Κτελ....

Natassa&Mike

Member
14 Απριλίου 2013
19
1
Εγω ως φοιτητρια ταξιδευω συχνα με τα κτελ....
Στην αρχη δεν ειχα κανενα προβλημα με το να παιρνω τον Mike πανω μαζι μου...
Τωρα προσφατα για το δρομολογιο πατρα-λαμια συγκεκριμενα μου ειπαν οτι επιτρεπεται ο σκυλος πανω μονο στο δρομολογιο των 3 και οχι σε ολα τα δρομολογια... Το δεχτηκα και ταξιδευα μονο με εκεινο αλλα τωρα που ηρθα καλαματα και ηθελα χτες να ταξιδεψω για γαργαλιανους, εγινε ολοκληρη φασαρια γιατι λεει οτι ο νομος δεν ειναι για τα τοπικα δρομολογια αλλα μονο για αθηνα και οχι σε ολα τα δρομολογια αλλα μονο σε 2... Ισχυει κατι τετοιο???
Δε ξερω τι να κανω πια να παω σε δικηγορο??
Υπαρχει καποιος να με ενημερωσει να ξερω τι να λεω και να ειμαι καλυμενη??
Ειναι πια κουραστικο να τσακωνομαι καθε φορα.....

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Απο οτι διάβασα λέει μόνο για τα μιρκόσωμα και τα σκυλιά βοηθείας. Για τα μεγαλόσωμα ούτε λόγος...

Natassa&Mike

Member
14 Απριλίου 2013
19
1
αυτο το εχω διαβασει το θεμα ειναι οτι καθε φορα εχω προβλημα με το συγκεκριμενο δρομολογιο καλαματα-γαργαλιανοι... δεν μου αρεσει να τσακωνομαι καθε φορα....

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
αυτο το εχω διαβασει το θεμα ειναι οτι καθε φορα εχω προβλημα με το συγκεκριμενο δρομολογιο καλαματα-γαργαλιανοι... δεν μου αρεσει να τσακωνομαι καθε φορα....
Tυπωσε τον νόμο, παρτον μαζί σου και όποιος οδηγός παει να "σου την πει" δείξτου το χαρτί και πες του οτι θα του κάνεις καταγγελιά!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
και εμενα στο κτελ κατερινης για αθηνα της ξαδελφης μου της ειπαν οτι μονο ενα δρομολογιο τη μερα δεχεται κατοικιδια,,, εχει ενα μαλτεζακι τσεπης...........

Felicine

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2013
53
0
Τύπωσε τι σχετική εγκύκλιο, έχε την μαζί σου και κανε μια φορά ένα τσακωμό να σας ακούσει όλη η Καλαμάτα.
Φερε την αστυνομία και ζήτα να κάνεις επίσημη καταγγελία στα ΚΤΕΛ, στον οδηγό, στον ιδιοκτήτη του λεωφορείου και σε όποιον υπάλληλο του ΚΤΕΛ σου λέει οτιδήποτε που δεν ισχύει (σύμφωνα με την εγκύκλιο πάντα) και απείλησε τους με μηνύσεις και με δημοσίευση όλου του σκηνικού σε blogs, sites, εφημερίδες.
Αν έχεις και κάνα δικηγόρο πρόχειρο να σε συνοδεύσει ακόμα καλύτερα.

Δες και αυτά τα links που έχουν πιο πολλές λεπτομέρειες:

Επιτρέπεται η μεταφορά των μικρόσωμων κατοικίδιων με το Κ.Τ.Ε.Λ. | www.zoosos.gr

Πρόστιμο στον οδηγό του Κ.Τ.Ε.Λ. Τρικάλων που έβαλε σκύλο στις αποσκευές! | www.zoosos.gr

Ζητούν να επιβληθούν κυρώσεις στον οδηγό του Κ.Τ.Ε.Λ. Έβρου για την κακομεταχείριση του σκύλου | www.zoosos.gr

Να δεις μετά πότε θα μαζευτούνε...

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πεί τί γίνεται με τα μεγαλόσωμα; Τί ισχύει;

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
δεν ξερω τον νομο.

Μια φορα στο κτελ αργολιδας απο αθηνα ειχαν βαλει κατι σαν λυκοσκυλο(μεγαλο σκυλι) σε κλουβι για σκυλους , μεσα στις αποσκευες.

Felicine

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2013
53
0
Για τα μεγαλόσωμα δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη από το νόμο. Δεν μπαίνουν καθόλου στα ΚΤΕΛ.

Η μόνη εξαίρεση είναι τα σκυλιά συνοδοί αναπήρων (ανεξαρτήτως μεγέθους μπαίνουν πάνω, χωρίς κλουβί, με φίμωτρο).

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Αγοράζεις αμάξι ή αρχινάς την δίαιτα στο Ακίτα σου μέχρι να φτάσει τα 8 κιλά.

Τα έχει προβλέψει όλα ο νομοθέτης.

Natassa&Mike

Member
14 Απριλίου 2013
19
1
δεν τον γλιτωνω τον τσακωμο μιας και σημερα που ρωτησα μου ειπαν πως το δρομολογιο των 2 επιτρεπεται ο σκυλος επανω... Αν μου πει οτιδηποτε ο οδηγος αναγκαστικα θα τσακωθω.... Τελικα η μονη λυση για να μην σπανε τα νευρα σου καθε φορα ειναι να εχεις αυτοκινητο με οποιο μεγεθος σκυλου εχεις....

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Αγοράζεις αμάξι ή αρχινάς την δίαιτα στο Ακίτα σου μέχρι να φτάσει τα 8 κιλά.

Τα έχει προβλέψει όλα ο νομοθέτης.
Mάλιστα... Βλέπω να καβαλάω τον σκύλο και έτσι να πηγαινοερχόμαστε...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Γιατί...πως αλλιώς σκόπευες να το κάνεις;

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
ειχε πει οτι θα παρει αμαξι :p
Σε μένα πήγαινε το σχόλιο; :p Θα πάρω τον Σεπτέμβρη αμάξι, αλλά μέχρι τότε πως θα τον πηγαινοφέρνω;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αυτό οφείλεις να το σκεφτείς και να το τακτοποιήσεις, πριν πάρεις τον σκύλο.
Πόσο μάλλον, όταν είσαι απόλυτα ενήμερη, επί του προβλήματος.

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Αυτό οφείλεις να το σκεφτείς και να το τακτοποιήσεις, πριν πάρεις τον σκύλο.
Πόσο μάλλον, όταν είσαι απόλυτα ενήμερη, επί του προβλήματος.
Νομιζα οτι επιτρεπονταν μεγαλοσωμα στις αποσκευες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Και με τόσα θέματα που έχεις διαβάσει εδώ μέσα, θα έβαζες τον σκύλο σου, στις αποσκευές;