Λαθρομετανάστες σκοτώνουν και τρώνε σκυλιά...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλά μην το βάλουμε στο επίπεδο που μου έλεγε μια γιαγιά σε χωρίο κανακεύω τις κατσίκιες και τα προβατα επειδή μου δίνουν κάτι ενώ το σκυλί? τρώγεται??? ο σκύλος είναι ζώο συντροφιάς πως να το κάνουμε??? έστω που για κάποιες χωρες δεν είναι εδώ είναι πως να το κανουμε τώρα να το αφήσουμε να περάσει???

Landser

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
74
0
Μαραθωνας
Σε καποιες χωρες τρωνε σκυλια,σε αλλες τρωνε ανθρωπους και σε αλλες πετροβολουν τις γυναικες μεχρι θανατου επειδη πηγαν με αντρα και μαλιστα χωρις την θεληση τους...Ωραια λοιπον ας κανουμε την Ελλαδα μπανανια και καθε κυριακη να ερχεστε στην ταβερνα μου εδω στον Μαραθωνα να σας ψηνω στα καρβουνα την σπεσιαλιτε μου σκυλισια παιδακια...και μαλιστα απο κουταβι..Να γλυφετε να δακτυλα σας!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγώ θα το θέσω αλλιώς στην τελική. Υπάρχει έστω και ένας ρημαδονόμος ο οποίος απαγορεύει όχι απλά τη θανατωση αλλά και την κακοποίηση σκύλων? Υπάρχει! ε και από αυτή την μερία παρανομία είναι πέρα από το ηθικό της περίπτωσης

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Υπάρχει έστω και ένας ρημαδονόμος ο οποίος απαγορεύει όχι απλά τη θανατωση αλλά και την κακοποίηση σκύλων? Υπάρχει! ε και από αυτή την μερία παρανομία είναι πέρα από το ηθικό της περίπτωσης
κι αυτος που εβγαλε τον νομο, τι κανει για να μην κακοποιουνται καθημερινα και για παντα στους δρομους τα αδεσποτα?
ενταξει, μια αγαρμπη ευθανασια εγινε στον σκυλο και επιασε και τοπο τουλαχιστον..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Όπως άποψη είναι πως επειδη ο νομοθέτης δεν κάνει τίποτα για αυτούς που πεινάνε να επιτρέπονται οι ληστείες... η ότι θα πρέπει να κάνουμε ευθανασία και στους άστεγους π.χ

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Όπως άποψη είναι πως επειδη ο νομοθέτης δεν κάνει τίποτα για αυτούς που πεινάνε να επιτρέπονται οι ληστείες... η ότι θα πρέπει να κάνουμε ευθανασία και στους άστεγους π.χ
αμα πειναει και θελει να κανει ληστεια για να φαει, ας κλεψει μια τυροπιττα η ενα κουλουρι.
εχεις δει κανεναν να κλεβει κουλουρτζηδες κι αν τον συλλαβουν να τιμωρηθει?

εγω ουτως η αλλως ειμαι κατα της ευθανασιας, σε οποιοδηποτε ον..δεν τους κανω εγω ομως τους νομους.
επισης ο αστεγος μπορει να ειναι αστεγος εκ πεποιθησεως (γνωριζω αρκετους τετοιους αστεγους που καραγουσταρουν και δεν μενουν ουτε μια μερα σε στεγη):)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
αμα πειναει και θελει να κανει ληστεια για να φαει, ας κλεψει μια τυροπιττα η ενα κουλουρι.
εχεις δει κανεναν να κλεβει κουλουρτζηδες?

Δεν συνάδει αυτό με την άγαρμπη ευθανασία που έπιασε τόπο που είπες πριν... το τελευταιο μου post ήταν σαφώς σαρκαστικό

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
να ειναι σαρκαστικο, αλλα να εχει και καποια βαση.
ευθανασιες γινονται συνεχως στα αδεσποτα και στα δεσποζομενα..αν τα τρωγαμε κιολλας, δεν θα επιανε περισσοτερο τοπο η ενεργεια?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον έτσι δεν πηγαίνει χαμένος ο θάνατός του!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
όπως θα έπιανει τόπο και η ενέργεια από τους ανθρώπους να τους φάμε και αυτους λοιπόν I' ll rest my case....

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Σχεδόν πενήντα χρόνια
βάσανα και διωγμοί,
τώρα στη μαύρη αρρώστια
ανάξια πλερωμή.
Το δίκιο του αγώνα
πολλά σου στέρησε,
μα η ζωή λεχώνα
ελπίδες γέννησε.

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τι λέτε μωρέ παιδιά??? πλάκα κάνουμε??? να τα δώσουμε όλα τα αδέσποτα μετά για κρέας στα συσσίτια έλεος

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Τι λέτε μωρέ παιδιά??? πλάκα κάνουμε??? να τα δώσουμε όλα τα αδέσποτα μετά για κρέας στα συσσίτια έλεος
ηρεμησε καλε..αφου δεν προκειται να γινει τιποτα, τι σκας?

Ποτέ δε λες η μοίρα
πως σε αδίκησε,
μα μόνο η Ιστορία
αλλιώς σου μίλησε.
Σκυφτός στα καφενεία,
στους δρόμους σκεφτικός,
μα χθες μες στην πορεία
περνούσες γελαστός....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν σκάω με την εννοία που το θέτεις απλά το κουβεντιάζω γιατί μου ήρθε καπως η όλη φαση

maria-kostas

Active Member
24 Οκτωβρίου 2009
36
0
Καστοριά
πολλοί Έλληνες την περίοδο της κατοχής προέβαιναν σε αντίστοιχες πράξεις ........ και μη μου πείτε ότι κανείς δεν το έχει ακούσει.... γάτα και σκύλος δεν υπήρχε τότε σε καμία γειτονιά
τραγικό δεν λέω και δεν το χωράει η σκέψη μου
από την άλλη όμως.......
το ένστικτο της επιβίωσης ίσως να σε μετατρέπει από δίποδο σε τετράποδο.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
δεν τεθηκε το θεμα αν ειναι ελληνες η αλλοδαποι εμενα το ιδιο μου κανει απλα με σοκαρε οπως και πολλες απο τις απαντησεις....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Οι αμερικανοί εκπαιδευτες της αστυνομιας λενε: think survival.
Αν σκεφτειτε ετσι, ισως να δειτε τα πραγματα αλλιως.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Βρε Άρη είναι λογική αυτή? να think survival λοιπόν και εγώ αν δεν πάει κάτι καλά στη δουλειά μου και να βγώ έξω με το κουμπουρι έτσι παεί???

maria-kostas

Active Member
24 Οκτωβρίου 2009
36
0
Καστοριά
δεν ξέρω αν το γνωρίζεται αλλά στις μέρες μας σκοτώνουν παιδάκια και πουλούν τα όργανά τους.
Αυτό που θέλω να πω είναι το καθημερινά συμβαίνουν πράγματα γύρω μας που δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους
φυσικά και είναι σοκαριστικό αηδιαστικό και απάνθρωπο ο κόσμος που ζούμε όμως δεν είναι αγγελικά πλασμένος
και στην τελική φταίω εγώ ο 'φιλόζωος' περισσότερο απο τον καθένα που παράτησα το σκυλί μου, που ζευγάρωσα το σκυλί μου, που έκανα παιδιά και αποφάσισα ότι πλέον το σκυλί μου δεν έχει μέρος στη ζωή μου πρώτα φταίμε όλοι εμείς.... γιατί για να το φάει ο μετανάστης το αδέσποτο σημαίνει ότι κάποιος ιδιοκτήτης ήταν ανεύθυνος