Τελικά δεν κατάλαβες πλήρως το νόημα της δημοσίευσης μου. Να το πω απλά.
Θεωρείς σωστή την εικόνα αυτή που παρουσιάζετε από τους εκπρόσωπους της οργανωμένης κυνοφυλίας και αποτρέπει ανθρώπους από το να σας πλησιάσουν και να ωφεληθούν από εσάς, όπως και να ωφεληθείτε και εσείς από αυτούς;
Όπως είδες δεν έκανα καμία ανάρτηση στις αρχικές δημοσιεύσεις σας που αφορούσαν τα παράπονα σου (σας) προς μια εκδήλωση που ήσουν (ήσαστε) συμμετέχοντες. Δεν θα μπορούσα άλλωστε, γιατί δεν γνωρίζω τα παραμέσα.
Άφησα την κουβέντα να εξελιχθεί, και όταν τελείωσε αναφέρθηκα στην γενική εικόνα κοκορομαχίας, μεταξύ εκτροφέων, και στο πως μπορεί αυτή να εκληφθεί από κάποιον άνθρωπο που δεν είναι οργανωμένος στο χώρο, αλλά παρόλα αυτά του ζητάτε να έχει επαφή με το χώρο αυτό.
Γι’αυτό και αρχικά ζήτησα και την άποψη κυρίως μη οργανωμένων κυνόφιλων αλλά απλών ιδιοκτητών σκύλων.
Για τον όρο “σκυλεμπορος” εξήγησα στη προηγούμενη ανάρτηση. Η τοποθέτηση μου, και θα το ξαναπώ, δεν αφορά εσένα προσωπικά αλλά την εικόνα που δώσατε ως εκτροφείς, και μέσα από εσάς η οργανωμένη κυνοφιλία. Δεν είχα σκοπό να αντιπαρατεθώ προσωπικά μαζί σου, ούτε και προσωπικά με τον gaia, αλλά συλλογικά ως ένας μη οργανωμένος, με οργανωμένους. Και αυτό για να μην γεμίσουμε πάλι σελίδες από σούπα – μούπες, χωρίς να βγει κάτι.
Το γεγονός με το φίλο συνέβη πραγματικά και δεν το χρησιμοποιώ για να περάσω πλάγια την εικόνα που έχω εγώ για τις εκθέσεις, εικόνα άλλωστε που έχω σχολιάσει στην προηγούμενη έκθεση που έγινε τον Οκτώβριο, αν δεν κάνω λάθος.
Όσο για τις όχθες και τα ποτάμια και τις λίμνες, εγώ δεν είμαι οργανωμένος ούτε σε κυνοφιλικούς συλλόγους, αλλά ούτε και σε συλλόγους αδέσποτων. Απλά θα βοηθήσω όπως έχω πει παραπάνω όπου, όποτε και όπως έχω τη δυνατότητα να το κάνω. Έχεις δει πολλούς ιδιοκτήτες αδέσποτων να αυτοπροβάλλονται μέσω των σκύλων τους και να κουβεντιάζουν με τις ώρες για τα πόσα cac, bob, cacib, bis και δεν ξέρω γω τι άλλο, που πήραν τα σκυλιά τους;
Και στο κάτω κάτω της γραφής αν η οργανωμένη κυνοφιλία δεν θέλει να συμπεριλάβει και αυτό το κομμάτι μέσα της, ας ονομαστεί “ρατσοφιλία καθαρόαιμων” και ας κρατήσει οποία χαρακτηριστικά θέλει. Ας γίνει σαν τον ιππόδρομο και ας μπει και στο στοίχημα.
Αλλά δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό αυτό, γιατί τότε σίγουρα θα γίνει ένα κλειστό και απομονωμένο λόμπι.
Τέλος πάντων δεν θα το συνεχίσω, άλλα ούτε και πρόκειται να ξαναπροτείνω σε κανέναν να επισκεφτεί έκθεση, και ξέρω πως ούτε και ο φίλος μου θα το κάνει. Και αν αυτό το ακολουθήσουν και άλλοι, μετά από ένα χρόνο θα είσαστε πάλι στο ίδιο σημείο να διαφωνείτε ότι δεν έχετε ανθρώπινο δυναμικό να στελεχώσει τις εκθέσεις, και για το αν θα πρέπει οι συμμετέχοντες εκτροφείς να κάνουν και τους βοηθούς στίβου, ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
Καλή σας μέρα κύριοι.