμη του εκτροφέα της θηλυκιάς που ζευγάρωσαν σκυλί δική του εκτροφής με πετσοπάδικο κόπρο.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δεν παίρνουμε στοιχεία μόνο από τους γονείς μας. Υπάρχουν και παππούδες και προπάπποι και και...και όλοι αυτοί αναγράφονται στα pedigree και μπορεί να τους δει κανείς και ΑΝ έχει μελετήσει τη φυλή που διάλεξε -αλλιώς κακώς τη διάλεξε....- να καταλάβει διάφορα στοιχεία για το σκυλί του. Πού ξέρεις τι ήταν ο παππούς του δικού σου? Ούτε ο ιδιοκτήτης του δεν ξέρει...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έλα μου όμως που ο λευκός ελβετικός ποιμενικός είναι στην ομάδα ένα!
Ρε παιδί, τι το παίζεις γνώστης όταν δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα; Και γιατί δεν κοιτάς να μαθαίνεις αντί να σε πιάνει εγωισμός και ξερολίαση; Πάρε χαμπάρι ότι το σκυλί δεν είναι παιχνίδι αλλά ένα ζωντανό πλάσμα με δικές σου ευθύνες και υποχρεώσεις απέναντί του

Last edited:

Valous

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2014
167
41
Κατερίνη
www.facebook.com
Συζήτηση για τις φυλές της Ομάδας 1 κατά τον Διεθνή Κυνολογικό Όμιλο (F.C.I.)...ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ) (Βελγικά ποιμενικά,Μπριάρ,Γερμανικά ποιμενικά,κλπ.)

Συζήτηση για τις φυλές της Ομάδας 2 κατά τον Διεθνή Κυνολογικό Όμιλο (F.C.I.)...ΠΙΝΣΕΡ ΚΑΙ ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ-ΜΟΛΟΣΣΟΕΙΔΗ-ΕΛΒΕΤΙΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ (Ροτβάιλερ,Ντόμπερμαν,Μπόξερ,κλπ.)

Σας παρακαλω πολυ, ανοιξτε το μυαλο σας κολλημενοι ανθρωποι.. η σιγουρια στις ιδεες θα σας καταστρεψει, αν δεν το εχει κανει ηδη! Μιλησες για εγωισμο και ξερολιαση..

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Και στο λινκ του FCI στο Group 1 λέει Sheepdogs and Cattle Dogs (except Swiss Cattle Dogs) ενώ το συμπεριλαμβάνει στο Group 2 αναφέροντας Pinscher and Schnauzer - Molossoid Breeds - Swiss Mountain and Cattle Dogs

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Άλλο ελβετικός ποιμενικός (Swiss cattle dog) κι άλλο λευκός ελβετικός ποιμενικός (white Swiss shepherd). Το φόρουμ το πάει όπως η fci. Αλλά τι λέω η κολλημένη... Εσύ έχεις δίκιο, τι να λένε και οι ώρες που έχουμε περάσει οι παλιοί διαβάζοντας το φόρουμ για τη λειτουργία του! Εσύ! Το ξέρεις καλύτερα κι απο τον admin τον ίδιο. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Εγώ πάντως μπερδεύτηκα :/
Ο λευκός ελβετικός ποιμενικός είναι στην ομάδα 1, άλλα Swiss Mountain and Cattle Dogs (καμία σχέση με ΛΕΠ) στην ομάδα 2. Το παιδί που άνοιξε το θέμα εδώ ούτε αυτό δεν ξέρει, είδε τη λέξη «ελβετικός» και παρα κάτω δεν τον ένοιαζε.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εγώ πάντως μπερδεύτηκα :/
Φταίει που οι Ελβετοί έχουν κοπάδια και πολλών ειδών ποιμενικά. :)
Ο λευκός ελβετικός ποιμενικός είναι στο γκρουπ ένα, οταν το ανοίξεις, στο νούμερο δεκάξι. Δεν μπορω να βάλω το λινκ, ίσως φταίει που είμαι απο κινητό. Σε κάθε περίπτωση δεν πήγαινε προς τα εσένα το απότομο ύφος μου καθώς εσυ εξέφρασες απορία κι όχι ξεροκεφαλιά.