Κτελ....

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Nefelaki εγώ δεν θα το ρίσκαρα. Ειδικά το καλοκαίρι.
Ναι αλλά σκέψου οτι θα είναι κουτάβι όταν το πάρω οπότε βάση νόμου μπορώ να το έχω πάνω μαζί μου τώρα που το καλοσκέφτομαι!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.265
Νομιζα οτι επιτρεπονταν μεγαλοσωμα στις αποσκευες.
Στις αποσκευές? Του ΚΤΕΛ? Μέχρι το Σεπτέμβρη. Δηλαδή το καλοκαίρι. Κάτω. Στις κλειστές, μη αεριζόμενες αποσκευές που χτυπάει 45άρια. Χρειάζεται ενημέρωση για να συνειδητοποιήσει κάποιος τι κατάληξη θα έχει αυτή η μεταφορά?

Ως προς την ενημέρωση: έχουν πεθάνει σκυλάκια κατά τη μεταφορά τους στις αποσκευές των ΚΤΕΛ σε ζεστό καιρό.

Last edited:

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Επειδή τα θέματα είναι αρκετά σε αριθμό , και για να μην ανοίγω θέμα

Για την μεταφορά στα ΚΤΕΛ , το ζώο πρέπει να είναι οπωσδήποτε σε πλαστικό κλουβί μεταφοράς ή με την πάνινη τσάντα είμαι ΟΚ ;
Ρωτάω γιατί η εγκύκλιος λέει απλά , καλάθι μεταφοράς .

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ταξιδευω με γατα. Δεν αντιμετωπισα ειναι η αληθεια προβλημα ποτε εκτος της προτελευταιας. Ο οδηγος μου ζητησε να βαλω τον γατο στις αποσκευες ,ειπε οτι θα ειναι καλυτερα εκει,ανετα(?) και θα του αναψει φωτακι για να βλεπει(???). Εννοειται πως δεν το δεχτηκα και μετα απο 2-3-4-5 "οχι θα το παρω επανω καλυτερα,διπλα μου" ,ανεβηκαμε κανονικα. Αν επεμενε θα εκανα παραπονα στον σταθμο,αν ουτε εκει θα καλουσα αστυνομια. Λες και αυτοι τα μεγαλωσαν τα ζωα μας,εκεινοι τα ταιζουν,τα φροντιζουν,ανυσηχουν οταν αρρωσταινουν. ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝ. Να κανετε σαματα σε καθε τετοιο συμβαν.Ειδικα τωρα καλοκαιρι που καλα καλα δεν αναπνεουμε εμεις,θα αναπνευσουν τα ζωα μας στις αποσκευες?! Σιχτιρι.

Felicine

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2013
53
0
Donzouan εφόσον στις διαστάσεις τις τσάντας και στα κιλά του ζώου είσαι μέσα στα όρια που αναφέρει η εγκύκλιος νομίζω είσαι ΟΚ.

George.Akita

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2011
73
5
Greece
Ο Νομος ειναι ξεκαθαρος 2 μηνων μεχρι 7-8 κιλα αν θυμαμαι σωστα . αρα μεγαλα σκυλια δεν μπαινουν για κανενα λογο ΚΤΕΛ .

Natassa&Mike

Member
14 Απριλίου 2013
19
1
Τελικα πηγα στον διοικητη του κτελ καλαματας και συζητησα μαζι του... και ηταν και αυτος οπως και ολοι φυσικα πληρως ενημερωμενος για τα νομο αλλα μου ειπε πως εχει προβλημα με τους οδηγους και πως γινονται διαφορες φασαριες γενικοτερα... Τελικα εδωσε εντολη να φυγω με τον Mike πανω μαζι μου και εγινε και φασαρια μεταξυ τους αλλα εμενα δε με ενδιαφερει.... αναγαστικαν και τον ανεβασαν! Απλα απ οτι καταλαβα πρεπει καθε φορα που θελω να ταξιδεψω να πηγαινω στον διοικητη να δινει εντολη.... Τραγικο ετσι???

Natassa&Mike

Member
14 Απριλίου 2013
19
1
Επειδή τα θέματα είναι αρκετά σε αριθμό , και για να μην ανοίγω θέμα

Για την μεταφορά στα ΚΤΕΛ , το ζώο πρέπει να είναι οπωσδήποτε σε πλαστικό κλουβί μεταφοράς ή με την πάνινη τσάντα είμαι ΟΚ ;
Ρωτάω γιατί η εγκύκλιος λέει απλά , καλάθι μεταφοράς .
εγω υφασματινη εχω και ειναι μια χαρα.... δεν χρειαζεται να ειναι οπωσδηποτε πλαστικη...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Natassa&Mike, μια, δυό, τρεις, πέντε δέκα, κάποια στιγμή θα μάθουν κι οι οδηγοί. Μπράβο για την επιμονή σου! Τα δικαιώματά μας πρέπει να τα διεκδικούμε!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Οι οδηγοι να κανουν τουμπεκι. Οταν κουβαλανε τον καθε βρωμιαρη που ζεχνει επειδη εχει να κανει μπανιο καναν χρονο,γιατι δεν τον βαζουν στις αποσκευες? Αυτο δεν τους ενοχλει? Αστυνομια κ καταγγελια θελουν αν πουλανε τσαμπουκα.