Η θηλυκια δεν ειναι υγιεστατη ; Ειδες τελικα που δεν κανουν εξετασεις μονο σε σκυλια με πεντιγκρι οπως πολλοι πιστευουν ;
πως αγοραζω φιλε μου??Βρες έναν φίλο - γνωστό που να έχει ο σκύλος του ped και πες ότι αυτός είναι ο γαμπρός.
Αν θες να γίνεις πιο αλήτης ακόμα βρες και αγόρασε ένα ped.
Από κομπίνες πολλές...
πως αγοραζω φιλε μου??
Ειναι παρανομο και γραφεις δημοσια αν δεν το εχεις καταλαβειπως αγοραζω φιλε μου??
Αυτο ειπα και εγω πιο πανω, συνηθως διπλα στα σαμπουαν ειναι...Πεντιγκρι δεν πουλάνε στα σουπερμάρκετ;
9.90€ έχει το 15κιλο.
Ικανό σε έχω φίλε μετά να έρθεις να μας παρουσιάσεις το εκτροφείο σου κ τα pedigree των σκυλιών σουπως αγοραζω φιλε μου??
Δηλαδή για να καταλάβω τι λες...Θα μπορούσες να έχεις pedigree από χώρα που δεν είναι μέλος της F.C.I. (Διεθνής Κυνολογική Ομοσπονδία) ή από όμιλο που η F.C.I. δεν αναγνωρίζει και θα ήταν σαν να μην έχεις καθόλου για τον Κ.Ο.Ε. μια που είναι μέλος της F.C.I. και ακολουθεί τους δικούς της κανόνες.
Φυσικά και είναι αν καταγγείλει ο κυνολογικός όμιλος πλαστογραφία της σφραγίδας του και της υπογραφής του υπευθύνου γεννεαλογίου.Δεν νομίζω πως είναι "παράνομο" το "πλαστό" pedigree όσον αφορά το Ελληνικό κράτος ή την δικαιοσύνη.