Λίγα λόγια για εμένα

3 Ιανουαρίου 2012
26
0
Λοιπον ας λιξει εδω το θεμα δεν σας αφορα τι κανω εγω με το σκυλι μου.Τα σκυλια ειναι δεμενα μονο και μονο για τη φωτογραφια.Και το θεμα λιγει εδω.Και επιδη δεν θελω να μαλωνω χαιρετω απο αυτο το φορουμ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Τι έχει βάλει ρε γαμώτο και δεν μπορώ να δω βιντεάκια...; :mad:

Ελένη...γυρεύοντας πας. Ποιός σου φταίει; ;)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το "κάνω ό,τι θέλω γιατί το σκυλί είναι δικό μου" είναι ένδειξη ανωρημότητας και ανευθυνότητας.

Εμείς δεν λέμε "μη ζευγαρώνετε τα σκυλιά σας" από καπρίτσιο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί δεν πρέπει να ζευγαρώνουμε οποιοδήποτε σκύλο, αν έμπαινες στον κόπο να ενημερωθείς δεν θα έγραφες τώρα αυτά που γράφεις.

Καλή συνέχεια.

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
δημοκρατία έχουμε(για πόσο ακόμα δεν ξέρω)ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του ειδικά όταν λες κάτι και μετα εξαφανίζεσαι!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Προφανώς ότι αποπαίρνουμε τους καινούργιους, ότι ε'ίμαστε επιθετικοί...ότι ειρωνευόμαστε...και του κώ#%* τα 9μερα...!!
Αυτό που θα ήθελαν μερικοί είναι να μπάινουν εδώ μέσα και να τους λεμε..."αχ, από pet shop το αγοράσατε? Μπράβο σας, να σας ζήσει" η "ψάχνετε γαμπρό για τη Φιφί?...μην ανησυχείτε εμείς θα σας βρούμε"!!! "Το δένετε και το έχετε όλη μέρα στο μπαλκόνι? Αχ, πόσο δίκιο έχετε, αφού κάνει ζημιές...καλά του κάνατε"

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ααααα, θα κάνω παράπονα στη διέυθυνση τότε katerina k. γιατί ενώ όταν μπήκα στο φόρουμ εξήγησα αναλυτικότατα το λάθος τρόπο απόκτησης του...λαμπραντόρ του άβαταρ μου αλλά δεν μου τα χώσατε! Γιατί παρακαλώ? Τσκ τσκ τσκ, διακρίσεις!

υ.γ. Αμαλία, έγραψες!

3 Ιανουαρίου 2012
26
0
Παιδια σορρυ αλλα τελικα ρωτησα τον μπαμπα μου που τον αγορασε και το σκυλακι το αγορασαμε κανονικα 250 ευρω!!Οποτε υποχωρω και συγνωμη για ολα αυτα που προκαλεσα!!

IVAN-TZIA

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2012
82
0
Κέα, Κυκλάδες
Πριν 7 χρόνια ήταν ΠΟΛΛΑ λεφτά :-D:-D:-D

Για ρώτα και το μπαμπά σου σε παρακαλώ ο κυριούλης απο την Κρήτη που είχε το ζευγάρι των καθαρόαιμων, που σας το έδωσε 25 ημερών κουτάβι γιατί πέθανε η θηλυκιά, που που που... υπάρχει??

3 Ιανουαρίου 2012
26
0
Δεν θυματε γιατι περασαν πολλα χρονια.Ομως το μονο που θυμαμε ειναι οτι ηταν πολυ καλος κυριος και αγαπουσε τα σκυλια.Ειναι-Ηταν και δασκαλος και ειχε μια αδερφη στη Καβαλα!!Λεπτομεριες δεν γνωριζω!