Δεν αντιλέγω στο να σοκάρονται. Κι εγώ σοκάρομαι. Αλλά ελπίζω να αγωνίζονται το ίδιο στην χώρα τους για να εκλείψει το φαινόμενο αυτό.Αυτο πάλι που το πας;;;
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
Δεν αντιλέγω στο να σοκάρονται. Κι εγώ σοκάρομαι. Αλλά ελπίζω να αγωνίζονται το ίδιο στην χώρα τους για να εκλείψει το φαινόμενο αυτό.Αυτο πάλι που το πας;;;
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
τι έλεγες για σουηδία?Ευτυχώς στην Σουηδία δεν υπάρχουν γιατί θα έπεφτε ξύλο Δευτεριάτικα!!!!
Κι εγω... Ας το κανουν καπου στικι μεσα στην σελιδα να το δουν ολα τα μέλη!
Mάλιστα...Έχω μια δουλίτσα τα λέμε μετά!!τι έλεγες για σουηδία?
SwedenLegal. It was formerly illegal, but made legal in 1944. A 2005 report by the Swedish Animal Welfare Agency for the Swedish government expressed strong concerns over the increase in reports of horse-ripping incidents, although noting that "the rise in documented cases did not necessarily mean that there was a de facto increase", and distinguished zoophilia activity from incidents involving physical injury (zoosadism). The Animal Welfare Agency gave as its opinion that current animal cruelty legislation needed updating as it was not sufficiently protecting animals from abuse, but concluded that on balance it was not appropriate to call for a ban.
Occupy for Animals petition to the European Union | Wix.com
μόλις υπέγραψα
Petition | EU: ban bestiality and implement an animal abuser registry | Change.org
Κι εγω... Ας το κανουν καπου στικι μεσα στην σελιδα να το δουν ολα τα μέλη!
χαχαχαχαχα.... Τη καραμπινα τη θες;; να στη στειλω;Mάλιστα...Έχω μια δουλίτσα τα λέμε μετά!!
Στο Βέλγιο είναι παράνομη από 23/07/2007 μετά την τροποποίηση του νόμου περί προστασίας ζώων. Δυστυχώς οι ποινές είναι χαμηλές.Έχω αηδιάσει απίστευτα όμως!
Δυστυχώς στη Γερμανία η κτηνοβασία είναι νόμιμη. Παράνομη είναι η διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ζώα.
Δεν είναι όμως μόνο στη Γερμανία νόμιμη η κτηνοβασία. Είναι και στο Βέλγιο, τη Δανία, Φιλανδία, Ουγγαρία και Σουηδία.
Νομίζω πως αυτό το επιχείρημα είναι και άτοπο και άκυρο! Δεν έχει καμία σχέση το τι γίνεται νομικά σε ένα Χ κράτος, με το ποσοστό των εκδιδομένων γυναικών (αυτού του κράτους Χ) στη δική μας χώρα. Ούτε προκύπτει από πουθενά πως η πλειοψηφία είναι συγκεκριμένης εθνικότητας!Και να φανταστείτε πως εδώ για παράδειγμα, οι περισσότερες πόρνες είναι Ρωσίδες!
Τουλάχιστον σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.Το ζητούμενο είναι πως αυτό που γίνεται είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ και οποιαδήποτε φτηνή και αισχίστου είδους δικαιολογία από μέρους τους (πχ το ζώο δεν πονάει) είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!
Δυστυχως τοσο χαλια...Ποσο χαλια...