Λαθρομετανάστες σκοτώνουν και τρώνε σκυλιά...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δηλαδή συγγνώμη όταν σε σκοτώσει εσένα για να βρεί χρήματα για να επιβιώσει its ok? Είπε κανένας ότι δεν υπάρχει κατανόηση για τον λόγο? Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δηλαδη?

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
Κάθομαι και διαβάζω τόση ώρα τι γράφετε, με άλλους συμφωνώ αλλά έχουν γραφτεί και κάτι βλακείες ρε παιδιά.Ποιο κράτος και ποια επαγγελματικη αποκατάσταση?Οι δήμαρχοι βολεύονται απο την κυνοφαγια,αφού αδειάζει ο τόπος από αδέσποτα,είναι σκληρό αυτό αλλά ειναι η πραγματικότητα.Οι άνθρωποι λοιμοκτονούν,ξέρετε τι σημαίνει αυτό ή το αγνοείτε?Φυσικά δεν τους δικιολογώ αλλά πολλοί απο εμάς αυτό θα έκαναν,το ένστικτο της επιβίωσης βλέπεις.Το ίδιο θα έκανε και ενα ζώο,θα εβρισκε κάτι ασυνήθιστο για τη διατροφή του μόνο και μόνο για να επιβιώσει.

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
Δηλαδή συγγνώμη όταν σε σκοτώσει εσένα για να βρεί χρήματα για να επιβιώσει its ok? Είπε κανένας ότι δεν υπάρχει κατανόηση για τον λόγο? Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δηλαδη?
Όχι δεν είναι οk αλλά δεν μπορώ να διαβάζω προτάσεις του τύπου "ας φαγωθούνε μεταξύ τους" ή "θα τους βάλω στη σούβλα και θα βάλω το σκύλο μου να τη γυρίζει" που γράφονται παραπάνω.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Φίλε theodorof πες με υπεσευαίσθητη πες με από άλλο πλανήτη αλλά αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ! Δεν διαφωνούμε πως υπάρχει εξαθλίωση! Αλλά σε ξαναρωτάω αν για την επιβίωση του κάποιος σκοτώσει εσένα η έναν άστεγο στον δρόμο είναι οκ? Επειδή ήταν θέμα επιβίωσης? Εγώ έτσι το βλέπω

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
Σου είπα και πριν δεν είναι ΟΚ κι αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα.Για την επιβίωση του το πιο πιθανό είναι να κλέψει φαγητό,λιγότερο πιθανό είναι να σκοτώσει.Έχουν αναφερθεί αρκετά περιστατικά κλοπής αλλά όχι θάνατοι

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μην υπερβάλουμε, δεν είναι το ίδιο να σκοτώσει κάποιος έναν ανθρωπο και το ίδιο ένα ζώο!Όσο και να αγαπάμε τα σκυλιά!

ΑΝ αντί για σκυλιά, έβγαιναν με σφεντόνες και σκότωναν σπουργίτια θα μας είχε ενοχλήσει τόσο;

Από την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον να κλέβει!Αν δεν μπορεί να επιβιώσει στην χώρα που επέλεξε να πάει σε κάποια άλλη!
Τα αδέρφια της γιαγιάς μου είναι όλοι μετανάστες, μάλισταο ένας αδελφός της επειδή δεν μπορούσε να βρει δουλείά να θρέψει την οικογένειά του και αυτους που είχαν μείνει στην Ελλάδα επειδή ήταν μικρά παιδιά άλλαξα 3χώρες πριν καταλήξει στην Αμερική...και δεν ήτνα μετανάστης πολιτελείας...για μέρες έλεγε ότι δεν είχε να φάιε τίποτα...

Last edited:

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
Μην υπερβάλουμε, δεν είναι το ίδιο να σκοτώσει κάποιος έναν ανθρωπο και το ίδιο ένα ζώο!Όσο και να αγαπάμε τα σκυλιά!

ΑΝ αντί για σκυλιά, έβγαιναν με σφεντόνες και σκότωναν σπουργίτια θα μας είχε ενοχλήσει τόσο;
Πες τα ρε foibo γιατί δε βγαίνει άκρη

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Να σου το πάω διαφορετικά πες ότι η μικρή μου ξεφέυγει στην βόλτα που είναι το παρεάκι μου είναι η ψυχούλα μου μην τα πολυλογώ θα σκότωνα άνθρωπο αν την πείραζαν και για την επιβίωσή του κάποιος την εβρισκε και ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω... θα σκεφτόμουν πότε λες δεν είχε να φάει? θα τον σκότωνα εγώ στο λέω με το χέρι στην καρδια. Αυτό που θέλω να πω είναι πως η εξαθλίωση υπάρχει δεν διαφωνουμε αλλά μην φτάσουμε σε τέτοια σημεία

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
Δεν είμαι υπερ των απόψεων που παρέθεσες
Και συμφωνείς με τα παρακάτω που γράφτηκαν σε ποροηγούμενα posts?

"ας φαγωθούνε μεταξύ τους" ή "θα τους βάλω στη σούβλα και θα βάλω το σκύλο μου να τη γυρίζει"

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
Αυτό που θέλω να πω είναι πως η εξαθλίωση υπάρχει δεν διαφωνουμε αλλά μην φτάσουμε σε τέτοια σημεία
Δυστυχώς φτάσαμε και μη χειρότερα.Υπο την επίβλεψη σου δεν πρόκειται να στο πάρει κανείς το σκυλί,αδέσποτα παίρνουν

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το «αρνι» του λαθρομεταναστη:

Δοκιμαστε να αποθηκευσετε την φωτο σε ένα προγραμμα επεξεργασιας εικονας και καντε ζουμ στο «αρνι». Αν μπορει καποιος ας το κανει κι ας το ποσταρει (δεν εχω προγραμμα επεξεργασιας).

Το αρνι του σφαγειου από επισημη φωτογραφια:

Δεν ειμαι ειδικος αλλά τα αρνια εχουν διαφορετικα πισω ποδια και διαφορετικη ουρά κλπ.
Μηπως η αστυνομια αποσιώπησε το γεγονος για να μην ξεσηκωθούν παλι οι φιλοζωικες?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κάπως έτσι ΜΑΛΛΟΝ θα έγινε... σε κάθε περίπτωση είναι τραγικό όπως και να το αναλύσεις είτε για τους λόγους είτε για την πρακτική

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Ο σκύλος απ οσο ξερω δεν τρώγεται γιατί βρωμάει και για να φαγωθεί πρέπει να μείνει 3 μέρες κρεμασμένος και παραγεμισμένος με σκόρδο και λεμόνι και όλα αυτά μου τα είπε ένας μετανάστης όταν αντίκρυσε ένα παχουλό αδέσποτο σκύλο.:(
Οι γιαγιάδες και οι πρόγιαγιάδες σας τι έτρωγαν ξέρεται; το είπε ο Αρης άλλα κάνεις δεν έδωσε σημασία.
Και ναι έτρωγαν γάτες.
Και αν πρώτη φορά ακούτε ότι οι μετανάστες τρώνε γάτες ή σκύλους τότε μάλλον ζείτε σε άλλη χώρα.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Προσπάθησα να μεγαλώσω την φωτό αλλα η ποιότητα της αρχικής εικόνας είναι τέτοια που δεν μου επιτρέπει να έχω ξεκάθαρη εικόνα...

Το σίγουρο είναι ότι στα αρνιά του σφαγείου έχει αφαιρεθεί το τμήμα του ποδιού που καταλήγει στις οπλές από την τελευταία κλείδωση και αυτό αλλάζει αρκετά την εικόνα...

Σε αυτό του λαθρομετανάστη, δεν ξεχωρίζω αν υπάρχουν οπλές ή νύχια...

Επίσης η ουρά φαίνεται πιο χοντρή, αλλά και πάλι έχω δει αρκετά προβατα που έχουν αντίστοιχη ουρά....

Όπότε προσωπικά δεν μπορώ να πω ούτε ότι είναι ούτε ότι δεν είναι....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Οι γιαγιάδες και οι πρόγιαγιάδες σας τι έτρωγαν ξέρεται; το είπε ο Αρης άλλα κάνεις δεν έδωσε σημασία.
Και ναι έτρωγαν γάτες.
Και αν πρώτη φορά ακούτε ότι οι μετανάστες τρώνε γάτες ή σκύλους τότε μάλλον ζείτε σε άλλη χώρα.

Δεν υπάρχει καμία διαφωνία σε αυτό! Το ότι είναι όμως έτσι δεν σημαίνει πως πρέπει ή να μένει ασχολείαστο ή να μην ενοχλεί. εμένα προσωπικά μου σφιχτικε το στομάχι

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Άλλη μια ερώτηση φιλοσοφικής ανζήτησης....
Αν αυτή η φωτο ήταν τραβηγμένη στην Κίνα θα σας πείραζε τόσο;

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
οταν γινουμε ολοι vegetarians τοτε μπορεουμε να "μαλωνουμε"για το θεμα!!απο τη στιγμη που τρωμε οοοοολα σχεδον τα ζωα δεν υπαρχει λογος υπερασπιζομαστε τα σκυλια!!αν ειχαμε δηλαδη για κατοικιδιο τα προβατα το ιδιο θα μας σοκαρε η εικονα του να τρωει καποιος παΪδακια??μην ειμαστε υπερβολικοι!!!!