Λαμπραντόρ 8 μηνών

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
Παιδια επέστρεψα.

Ευχαριστω πολυ

Στέλιο του βάζω κάτου στα 500γρ είναι πολλά ???

Οπότε κρατάω κάποια ποσότητα για να του την δίνω ως λιχουδιά και κάνω την άσκηση , τον βάζω στο κρεβάτι του, του δίνω λιχουδιά άμα σηκωθεί πάλι το ίδιο .

Το πρόβλημα του ύπνου δεν το έχω γιατί ξέρω ότι άμα λύσω το πρόβλημα αυτό δεν θα έχω πρόβλημα για τα υπόλοιπα 10-12 χρόνια ... Οπότε καλύτερα ξύπνιος για 5,10,15 μέρες παρά να μην μάθει ....

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
και γιατι η θεση του οπως λες να μην ειναι το κρειτ?αυτο λεω..και γιατι να χεις το σκυλο στο μεινε με 10 ατομα στο σπιτι?για μενα το κρειτ σε μεγαλοσωμο σκυλι σε διαμερισμα ειναι μονοδρομος.αρκει να το μαθει για φωλια.

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
καλε μου φιλε δεν διαφωνω με αυτο που λες απλα , δεν θελω να κλεισω το σκυλι κάπου. Ξέρω ότι αμα δεν μαθει ο Εκτορας θα πρέπει να κανω κάτι π.χ. να παρω crate αλλα για αρχη δεν θελω.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
στη τελικη γιατι να το κλεισεις? αστο ανοιχτο και κανε αυτα που σου πε ο στελιος.ετσι ωστε οταν θα θες για τον οποιοδηποτε λογο να τον κλεισεις για καποιο διαστημα να μην εχεις θεμα.
τελος παντων οτι σε βολευει

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
Σας ευχαριστω όλους να είστε καλα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Όποιος έχει καποια ιδέα καλοδεχουμενη ....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
στη τελικη γιατι να το κλεισεις? αστο ανοιχτο και κανε αυτα που σου πε ο στελιος.ετσι ωστε οταν θα θες για τον οποιοδηποτε λογο να τον κλεισεις για καποιο διαστημα να μην εχεις θεμα.
τελος παντων οτι σε βολευει
Άρα θα πρέπει να μάθει το "θέση σου" και ένα ισχυρό "μείνε"!

Άρα ποια η χρησιμότητα του Crate στην συγκεκριμένη περίπτωση?Όπου Crate βάλε ένα στρωματάκι!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
το κρειτ το λεω ρε στελιο γαι τον απλο λογο του οτι καλο ειναι να το μαθει γιατι οταν θελει να το απομονωσει για καποιες ωρες θα μπορει να το κλεισει μεσα χωρις να δυσανασχετει ο σκυλος κ επειδη ειναι μεγαλοσψμη φυλη θα του χρειαστει πιστευω γιαυτο και λεω να μαθει το βοχ ως σπιτι του

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
Παιδια θα προσπαθησω για αρχη με το στρωματάκι και αν δώ ότι δεν γίνεται κατι θα πάρω το Crate . Απλά πρώτα θα δοκιμασω στρωματακι ....

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
Βρε παιδια πρεπει να καταλαβαιτε ότι δεν ξέρουν τι είναι το Crate , εγω μόλις το ειδα νομιζα οτι ήταν κλουβι όπως αυτα που ειναι στην φιλοζωικη. Εγω δεν θελω να το περιορισω αλλα να το μάθω ....

Ευχαριστω και τους ΔΥΟ

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Στο πρωτο,οταν σηκωνεται στα 2,θα πιανεις τα πατουσακια του,και θα τα κρατας.Θα τα πιεζεις λιγο,ισα-ισα να νιωσει δυσαρεστα.Θα το κανετε μια,2,3...ε στο τελος θα καταλαβει οτι δεν χρειαζεται να σηκωνεται.
Δεν ξερω ρε παιδι μου,αλλα δε συμφωνω.
Τοσο μηνων το σκυλι και να συνδεσει το αγγιγμα του αφεντικου στο ποδι του με δυσφορια,ακομα και μικρη;Δε νομιζω οτι ειναι σωστο.Αργοτερα θα θελει να κοψει τα νυχια του σκυλου και ο σκυλος δε θα τον αφηνει,νομιζοντας οτι θα "πονεσει".

Αυτο που εκανα με το δικο μου σκυλο ηταν να του λεω κοφτα αλλα ηρεμα ΜΗ,να γυρνω την πλατη και να μενω ακινητη μεχρι να καθισει κατω.αν ερχοταν μπροστα μου,ξαναγυρνουσα την πλατη,ξανα,ξανα.Οταν αναγκαστικα καθοταν,γυρνουσα αυτοματα και του εδινα λιχουδια.Αν προλαβαινε να σηκωθει το δευτερολεπτο που του εδινα λιχουδια,δεν του την εδινα και ξανα η ιδια διαδικασια.Μαθαινει πολυ γρηγορα με αυτη τη διαδικασια και χωρις αρνητικους συνειρμους.Γενικα οταν δε θες να σου κανει κατι ο σκυλος(να ανεβει πανω σου,να σε δαγκωσει,κτλ) του γυρνας την πλατη ή φευγεις απο εκεινο το σημειο.Καταλαβαινειι οτι αυτο που κανει δεν ειναι επιθυμητο.

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Δεν ξερω ρε παιδι μου,αλλα δε συμφωνω.
Τοσο μηνων το σκυλι και να συνδεσει το αγγιγμα του αφεντικου στο ποδι του με δυσφορια,ακομα και μικρη;Δε νομιζω οτι ειναι σωστο.Αργοτερα θα θελει να κοψει τα νυχια του σκυλου και ο σκυλος δε θα τον αφηνει,νομιζοντας οτι θα "πονεσει".

Αυτο που εκανα με το δικο μου σκυλο ηταν να του λεω κοφτα αλλα ηρεμα ΜΗ,να γυρνω την πλατη και να μενω ακινητη μεχρι να καθισει κατω.αν ερχοταν μπροστα μου,ξαναγυρνουσα την πλατη,ξανα,ξανα.Οταν αναγκαστικα καθοταν,γυρνουσα αυτοματα και του εδινα λιχουδια.Αν προλαβαινε να σηκωθει το δευτερολεπτο που του εδινα λιχουδια,δεν του την εδινα και ξανα η ιδια διαδικασια.Μαθαινει πολυ γρηγορα με αυτη τη διαδικασια και χωρις αρνητικους συνειρμους.Γενικα οταν δε θες να σου κανει κατι ο σκυλος(να ανεβει πανω σου,να σε δαγκωσει,κτλ) του γυρνας την πλατη ή φευγεις απο εκεινο το σημειο.Καταλαβαινειι οτι αυτο που κανει δεν ειναι επιθυμητο
:D:D

Αυτο μου φενεται καλυτερο.

Last edited by a moderator:

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
skylaakos ευχαριστω πάρα πολυ .

Το γυρισμα της πλατης και το να φευγω το κάνω αλλα δεν ξέρω άμα έχει αποτέλεσμα

ΣΗΜΕΡΑ μου κάνει κάτι άλλο

Απο της 11 άρχησε να ΓΑΥΓΙΖΕΙ και απο τότε όταν δεν είμαστε μαζί ή όταν ξαπλώνω ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ πράγμα που εδω και 5 μέρες δεν το έκανε.

Τι να κάνωωωωωωω ?????? , δεν μπορω να βγω απο το σπίτι γιατι φοβαμαι ότι θα κάνουν παρατήρηση οι Γειτονές

Τι να έπαθε ρε γμτ ??? Χθες τον αφήσαμε μόνο του για να πάμε στον αδελφό μου για την Αλλαγή , γυρίσαμε σπίτι και όλα ήταν στην θέση τους χωρις να έχει κανει τπτ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Μήπως όση ώρα λείπατε, έγινε κανένας κακός χαμός με βεγγαλικά και τρομοκρατήθηκε μόνος του; Και έχει συνδιάσει στο κεφαλάκι του, ότι αν φύγετε, θα ξαναγίνει χαμός;

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
Τον ειχαμε αφησει μεσα στο δωματιο με ανοιχτη τηλεοραση και κλειστα παραθυρα. Βεβαια δε ξερω τι μπορει να εγινε εξω, το σπιτι παντωσ εχει καλη ηχομονωση. Θα δειξει...

elenar075

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2010
86
0
Nεα Σμυρνη
Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι ότι όταν μας βλέπει να ξαπλώνουμε στο κρεβάτι έρχεται και αυτός να κοιμηθεί μαζί μας ανεβαίνει πάνω στο κρεβάτι στην αρχή θέλει να παίξει και μετά ξαπλώνει , πράγμα που δεν το θέλουμε.
Το ιδιο προβλημα εχω και γω ! Αλλα μεσα σε 3 μερες που την εχω βλεπω σημαδια βελτιωσης αυτης της κακης συνηθειας προς το καλυτερο.Επισης ανεβαινει και μονη της εκει και αμεσως της λεω:ΚΑΤΩ! και κατεβαινει .

omek07

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2010
52
0
Παιδια επιτέλους κοιμηθηκαμε . Τον αφησα ελεύθερο ενώ είχαμε ξαπλώσει. Ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι επαιξε λίγο (Ηθελε να μας βρει κάτω απο τα σκεπάσματα) , μετα αφου μάλλον βαρέθηκε ξάπλωσε πάνω και μετα εγω σιγα σιγα αρχησα να απλώνομαι σε σημείο που δεν χωρούσε , και τελικά κατέβηκε κάτω μόνος του. Βέβαια εγω στην αρχή ήμουν στην τσίτα αλλα τελικα μας αφησε να κοιμηθούμε μέχρι τις 9 που ήθελε και βόλτα.

Λέτε να είναι τυχαίο ή να το συνηθίσει και τελικά να μην ανεβαινει και να μας αφήνει να κοιμηθούμε???

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kαταρχήν μη δένετε το σκύλο στο καλοριφέρ. Κάνει πολλή ζέστη εκεί!

Δεύτερον αν με ένα απότομο ΜΗ κι ενα παλαμάκι δεν μπορείτε να εμποδίσετε το σκύλο να ανέβει στο κρεββατι, κάτι πάει στραβά (εκτός αν μιλάμε για εξαιρετικά δύσκολο ή κυριαρχικό σκύλο, αλλά απο την πρώτη περιγραφή δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο). Μήπως σας έχει πάρει τον αέρα?
Από εκπαίδευση γενικότερα πως πάει? Ξέρει το μείνε? Υπάρχει και η ιδιαίτερα βολική εντολή "στο κρεβάτι σου" ;). Ξεκινήστε να του μαθαίνεται τα βασικά. Θα φτιάξει πολύ η σχέση σας και θα λυθούν παράλληλα και πολλά προβλήματα.

Πάντως το θέμα δεν είναι που θα κοιμάται (πολλά σκυλιά προτιμάνε το πάτωμα...). Το θέμα είναι να μην ανεβαίνει στο κρεββάτι. Να αντιλαμβάνεται δηλαδή που εσείς βάζετε το όριο που θέλετε. Αυτό δεν έιναι ιδιαίτερα δύσκολο αν ο σκύλος ξέρει ποιος κάνει κουμαντο. ;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Παιδια επιτέλους κοιμηθηκαμε . Τον αφησα ελεύθερο ενώ είχαμε ξαπλώσει. Ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι επαιξε λίγο (Ηθελε να μας βρει κάτω απο τα σκεπάσματα) , μετα αφου μάλλον βαρέθηκε ξάπλωσε πάνω και μετα εγω σιγα σιγα αρχησα να απλώνομαι σε σημείο που δεν χωρούσε , και τελικά κατέβηκε κάτω μόνος του. Βέβαια εγω στην αρχή ήμουν στην τσίτα αλλα τελικα μας αφησε να κοιμηθούμε μέχρι τις 9 που ήθελε και βόλτα.

Λέτε να είναι τυχαίο ή να το συνηθίσει και τελικά να μην ανεβαινει και να μας αφήνει να κοιμηθούμε???
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τον αφήνετε εξ'αρχής να ανεβαίνει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97