Υπαρχει κανεις που να χαριζει λαμπραντορ ή να πουλαει με καποια συμβολικη τιμη των 50 ευρω γιατι θελουμε εγω και ενας φιλος μου να παρουμε ενα αλλα δεν εχουμε και τοσα πολλα χρηματα που χρειαζεται για να τα αγορασουμε...:/
Πλάκα μας κάνεις;Υπαρχει κανεις που να χαριζει λαμπραντορ ή να πουλαει με καποια συμβολικη τιμη των 50 ευρω γιατι θελουμε εγω και ενας φιλος μου να παρουμε ενα αλλα δεν εχουμε και τοσα πολλα χρηματα που χρειαζεται για να τα αγορασουμε...:/
δεν με πειραζει το χρωμα αρκει να ειναι κουταβι μεχρι 4-5 μηνων....Σε τι χρώμα;
Επιτρεπεται.Υπάρχει ένα ημίαιμο θηλυκό λαμπραντόρ 4 χρονών του καταφυγίου Δήμου Αθηναίων που φιλοξενείται στην Κερατέα, είναι πολύ καλή την έχω γνωρίσει.. Αν σε ενδιαφέρει να σου στείλω το link (δεν ξέρω, επιτρέπεται από τους κανονισμούς public?)..
Από το λίγο που έχω υπάρξει μέσα σε αυτό το forum, νομίζω οτι αυτό που ζητάς δεν παίζει..δεν με πειραζει το χρωμα αρκει να ειναι κουταβι μεχρι 4-5 μηνων....
επισης δεν ειναι οτι δεν θελω να παρω αδεσποτο εχω ηδη 2 που τα εχω μαζεψει το θεμα ειναι οτι θελω και ενα ρατσας....
Με αυτο το σκεπτικο, περιμενε μεχρι να μαζεψεις 5.000+ ευρω. Αγορασε τον σκυλο με 1.000 και τα υπολοιπα τα ριχνεις στην συντηρηση...ναι ειναι λογικο να σκεφτεστε ετσι ομως αν αγορασω κουταβι 300ε μετα θα ειναι το ιδιο απο το να το παρω τσαμπα και αυτα τα 300ε να τα κρατησω για συντηρηση?
Σωστο.Με το μπατζετ και το σκεπτικό σου καλύτερα να πάρεις καναρίνι και να κανεις εκεί την συντήρηση.
LOL μαλλον αυτο.. αλλα επειδη τα διαβαζουν και αλλοι ας λεμε και εμεις τι ειναι το σωστο.
Λολ,παίζει να μπαίνει και σε φόρουμ αυτοκινήτων και να ζητάει να του χαρίσουν κανά Ibiza?Είναι 15 χρονών το παιδί, διαβάστε παλαιότερα θέματα που άνοιξε, θα καταλάβετε... Μέχρι και ρούχα για το σκύλο ζητάει να του χαρίσουν, δεν ξέρω τι τον θέλει ακόμα ένα σκύλο!!