Λαμπραντόρ 8 μηνών

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
βρε παιδια δεν τον αφήσαμε να ανέβει . Μόνος του πήρε τον αερα . εμείς δεν έχουμε πεί ούτε να έρθει κοντά μας όταν είμαστε στο κρεβάτι όυτε του έχουμε δώσει την εντολη να ανέβει πάνω σε αυτό. Όταν μας βλέπει να ξαπλώνουμε αυτός έρχεται πάνω μας χωρις καν να του πούμε τπτ εμεις.

Απλα μας βλέπει να ξαπλώνουμε και θέλει και αυτός .

Υπενθυμίζω ότι τον Εκτορα τον πήραμε την δευτέρα απο την Φιλοζωικη,

Δεν ξέρει ακόμα το μείνε , εδω δεν καταλαβαινει ακόμα το ονομά του, αλλα σήμερα δειχνει να καταλαβαινει εστω και λίγο το όνομα, βλέπω δηλαδή ότι όταν τον φωνάζω γυρίζει το κέφάλι, δεν ξέρω όμως άμα είναι το όνομα καταλαβαίνει ή τη φωνή μου

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Πρέπει να του το απαγορεύετε, πριν καν το σκεφτεί να ανέβει. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Και ιδίως αφού όπως λες, του έχει γίνει συνήθεια. Μόλις πέσετε να κοιμηθείτε, τον παρακολουθείτε και μόλις δείτε το μάτι να γυαλίζει και τα πόδια να παίρνουν φόρα, ένα δυνατό "μη" και χτύπημα του χεριού στο κρεβάτι, πιστεύω πως θα είναι αρκετό.

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
θα το κάνω και αυτό αλλα΄νομίζω ότι το κτυπημα στο κρεβατι θα το δει ώς παιχνίδι ....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Αν την κρίσιμη στιγμή, σου έρθει στο μυαλό, ότι το γλυκό σου έχει κάνει τσίσα ή κακά [κατά προτίμηση διάροια] ή και τα δύο κάπου μέσα στο σπίτι, έχει πατήσει, κυλιστεί ή τριφτεί πάνω τους και έρχεται όλο χαρά, να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί σας...τότε πιστεύω ότι το "μη" και το χτύπημα, θα είναι τέτοια που δεν θα τα εκλάβει ως παιχνίδι...:)

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
Τι μπορώ να κάνω για να τον αφήνω ελεύθερο στην βόλτα ??? , φοβάμαι ακόμα να των αφήσω για να μην φύγει. πώς μπορω να του μάθω να είναι κοντα και να μην φεύγει ???

όταν πάμε βόλτα το μυαλό του το έχει εκεί αλλά όταν δεί κάποια γάτα ή σκύλο αφινιάζει...

τι να κάνω ??? θέλω να τον έχω ελεύθερο αλλά μάλλον δεν με ακούει ακόμα ....

Τις τελευταιες μέρες νομίζω ότι έχει παρει κάποιον αέρα και κάνει ότι θέλει αλλά δεν θέλω να τον μαλώνω γιατι δεν ξέρω τι θα κάνει (όχι Κακά και ούρα).

Μας έχει ξεσκίσει στο δάγκωμα όχι πολύ δυνατο αλλά σίγουρα πιο δυνατό απο ότι ήταν στην αρχή.

Λέω να κάνω την προσπάθεια με κάποιον εκπαιδευτή εσεις τι λέτε ???

Έχετε κάποιον που ξέρετε ότι κάνει καλη δουλεια και να μην είναι και πάρα πολυ ακριβώς ????

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Για μένα, χωρίς καμία συζήτηση, ο σκύλος ποτέ λυμμένος στην βόλτα....μόνο σε περιφραγμένους ασφαλείς χώρους.....

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
Ναι αλλά πως μπορεις να τον παίξεις και να τον ασκήσης κανονικά , να τον κουρασεις κιολας βρε παιδι μου ????

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Να τον λύσεις και να παίξεις σε κάποιο περιφραγμένο χώρο....ας πούμε κάποια παρκάκια ή κάποια γηπεδάκια είναι καλά κλειστά...δεν υπάρχει κανένα στην περιοχή σου;

ΕΠίσης μπορείτε να κάνετε και παιχνίδια που δεν χρειάζονται τρέξιμο....ακόμη και μέσα στο σπίτι που εκτονώνουν μια χαρά τον σκύλο,πχ να κρύβεις πράγματα και να τον παρακινείς να τα βρει και πολλά άλλα!

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
Παιδια καλησπέρα

Θέλω μία βοήθεια άμα γίνεται...

λόγω υποχρεώσεων θα πρέπει να αφήσω τον Εκτορα κάπου για περίπου 20 μέρες.

Μήπως ξέρεται κάποια καλή πανσιόν κοντά στην αθήνα και σχετικά Φτηνή ????

Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97