Λέτε να πέσει από το μπαλκόνι;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Που μενεις?

(ελευθερο στον κηπο να το εχεις)

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.337
8.062
στην αμυδρη περιπτωση που δεν μας τρολαρεις....

υπαρχει πλεγμα πλαστικο με 1-2 ευρω το μετρο . Με tire up το τοποθετεις εξωτερικα των καγκελων ωστε να μη μπορει να το μασησει.

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
στην αμυδρη περιπτωση που δεν μας τρολαρεις....

υπαρχει πλεγμα πλαστικο με 1-2 ευρω το μετρο . Με tire up το τοποθετεις εξωτερικα των καγκελων ωστε να μη μπορει να το μασησει.
Thanks για την λυση! Πολυ καλη σκεψη! Και νομιζω ειναι κ η λυση! Ετσι θαναι ελευθερο! Σευχαριστω!! (y)

• Like
Reactions: Hiraeth

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
....το προβλημα είναι οτι εχω κ κατι γατες δικες μου που μπαινουν στο σπιτι και κοιμουνται, κι αν το κλεισω ολο πως θα μπαινουν; :cautious: Αλλα γατες ειναι αυτες...! Θα βρουν καποια λυση λογικα! ;) Αν μεινουν φυσικα κ δεν εξαφανιζολ λογω του σκυλου...!

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
Θα βρεθουν λυσεις ελπιζω σε ολα αυτα....! Δεν υπαρχει λυση χωρίς προβλημα! ;) (Προβλημα χωρις λυση εννοω, για να μην νομιζουν μερικοι οτι τρολαρω)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Κατά καιρούς, ανοίγονται διάφορα πικάντικα θέματα, όπου συνήθως νέα σχετικά μέλη, αλλά και κάποια εμμονικά παλαιά, την πέφτουν με λύσσα σε άλλα μέλη, για τον τρόπο που "υποδέχονται" τους ακόμη πιο νέους, και σκίζουν τα ρούχα τους, περί ευγένειας, ηθικής, καλών τρόπων και άλλες λοιπές... μπούρδες όπως αποδεικνύεται, προκειμένου να μην...διώχνουμε κόσμο από το φόρουμ!!!

Εναλλακτικά, κατά τα ίδια αυτά μέλη, είναι προφανώς απείρως προτιμότερο, να κάνουμε τσίρκο όλα τα νέα θέματα που ανοίγονται, είτε είναι κανονικά, είτε εν δυνάμει troll. Και να τους αλλάζουν τα φώτα, για να...διασκεδάσουν. Αρκεί...να μην γίνει η ερώτηση του ενός εκατομυρίου. Ολα τα άλλα, βορά στην διασκέδασή τους!

Μιλάμε για...πχιότητα στο φόρουμ, όχι αστεία!!!

@Moutsi Moutsi εσωτερικό μας κι αυτό. Μην δίνεις σημασία!

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Θα σου απαντήσω, γιατί θεωρώ το ποστ προκλητικό.
"Νέα σχειτκά μέλη" δεν σημαίνει και πρωτάρηδες, μιας και μπορεί να έχουν από πίσω εμπειρία ζωής,. Δεν υπάρχει στο σόσιαλ νέος και παλιός, όπως σε μια δουλειά.
Εμμονικός είναι αυτός που επαναλαμβάνεται συνέχεια στο ίδιο ακριβώς θέμα, οπότε πρέπει να το ξανακοιτάξεις.
Αν τώρα συγκρίνεις τον/την 20αρη που μπαίνει γεμάτος χαρά να παρουσιάσει στο φόρουμ το νέο του σκυλάκι και του την πέφτουν με την μία γιατί δεν το πήρε από "ηθικό εκτροφέα", με τον 37χρονο που μπαινει να μας πει αν θα πέσει το κουτάβι του από το μπαλκόνι και είναι η πρώτη/μόνη του απορία, μιας και δεν είχε ποτέ σκύλο στο παρελθόν, ΠΑΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΣΟ!

Κατά τα λοιπά, μπορείτε άνετα τα "πολύ παλιά μέλη" να βάλετε κανόνες στα "σχετικά νέα", σε ποιούς θα μιλάνε, πως θα μιλάνε και τι θα λένε. Απλά και δημοκρατικά, για να κρατηθεί η ποιότητα στο φόρουμ!!!

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
Σημασία έχει ότι πήρα απάντησεις στο προβλημα (στην ανησυχια μου), δηλ. με καλύψατε στις ερωτησεις μου κ σας ευχαριστώ! Μην ανησυχειτε δεν παρεξηγούμε! Μπορει να μην εχω εμπειρια απο σκυλους αλλα από forums και internet γενικα έχω εμπειρία ;)

Στις 2 αρχικες αποριες μου δηλ. αν πεσει απο κατω κ για καταλογο με οδηγίες πηρα τις απαντησεις! Ειμαι καλλυμένος! :):):):)

N_B

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2017
70
92
47
Θρακομακεδόνες
Διαβάζω το συγκεκριμένο forum αρκετά χρόνια. Άσχετα που αποφάσισα να γίνω ενεργό μέλος πρόσφατα. Έχει απίστευτες πληροφορίες και πραγματικά μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για πολλά θέματα. Απλά από ένα σημείο και μετά υπάρχει και η κοινή λογική. Δεν πιστεύω ότι κάποιος άνθρωπος σχεδόν 40 χρονών, έχει ως πραγματική απορία το αν κάποιο κουτάβι μπορεί να καταπιεί μικρά αντικείμενα ή αν μπορεί να πέσει από κάποιο μπαλκόνι. Έχει έτσι κι αλλιώς μια χιουμοριστική διάθεση ο Moutsi Moutsi περιγράφοντας την κατάσταση της οικίας του. Με αυτή την διάθεση σχολιάστηκαν κάποιες αναρτήσεις του και με αυτή την διάθεση τις αντιμετώπισε. Από εκεί και πέρα ένας ενήλικας με πραγματική διάθεση και υπευθυνότητα θεωρώ πως θα διαβάσει και θα ενημερωθεί πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση.

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
Στο dog forum χθες μπηκα πρωτη φορα, θα το μελετησω εκτενώς σιγα σιγα! Η αληθεια ειναι οτι γινεται λιγο χαμος στο σπιτι μου, δεν φημηζομαι για την νοικοκιροσυνη μου..! :confused:

• Like

N_B

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2017
70
92
47
Θρακομακεδόνες
Θα σου πρότεινα τότε να επιλέξεις μεταλλικό πλέγμα για το μπαλκόνι. Το πλαστικό πίστεψέ με θα εξαφανιστεί σε χρόνο dt.

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
@vasilis_mike χαίρομαι που μυγιάστηκες (y)
Αν και δεν αφορούσε μόνο εσένα!
Αφορούσε όμως και εμένα! Για τους άλλους, ο καθένας μπορεί να πάρει την θέση του.
Βλέπω σε ενοχλεί να αντιμετωπίζουμε κάποιες καταστάσεις με χιούμορ. Και προσωπικά το έχω πάρει πολύ ελαφρά το θέμα. Άλλωστε το θέμα σκύλος δεν είναι θρησκεία.
Τώρα αν αυτό σε ενοχλεί, και αποζητάς την προσοχή για να "περνάς" τα δικά σου θέματα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι.
Σε μία όμάδα ανθρώπων,ανταλλάσονται απόψεις, ενημερώνονται, εννιότε διαπληκτίζονται και άλλες φορές γελάνε και κάνουν χαβαλέ γιατί το επιβάλλουν οι καταστάσεις.
Αν δεν μπορείς να το αποδεχθείς,δικαίωμά σου. Μείνε να κυνηγάς αυτούς που έκαναν την μ@@@@ και πήραν το σκυλί του γείτονα και όχι της φίλης σου δικηγορίνας.

-end and over-

• Like

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Γεια σας! Ειμαι 37 και μενω με τον αδελφο μου. Ενας φίλος μου θα μου φερει ενα κουτάβι γερμανικο ποιμενικο ειναι. Εχω μπαλκονι με καγκελα λετε να πεσει απο κατω; Δεν εχω ιδεα απο σκυλια, ειναι η αληθεια.... Σε μονοκατοικια μενω.
Για εμένα το θέμα τα λέει όλα στην πρώτη δημοσίευση. Τι λόγο είχε ο καθένας να μην σε πιστέψει, πόσο μάλλον που έχεις εμπειρία σε φόρουμ.

Ανέβασε το βίντεο της υποδοχής που θα κάνεις.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Κατά τα λοιπά, μπορείτε άνετα τα "πολύ παλιά μέλη" να βάλετε κανόνες στα "σχετικά νέα", σε ποιούς θα μιλάνε, πως θα μιλάνε και τι θα λένε. Απλά και δημοκρατικά, για να κρατηθεί η ποιότητα στο φόρουμ!!!
Βρε Βασίλη δεν έχει να κάνει με νέα και παλιά μέλη, ούτε οι παλιοί έχουν αρμοδιότητα και εξουσία να θέσουν κανόνες. Άλλωστε κανόνες υπάρχουν και τους βάζει η διαχείριση του φόρουμ.

Το θέμα είναι ότι τελευταία έχει γίνει λίγο τσίρκο το φόρουμ γιατί κάποια μέλη τσιμπάνε στο τρολαροσμα η το γουστάρουν λόγο του χαβαλέ που γίνεται.
Ως ένα σημείο είναι κατανοητό αλλά τώρα έχει ξεφύγει εντελώς.
Για τον χαβαλέ υπάρχουν τα σοσιαλ μίντια. Ας μην καταντήσουμε το φόρουμ σαν φεισμπουκ η οτιδήποτε άλλο. Κρίμα είναι.