Κτηνοβασία - Νόμιμη στην Ευρώπη ?

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.112
1.389
Λοιπον...εχω μια πολυ καλη φιλη στη γερμανια η οποια τυχαινει να ειναι και δικηγορος αλλα και εχει και σκυλια στο σπιτι της.
Της εδειξα την φωτο και την ρωτησα αν ειναι αληθεια ολα αυτα.

H απαντηση της ειναι αυτη (καντε translate me google)

Tierquälerei ist in Deutschland strafbar. Näheres regelt das Tierschutzgesetz.

Als Tierquälerei wird dabei die in § 17 Tierschutzgesetz (TierSchG) beschriebene Straftat bezeichnet. Danach wird mit Freiheitsstrafe bis zu drei Jahren oder mit Geldstrafe bestraft, wer ein Wirbeltier ohne vernünftigen Grund tötet oder einem Wirbeltier entweder aus Rohheit erhebliche Schmerzen oder Leiden oder länger anhaltende oder sich wiederholende erhebliche Schmerzen oder Leiden zufügt.

Handelt es sich dabei um ein fremdes Tier, so kann die Tat außerdem als Sachbeschädigung (§ 303 Strafgesetzbuch) strafbar sein.

Wer ein Tier hält, betreut oder zu betreuen hat,

muss das Tier seiner Art und seinen Bedürfnissen entsprechend angemessen ernähren, pflegen und verhaltensgerecht unterbringen.

darf die Möglichkeit des Tieres zu artgemäßer Bewegung nicht so einschränken, dass ihm Schmerzen oder vermeidbare Leiden oder Schäden zugefügt werden.

muss über die für eine angemessene Ernährung, Pflege und verhaltensgerechte Unterbringung des Tieres erforderlichen Kenntnisse und Fähigkeiten verfügen."

we have an animal protection act and ppl take up to 3 years or more or Financial penalty
to hurt or abuse an animal is indictable....

Παιδια πριν δημοσιευετε κατι, να το ψαχνετε καλα πρωτα....
A German Newspaper Says 'Animal Brothels' Are On The Rise As Bestiality Becomes 'Lifestyle' Choice - Business Insider

Zoophilia and the law - Wikipedia, the free encyclopedia

μάλλον η φίλη σου δεν το έχει ψάξει αρκετά!!!

Zoophilia - Wikipedia, the free encyclopedia

DenmarkLegal. A 2006 bid by the Danish People's Party to outlaw bestiality failed after the a report by the Danish Animal Ethics Council determined that existing laws were sufficient protection against abuse. http://occupyforanimals.wix.com/petitions-to-the-eu#!bestiality/c1xrt

Last edited:

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ακριβως.. εκει ειναι το θεμα... οχι δε θεωρειται κακοποιηση.
Στη Δανια μαλιστα το 2006 αλλαξανε το νομο και επιτρεψανε μονο να κανει καποιος σεξ μονο εαν το ζωο του ανηκει...
Έτσι, μόνο αν έχει σημάδια κακοποίησης είναι παράνομη η πράξη. Τώρα πως στο διάολο θεωρούν ότι έχουν τη συγκατάθεση του ζώου, δεν ξέρω. Μπορεί να το βάζουν να υπογράφει πρώτα.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Mariakala, δεν θα κατσω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.
Μου παραθετεις κειμενα απο newspapers και διαφορα αρθρα, κι εγω σου λεω οτ ειναι δικηγορος και ζοωφιλη και σου δειχνω νομους και οχι αρθρα....
Επετρεψε μου να πιστεψω τα λεγομενα της και οχι αυτα που λενε οι εφημεριδες...

Υ.Γ. Μιλαω παντα μονο για την Γερμανια και οχι διαφορες αλλες χωρες που εκει δεν μπορω να ξερω τι ισχυει...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Και τώρα μπορούμε να αλλάξουμε το πρόσωπο του ανεκδότου από Arab σε German....

An Arab was interviewed at the US Embassy.

Consul : What is your name?
Arab : Abdul Aziz

Consul: Sex?
Arab : Six to ten times a week

Consul: I mean, male or female?
Arab : Both male and female sometimes camels

Consul: Holy cow!
Arab : Yes, cows and dogs too

Consul: Man,......... isn' t it hostile?
Arab :Horse style, dog style, any style

Consul: Oh dear!
Arab : Deer No ,hole too high, run too fast!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.112
1.389
Μου παραθετεις κειμενα απο newspapers και διαφορα αρθρα, κι εγω σου λεω οτ ειναι δικηγορος και ζοωφιλη και σου δειχνω νομους και οχι αρθρα....

Υ.Γ. Μιλαω παντα μονο για την Γερμανια και οχι διαφορες αλλες χωρες που εκει δεν μπορω να ξερω τι ισχυει...
δεν σου ζήτησα να κάτσεις να κανεις τίποτα. νομο εναντια στην κτηνοβασία έχουν τελικά?
γιατί νομο εναντια στην διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ζώα έχουν

να και ο νομος StGB - Einzelnorm

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα

Όπως είπε και κάποιος άλλο αφενός το google translate βγάζει ό,τι να 'ναι σε τόσο μεγάλα κείμενα, αφετέρου, αν παραθέτεις κάτι και δεν το παραθέτεις σωστά, είναι σα να μην επιχειρηματολογείς (δεν στο λέω με ύφος, να το ξεκαθαρίσω).

Ρώτησε τη φίλη σου αυτό που λένε και οι άλλοι, γιατί υπάρχει διαφορά μεταξύ κακοποίησης και κτηνοβασίας.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Cruelty to animals is a criminal offense in Germany. More detailed provisions of the Animal Welfare Act.

As cruelty to animals like that described in § 17 Animal Protection Law (Animal Welfare Act) offense is known. There after shall be punished with imprisonment up to three years or a fine, and whoever kills a vertebrate without reasonable cause or a vertebrate either rudeness significant pain or suffering or inflicting longer-lasting or recurring severe pain or suffering.

If it is a strange animal, the fact can also serve as property damage (§ 303 of the Penal Code) punishable.

Who keeps an animal, or has cared to look after,
have to feed the beast of its kind, according to their needs adequately maintain and accommodate protect the environment.

However, the possibility of the animal to not restrict movement so that his pain or avoidable suffering or damage may be added.

must have the data necessary for adequate nutrition, care and appropriate accommodation of the animal behavior knowledge and skills

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
αφετέρου, αν παραθέτεις κάτι και δεν το παραθέτεις σωστά, είναι σα να μην επιχειρηματολογείς (δεν στο λέω με ύφος, να το ξεκαθαρίσω).

Ρώτησε τη φίλη σου αυτό που λένε και οι άλλοι, γιατί υπάρχει διαφορά μεταξύ κακοποίησης και κτηνοβασίας.
Πιστευω τωρα να μπορειτε να το καταλαβετε :)
Δεν επιχειρηματολογω. Απλα σας παρεθεσα τον Γερμανικο νομο για να μην πιστευετε οτι γραφουν οι εφημεριδες... ;)

Επισης, μου εγραψε και αυτο "there will be always idiots in every country who abuse animals, but its not legal and the state hunts them if they find out".

Παντου υπαρχει ενας μακακας!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.413
10.614
Athens
Vasilis75 το γερμανικό κείμενο δεν αναφέρει πουθενά για κτηνοβασία - μιλάει γενικά για κακοποίηση. Άρα αφήνει τελείως ελεύθερο το πεδίο εάν η κτηνοβασία δεν θεωρείται κακοποίηση.

Μου χουν γυρίσει τ' άντερα μιλάμε από το πρωί...

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Ρε παιδια... κτηνοβασια = κακοποιηση ζωου... Μην κολατε σε λεξεις και ιδιως Ελληνικες που πολλες απο αυτες δεν υπαρχουν σε αλλες γλωσσες (Φιλοτιμο π.χ.).
Κτηνοβασια (sex με ζωα),ειναι κακοποιηση ζωου και διωκεται ποινικα απο τον νομο της Γερμανιας.
Απο εκει και περα ο καθενας πιστευει οτι θελει ;)

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Ωραια πραγματα!
Που ειναι ολοι εκεινοι οι υπερμαχοι του βορρα να μας πουν ποσο μπροστα κυνοφιλικα ειναι οι
Σκανδιναβοι και οχι μονο.
Ας μην σοκαρονται μονο για την Ελλαδιτσα τοσο οι..... φιλοι μας!
Βρε ουστ απο δω που θα μιλησουν και για πολιτισμο τα τερατα.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ρε παιδια... κτηνοβασια = κακοποιηση ζωου... Μην κολατε σε λεξεις και ιδιως Ελληνικες που πολλες απο αυτες δεν υπαρχουν σε αλλες γλωσσες (Φιλοτιμο π.χ.).
Κτηνοβασια (sex με ζωα),ειναι κακοποιηση ζωου και διωκεται ποινικα απο τον νομο της Γερμανιας.
Απο εκει και περα ο καθενας πιστευει οτι θελει ;)
Δεν είναι τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει στις άλλες γλώσσες! Σε κάθε γλώσσα, άλλο πράγμα η κακοποίηση και άλλο η σεξουαλική κακοποίηση. Η κακοποίηση είναι όρος ομπρέλα αν θες ο οποίος έχει και τις υποκατηγορίες του. Απλή κακοποίηση ζώου μπορεί να είναι και η έλλειψη τροφής ή νερού, ή το μόνιμο δέσιμο. Άλλο αυτό από τη σεξουαλικη κακοποίηση! Αυτές οι έννοιες δεν είναι όπως το φιλότιμο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ρε παιδια... κτηνοβασια = κακοποιηση ζωου...
Πως στοιχειοθετειται αυτο? Μπορεις να ρωτησεις τη φιλη σου? Εαν εγω ισχυριστω οτι το θελει ο σκυλος μου?

τι λεω θεε μου?

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Πιστευω τωρα να μπορειτε να το καταλαβετε :)
Δεν επιχειρηματολογω. Απλα σας παρεθεσα τον Γερμανικο νομο για να μην πιστευετε οτι γραφουν οι εφημεριδες... ;)

Επισης, μου εγραψε και αυτο "there will be always idiots in every country who abuse animals, but its not legal and the state hunts them if they find out".

Παντου υπαρχει ενας μακακας!!!
Ρώτησε τη φίλη συγκεκριμένα για ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ τι λέει ο νόμος και όχι για απλή κακοποίηση, γιατί υπάρχει η ειδοποιός διαφορά (όπως διάβασα στο θέμα κάπου) πως λένε πως γίνεται αυτό αλλά χωρίς να πονάνε τα ζώα. Οπότε, νομικά καλύπτουν το παραθυράκι του πόνου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Εαν εγω ισχυριστω οτι το θελει ο σκυλος μου?
Αν τον έχεις και μαζί σου την ώρα που το ισχυρίζεσαι, το πιθανότερο είναι να σε πιστέψουν.