Κύριος αφήνει ελεύθερο το σκύλο του...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Εδώ και τρείς μέρες έχουμε πρόβλημα με ένα σκύλο στην γειτονιά μας. Ο σκύλος αφήνεται ελεύθερος το πρωί κατα της 6 και για δύο-τρεις ώρες περιπλανιέται σε όλες της γειτονιές. Δεν έχω πετύχει ποτέ τον ιδιοκτήτη εκτός απο μια φορά που τον είδα να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και τον φώναξε να μπει. Ο σκύλος είναι καθαρή περίπτωση "δεν βγαίνω ποτέ έξω, οπότε τώρα που βγαίνω θα τα κάνω όλα".
Όποιος και να περνάει με σκύλο αυτός απο πίσω να ενοχλεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που βγήκα απο το σπίτι μου να βοηθήσω μια κυρία με ένα maltez. Η δικιά μου είναι σε οίστρο οπότε αυτό μου λύνει την απορία γιατί συχνάζει τόσο απο τα μέρη μας.
Χθες καθώς ήμουν στο μπαλκόνι τον βλέπω να μπαίνει μέσα στην αυλή μας. Κατεβαίνω κάτω όσο πιο γρήγορα γίνεται και τον βλέπω να κατουράει την σόμπα ακριβώς διπλα στο κρεββάτι που κοιμόταν ο παππούς μου!
Σήμερα το πρωί κατέβηκε η μάνα μου και τον είδε να χώνει το κεφάλη του ανάμεσα στα πατζούρια και να προσπαθεί να ανοίξει να μπει. Ασε που μας γέμισε το σπίτι με λάσπες!
Πριν λίγο ο σκύλος σηκώθηκε στα δύο πίσω πόδια και πήγε να ρίξει κατα λάθος την κυρία με το maltez. Την έκανε χάλια με την λάσπη.
Αν πάω στην αστυνομία και πω ότι ένας σκύλος μπήκε δύο φορές στο σπίτι του παππού μου και έκανε ζημιά θα μπορέσουν να πάνε να μιλήσουν στον ιδιοκτήτη του?
Αν πάρω τηλέφωνο μια φιλοζωική να έρθουν να τον πάρουν θα το κάνουν? Ο σκύλος έτσι όπως συμπεριφέρεται κινδυνεύει, ειδικά απο τον παππού μου που του έχει στίσει καρτέρη με το μπαστούνι του...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Φοράει κολάρο? αποδεικνύεται με κάποιο τρόπο ποιος είναι ο ιδιοκτήτης?
Προτίμησε το αστυνομικό τμήμα και όχι την φιλοζωϊκή (ακόμα...). Αν δεν συμμορφωθεί βλέπουμε.
Αν πας στο α.τ. να επιμείνεις να γραφτεί η καταγγελία σου στο βιβλίο συμβάντων, για να είσαι κατοχυρωμένος για μελλοντικές ενέργειες.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αντομετωπιζω το ίδιο πρόβλημα με εσενα με μια "κυρία" που αφηνει τα "ολη μερα δεμμενα στην αλυσίδα" σκυλια της, ελυθερερα για βόλτα.

Αυτο που θα σου έλεγα είναι πρωτα να μιλησεις με τον ιδιοκτήτη, να του εξηγησείς οτι απαγορευεται όχι μονο να βολτάρει μονο του αλλα και χωρίς λουρι.
Εγω αυτο το βήμα το εκανα και τώρα δεν τα βγάζει μονα τους αλλα βγαίνει και αυτη μαζι τους, χωρίς λουρί βεβαια!
Αν δεις ότι δεν παιρνει απο λόγια, κανε καταγγελία.
Εχω σκοπο κι εγω να κανω καταγγελία μεσα στις επομενες μέρες, μιας και τα σκυλια της έρχονται και μας ουρουν την πόρτα και πιο συγκεκριμενα το πομολο και εκεινη καθεται και τα κοιτάει περηφανη!
Περαν τουτου, ο ένας έχει επιτεθει στον Charlie και παραλίγο να είχαμε πολλα δράματα..
Καθε φορα για να τους βγάλω απο το σπιτι και να τους βάλω στο αυτοκινητο, πάντα με λουρι, ελεγχω τη γύρω περιοχη εξονυχιστικά και φερνω το αυτοκινητο ακριβως στην πορτα....
Ζω ένα δράμα με λίγα λόγια..

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Το είχα κι' εγώ το πρόβλημα αυτό πριν λίγο καιρό. Και μάλιστα το σκυλάκι της "κυρίας" μόλις μας έβλεπε, γινόταν θηρίο και κοίταζε πως θα κάνει κομμάτια τον Σπούκυ.
Στις πρώτες διαμαρτυρίες μου δεν έγινε τίποτα. Οταν κάποια μέρα της είπα ότι θα πάω στην αστυνομία, προφανώς ρώτησε και έμαθε τι θα πάθει, και τώρα πια το σκυλί το βγάζει με λουρί έξω.

Πάντως αν αποφασίσετε να κάνετε καταγγελία, σιγουρευτείτε γι' αυτό που είπα πιο πάνω. Επίσημη, με ονόματα και απαραίτητη καταγραφή στο βιβλίο συμβάντων του Α.Τ. Έχει μεγάλη βαρύτητα, πιστέψτε με...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Αν πας και φοβισεις τον ιδιοκτητη οτι και καλα, εμαθες για φολες ξυλοδαρμους κτλ και μην αφηνεις το σκυλο σου ελευθερο?? χεχεχε...
Το καναμε σε ενα τυπο που ειχε ενα ημιαιμο πιτ, ο οποιος και αυτος το αφηνε ελευθερο και ανεξελεγκτο και ενω ηταν πολυ τρυφερος με ανθρωπους ηταν δολοφονος με αλλα σκυλια... το μονο που επιασε, γιατι τι του ειπαμε, οτι θα πεσουν μυνησεις, τι οτι θα του παρπυν τον σκυλο για ευθανασια αν πειραξει κανα σκυλο τπτ αυτος... καμια φοτα τα ψεματα ειναι για καλο σκοπο... 0:)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
χθεσινοβραδυνή βόλτα.... Ένας κούκλος boxer-pitbulakos ελεύθερος... Δεν ήταν επιθετικό το σκυλάκι αλλά ήταν πάρα πολύ ενοχλητικό. Προσπαθούσε να "καβαλήσει" τη Μάιρα. Ο "ιδιοκτήτης" του καθόταν απο απόσταση και γέλαγε... ΕΕΕΕ τσακώθηκα πάλι... Ρε καλέ ρε χρυσέ μάζεψέ το με ενοχλεί... δεν σε ακούει βάλτο στο λουρί... τίποτα! Και στην τελική δεν χρωστάει σε τίποτα η μέση της μικρής! Θα με περάσουν για γραφική με τόσους καβγάδες που ρίχνω αλλά ειλικρινά δεν αντέχω τον κάθε @@@@@κα!!!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
χθεσινοβραδυνή βόλτα.... Ένας κούκλος boxer-pitbulakos ελεύθερος... Δεν ήταν επιθετικό το σκυλάκι αλλά ήταν πάρα πολύ ενοχλητικό. Προσπαθούσε να "καβαλήσει" τη Μάιρα. Ο "ιδιοκτήτης" του καθόταν απο απόσταση και γέλαγε... ΕΕΕΕ τσακώθηκα πάλι... Ρε καλέ ρε χρυσέ μάζεψέ το με ενοχλεί... δεν σε ακούει βάλτο στο λουρί... τίποτα! Και στην τελική δεν χρωστάει σε τίποτα η μέση της μικρής! Θα με περάσουν για γραφική με τόσους καβγάδες που ρίχνω αλλά ειλικρινά δεν αντέχω τον κάθε @@@@@κα!!!!
Μην τσακώνεσαι και χαλάς την ζαχαρένια σου....
Χωρίς να πεις κουβέντα, ρίξε με ένα νεροπίστολο στα μούτρα του ενοχλητικού σκύλου. Ανώδυνο, ακίνδυνο, αλλά αποτελεσματικό.
Και δεν μπορεί κανείς να σε κατηγορήσει για τίποτα.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Χωρίς να πεις κουβέντα, ρίξε με ένα νεροπίστολο στα μούτρα του ενοχλητικού σκύλου. Ανώδυνο, ακίνδυνο, αλλά αποτελεσματικό.
Ναι! πρέπει να πηγαίνω στη βόλτα οργανωμένη πλεόν... Πέρα από τις σακούλες τα νερά... Θα πρέπει να "οπλοφορώ" κιόλας:p:p:p Πολύ καλή ιδέα πραγματικά απλά ρε παιδιά με κάποιους δεν την παλεύω στο πως συμπεριφέρονται...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αν δεν φοβόμουνα μήπως βγω οφ τόπικ και βγει και μεγάλο το ποστ, θα σου έλεγα τι έπαθα με έναν τέτοιο @@@@κα.
Δεν τσακώθηκα μόνο με αυτόν, τσακώθηκα και με την αστυνομία και με το λιμενικό....
Κάποια στιγμή ίσως δοθεί ευκαιρία να το γράψω!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
μηπως να εριχνε με νεροπιστολο στα μουτρα του ιδιοκτητη καλυτερα :)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
μηπως να εριχνε με νεροπιστολο στα μουτρα του ιδιοκτητη καλυτερα :)
:D:D :paja1::paja1::paja1:

Καλό... δυστυχώς όμως αυτό επισύρει μια μικρούλα ποινή, αν ο τύπος κάνει μήνυση....
με τα μούτρα του σκύλου την γλυτώνει..

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Το όνομα της δυστυχώς δεν το ξερω. Το μονο που ξέρω είναι το που μένει.
Πως μπορω να κανω καταγγελία;

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Ο σκύλος έτσι όπως συμπεριφέρεται κινδυνεύει, ειδικά απο τον παππού μου που του έχει στίσει καρτέρη με το μπαστούνι του...
ασε τον Παππου να κανει την δουλεια :p

αλλα μπορειτε και απλα να του ριξετε εναν κουβα νερο

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αν είναι σε μονοκατοικία, υπάρχει περίπτωση να είναι γραμμένο το όνομα της στο κουδούνι.
Αν δεν μπορείς να βρεις το όνομα, απλά λες στους αστυνομικούς την ακριβή διεύθυνση και την περιγραφή της. Και του σκύλου.

Για καλύτερα αποτελέσματα από τους αστυνομικούς, το τραγικοποιείς και λίγο, τους λες "αν δεν κάνετε κάτι εσείς, θα κάνω εγώ...", ή "βρείτε ποια είναι γιατί αν την βρω εγώ θα έχουμε άσκημα ξεμπερδέματα..."

Επίσης ένα κόλπο για να ενδιαφερθούν, είναι το φιλότιμο. Πάντα πιάνει στους "σκληροτράχηλους" το κόλπο της απροστάτευτης γυναίκας: "αν δε με προστατεύσετε εσείς, ποιος θα το κάνει? " :D
Οπότε σου βρίσκουν το όνομα ή ακόμα καλύτερα την καλούν στο τμήμα για συστάσεις.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αν είναι σε μονοκατοικία, υπάρχει περίπτωση να είναι γραμμένο το όνομα της στο κουδούνι.
Αν δεν μπορείς να βρεις το όνομα, απλά λες στους αστυνομικούς την ακριβή διεύθυνση και την περιγραφή της. Και του σκύλου.

Για καλύτερα αποτελέσματα από τους αστυνομικούς, το τραγικοποιείς και λίγο, τους λες "αν δεν κάνετε κάτι εσείς, θα κάνω εγώ...", ή "βρείτε ποια είναι γιατί αν την βρω εγώ θα έχουμε άσκημα ξεμπερδέματα..."

Επίσης ένα κόλπο για να ενδιαφερθούν, είναι το φιλότιμο. Πάντα πιάνει στους "σκληροτράχηλους" το κόλπο της απροστάτευτης γυναίκας: "αν δε με προστατεύσετε εσείς, ποιος θα το κάνει? " :D
Οπότε σου βρίσκουν το όνομα ή ακόμα καλύτερα την καλούν στο τμήμα για συστάσεις.
Καλα είσαι φοβερη :D

Θα το κανω και θα τα πω, είδικα αυτο:
Πάντα πιάνει στους "σκληροτράχηλους" το κόλπο της απροστάτευτης γυναίκας: "αν δε με προστατεύσετε εσείς, ποιος θα το κάνει? " :D
Αρα, δεν χρειάζεται να την πιασω στα "πράσα" και να φωναξω την αστυνομια, που σιγα μην έρθει..;

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Καλα είσαι φοβερη :D

Αρα, δεν χρειάζεται να την πιασω στα "πράσα" και να φωναξω την αστυνομια, που σιγα μην έρθει..;
Η δουλειά μου είναι παιδί μου !!!!
Όλη μέρα με αστυνομικούς είμαι, τους έχω μάθει από την καλή κι' από την ανάποδη.
Και σε πληροφορώ ότι το τελευταίο είναι το καλύτερο. ΄Εχουν μια ιδιαίτερη "αδυναμία" σε απροστάτευτες γυναίκες. Τους βγαίνει όλο το αντριλίκι.... :D:D:D

Και όχι, δεν πρόκειται να έρθουν. Σου είπα πριν ότι τσακώθηκα με αστυνομία και λιμενικό για να έρθει κάποιος. Αν σου πω την ιστορία θα γελάς μέχρι αύριο...

bill_gr

Member
22 Σεπτεμβρίου 2010
22
0
Προτίμησε το αστυνομικό τμήμα και όχι την φιλοζωϊκή (ακόμα...). Αν δεν συμμορφωθεί βλέπουμε.
Αν πας στο α.τ. να επιμείνεις να γραφτεί η καταγγελία σου στο βιβλίο συμβάντων, για να είσαι κατοχυρωμένος για μελλοντικές ενέργειες.

Καλο θα ηταν να το κανεις αυτο κ αφου ειδες οπως ειπες να τον φωναζει..κ ξερεις που μενει ο ιδιοκτητης δεν χανεις τιποτα να κανεις μια ηρεμη συζητηση μαζι του.Αν παλι δε βγαλεις ακρη ισως η αστυνομια του κανει μια συσταση.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Έχω μπερδευτεί τώρα. Σήμερα ήμουν σε μια καφετέρεια περίπου πέντε τετράγωνα απο το σπίτι μου και τον είδα να περνάει απο μπροστά μας. Λίγο δύσκολο να φεύγει τόσο μακρυά απο την κατοικία του, μπορεί να έκανα λάθος για τον ιδιοκτήτη.
Πάντως πολύ ενέργεια έχει, όπου πάει πάει τρέχοντας και σαν το χαζό. Σκέφτομαι ότι μπορεί να τον παρατήσανε και απλά περιπλανιέται μπαίνοντας σε σπίτια (σήμερα μπήκε στο ισόγειο της γειτόνισσας μας). Αλλα γιατί τον βλέπουμε μόνο το πρωί και την υπόληπη μέρα είναι άφαντος?
Οχι κολλάρο δεν φοράει μόνο περιλαίμιο για παράσιτα.

bill_gr

Member
22 Σεπτεμβρίου 2010
22
0
Δεν ειναι περιεργο που απομακρυνεται απ το σπιτι του.Αν εχει σπιτι..σιγουρα ξερει να γυρισει οποτε θελει.
Αν παλι τον βλεπεις μονο πρωι ισως οντως να χει σπιτι..να βγαινει την πρωινη βολτα κ να τον μαζευουν καποια στιγμη.
Πρωι τον ειδες στην καφετερια που ησουν?Απ την αλλη αφου φοραει εστω περιλαιμιο για παρασιτα..δυσκολο να ναι αδεσποτο.
Μηπως να προσπαθουσες να το ακολουθησεις καμια φορα?:p

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μηπως να προσπαθουσες να το ακολουθησεις καμια φορα?:p
Αν συνεχίσει αυτά που κάνει δεν θα έχω άλλη επιλογή.
Σήμερα όλη μέρα άκουγα τον παππου μου να μου λέει ότι είδε ένα μάυρο σκύλο να χώνει την μουσούδα του στην πόρτα και να προσπαθεί να μπει. Δεν έκανε κάτι γιατί νόμιζε ότι ήταν η δικιά μου!