Λαμπραντορ!

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Απορώ που τα βρίσκει τόσα σκυλιά.. Όντως ζητάει να του χαρίσουν ρουχαλακια λεει κάθε ποτε κανουμε εμβόλια τον σκυλο μας αντί να παει στον κτηνίατρο και αλλα πολλα!!!:confused:

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Απορώ που τα βρίσκει τόσα σκυλιά.. Όντως ζητάει να του χαρίσουν ρουχαλακια λεει κάθε ποτε κανουμε εμβόλια τον σκυλο μας αντί να παει στον κτηνίατρο και αλλα πολλα!!!:confused:
ε δεν είναι και πολύ δύσκολο, ίσα ίσα το αντίθετο. Δυστυχώς, μια βόλτα στην οποιαδήποτε περιοχή να κάνεις, μαζεύεις μια δεκαριά αδέσποτα για πλάκα...

επίσης... ποιόν μου θυμίζει, ποιόν μου θυμίζει ??? χμμμ.. θα κανω έντιτ όταν θυμηθω.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αντιμετωπίζοντας σε ως ΜΗ ΤΡΟΛΛ (αν και σε θεωρώ κάργα... )

με συμβολισμούς ταΐζεις τα αλλα 2 σκυλιά σου?
και θες και ενα ράτσας? τι ειναι τα σκυλιά? αυτοκόλλητα να τα κάνεις συλλογή?

• Like
Reactions: Siegfried

skar

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2014
81
158
28
Ελλάδα
Το ψυχογράφημα ενός troll μέσα από νέα έρευνα!!!

Νέα έρευνα στον τομέα της ψυχολογίας που μας έρχεται από τον Καναδά εξερευνά την προσωπικότητα ενός ειδικού τύπου ανθρώπου στο Internet: Τα trolls.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό φαινόμενο, καθόλου σπάνιο, που κυκλοφορεί ελεύθερα στο Internet και έχουμε αντιμετωπίσει όλοι μας σίγουρα τουλάχιστον μια φορά σε φόρουμ, στο Facebook, στο Twitter, στο YouTube κτλπ.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για τέχνη. Μια τέχνη που λίγοι άνθρωποι κατέχουν.

Υπάρχουν, λοιπόν, σημαντικές συσχετίσεις μεταξύ της συμπεριφοράς του trolling και της Σκοτεινής Τετράδας, ένας όρος που έχουν εφεύρει οι ψυχολόγοι και περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:

Μακιαβελισμός: η τάση εξαπάτησης και χειραγώγησης των άλλων
Ναρκισσισμός: ο υπέρμετρος εγωκεντρισμός
Ψυχοπάθεια: η έλλειψη ενοχών/τύψεων και ενσυναίσθησης
Σαδισμός: η ευχαρίστηση με τον πόνο των άλλων
Οι συμμετέχοντες στην έρευνα ρωτήθηκαν για παράδειγμα τι απολαμβάνουν περισσότερο σε ιστοσελίδες σχολιασμού: τη «συζήτηση σημαντικών για σένα προβλημάτων», τη «χαλαρή κουβέντα με άλλους», τη «δημιουργία νέων φίλων», το «trolling» και «άλλο». Σε συνδυασμό με μια σειρά ειδικών ερωτήσεων για την αναγνώριση των χαρακτηριστικών της Σκοτεινής Τετράδας προέκυψε το παρακάτω διάγραμμα:

Ευτυχώς για μας μόλις το 5.6 τοις εκατό των συμμετεχόντων δήλωσαν συγκεκριμένα ότι τρολάρουν. Συγκριτικά με το 41.3 τοις εκατό που αποφεύγουν εντελώς τα σχόλια καταλαβαίνουμε ότι τα trolls αποτελούν τη μειοψηφία.

Βλέπουμε ταυτόχρονα, όμως, ότι τα trolls επιδεικνύουν τα τέσσερα αυτά χαρακτηριστικά περισσότερο από κάθε άλλη κατηγορία χρηστών.

Είναι μεν λίγοι αλλά πιο επικίνδυνοι. Ζουν ανάμεσά μας!

Πηγή: techgear.gr

• Like
Reactions: rogerF

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Δεν έχω καταλάβει γιατί να μπει κάποιος να μπει σε διαδικασία να τρολάρει..Αφού μπορούμε να τσακωνόμαστε και χωρίς να τρολάρουμε:LOL:

• Like
Reactions: Orilis

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν έχω καταλάβει γιατί να μπει κάποιος να μπει σε διαδικασία να τρολάρει..Αφού μπορούμε να τσακωνόμαστε και χωρίς να τρολάρουμε:LOL:
Είναι αυτό που λέμε "δουλειά δεν είχε ο διάβολος..." :sneaky:

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Ωρες ωρες σκέφτομαι, να του κανω αναφορά για "Trolling" ή οχι... Εε μα... Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!:mad: