ΣΕ ευχαριστω πολυ.Ωραίο μεσημέρι προβλέπω ότι θα περάσουμε .
Να σου ζήσει ο κούκλος σου και να είναι γερός για άλλα τόσα χρόνια!!!
Υ.Γ. και για να μην παρεξηγούμαστε όπως σου είπαν παραπάνω τα παιδιά διάβασε λίγο τους κανονισμούς.
ΣΕ ευχαριστω πολυ.Ωραίο μεσημέρι προβλέπω ότι θα περάσουμε .
Να σου ζήσει ο κούκλος σου και να είναι γερός για άλλα τόσα χρόνια!!!
Υ.Γ. και για να μην παρεξηγούμαστε όπως σου είπαν παραπάνω τα παιδιά διάβασε λίγο τους κανονισμούς.
Εννοείς pedigree;Το σκυλι μου εχει πιστοποιητικο καθαροαιμιας καθως και ολα τα υπολοιπα αδερφακια του!
Ναι...και αν θα τον ζευγαρωσω ή οχι ειναι δικο μου προβλημα και οχι του καθενως για να μου λενε τι να κανω.Δεν θελω να μαλωσω με κανεναν!Εννοείς pedigree;
Δηλαδή στο έδωσε κανονικός εκτροφέας 24 ημερών;
...και έτσι για την ιστορία,ο ιδιοκτήτης θηλυκού σκύλου που ζευγάρωσε θεωρείται εκτροφέας....
άλλοι έχουν εκτροφική επωνυμία και άλλοι όχι....
η δήλωση γέννας στον ΚΟΕ προϋποθέτει την ύπαρξη pedigree των γονέων και την τήρηση των όρων εκτροφής (ηλικία,χρόνος που πραγματοποιήθηκαν προηγούμενες γέννες της σκύλας κλπ.κλπ.) δεν είναι υποχρεωτικό ο εκτροφέας να έχει εκτροφική επωνυμία...
Άρα για να έχει βεβαίωση γενεαλογικού δέντρου το παιδί, πρέπει υποχρεωτικά να έχουν και οι δύο γονείς, έτσι; Οπότε, αν η φίλη που άνοιξε το θέμα λέει ότι έχει δύο τινά, εικάζω, πως συμβαίνουν: ή είναι πλαστό ή όντως το πήρε από εκτροφέα.ο ιδιοκτήτης θηλυκού σκύλου που ζευγάρωσε θεωρείται εκτροφέας....
άλλοι έχουν εκτροφική επωνυμία και άλλοι όχι....
η δήλωση γέννας στον ΚΟΕ προϋποθέτει την ύπαρξη pedigree των γονέων και την τήρηση των όρων εκτροφής (ηλικία,χρόνος που πραγματοποιήθηκαν προηγούμενες γέννες της σκύλας κλπ.κλπ.) δεν είναι υποχρεωτικό ο εκτροφέας να έχει εκτροφική επωνυμία...
Για να τα έγραψε στον ΚΟΕ δεν πρέπει να έχει pedigree για αυτά όμως; Ή δεν είναι απαραίτητο;Τα pedigree βγαίνουν ανάλογα με τη δουλειά που έχει ο ΚΟΕ...πάντως δν βγαίνουν σε μία εβδομάδα...Μου έχει τύχει να ακούσω και αναμονή 6 και 8 μηνών...Δεν έχει καμία σημασία όμως αυτό.
Avraki....παίζει να έχει βιβλιάριο υγείας και να νομίζει ότι έχει pedigree...παίζει και ο άνθρωπος που είχε τα 2 Δαλματίας να τα έγραψε στον ΚΟΕ...και τέλος πάιζει η Ελενίτσα να μας το είπε έτσι για να μην τα ακούσει!! Εγώ θα πήγαινα στο τρίτο...Για πλαστό...δεν ξέρω χλωμό μου κάνει. Συνήθως τα πλαστά είναι από σκυλιά που έρχονται μέσω ΑνΑτολικών χωρών σε pet shops...