και εμεις (η κοπελα μου και εγω) μια απο τα ιδια θα πουμε!!
καταπληκτικα περασαμε...ομορφο μερος,ηλιολουστος καιρος,ενα τρελο σκυλο-μανι και μια πραγματικα ομορφη παρεα ανθρωπων!!
για να ειμαι ειλικρινης,δεν το περιμανα να ηταν τοσο καλα!...μπραβο σε ολους μας...και για την συμμετοχη.
οσο για τα σκυλια...ενα και ενα...απο τον Αρη το Τσιουαουα μας,δεν τον "χορτασα" πολυ...τα θεοτρελα αδερφια Μπουλ Τεριε,τα Γκολντεν που ξεχωριζαν,ο Παρης που εδειξε σε ολους ποιο ειναι το αρσενικο της παρεας
,το πολυ ομορφο -που επισης δεν χορτασα- Σαρ Πει,το Γκογκολακι που δεν καταφερα να χαιδεψω...
,την Χιονη με το ολολευκο μανδυα της,τον Rocky τον κουταβο Μπουλμαστιφ (θυμηθηκαμε πως ηταν ο Τορο πριν...μερικους μηνες:shock:
),τις δυο κουκλες Σιχ Τζου,την Killah που απο σημερα της τρεφω σεβασμο για το πεισμα της,παρ'ολο που δεν ειχαμε σταγονα νερο,ο Boogie κλασσικα κουκλος,η Eva που μειναμε με τον ευγενικο και καλοσυνατο χαρακτηρα της,η Mareco(ελπιζω αυτο να ειναι το ονομα της) που μας καλοσορισε ολους και ερχοταν να δει αν εμενε καποιος πισω...
ελπιζω να ΜΗΝ ξεχασα καποιον!...αν το εκανα συγχωρηστε με μολις το θυμηθω,θα επανορθωσω...τρελαθηκα με τοσα σκυλια,ουτε εκθεση του ΚΟΕ...
aja1:
ποτε ειναι η επομενη συναντηση ειπαμε?
p.s(1) συντομα φωτογραφιες!
P.s(2) μολις αρχισε να βρχει...ειμαστε κ0λ0ι ή οχι?
aja1: