Κρύσταλλοι στα ούρα και zylapour...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν μου είπε τίποτα για συμπληρώματα ή βιταμίνες...
By the way... Νόστιμες ακούγονται. Θα μπορώ να τρώω κι εγώ?? χαχα
Εχεις πολλα χρονια μπροστα σου μεχρι να της χρειαστεις! :)

By the way εχω χρησιμοποιησει και την uro pet στον αλλο μου σκυλο που
ειχε στρουβιτες αλλα εδινα και παλι royal! με ενα σακι καθαρισαν ολα!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
κι ο Ρωμαίο μετά απο 2 μήνες zylapour εμφάνισε κρυσταλλους στα ουρα.
πηραμε την royal canin urinary - low purine και μετα απο 2 μηνες που την ετρωγε δεν είχε κρυσταλλους στα ουρα. Θα συνεχίζουμε να την τρωμε μεχρι να σταματησουμε το ζυλαπουρ.

Προσοχη! Δε λέω ότι κάθε περιπτωση είναι ίδια ουτε προτεινω οτιδηποτε στο θεματοθετη απλά παραθέτω τη δική μας. Το γιατί εμείς πήραμε τη low purine και όχι κάποια άλλη τροφη το ξέρει μόνο η κτηνίατρος μας που έκανε τις εξετάσεις που αυτή θεωρούσε απαραίτητες.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Πήρα αμέσως τηλέφωνο τον γιατρό μας (στον οποίον - υπ'όψην - έχω επίσης μεγάλη εμπιστοσύνη) και τον ρώτησα για το θέμα.
Ήταν γνώστης του θέματος και απόλυτος στο ότι το Zylapour δημιουργεί κρυστάλλους μόνο στα Δαλματίας και σε καμία άλλη ράτσα.
Δεν ισχυει κατι τετοιο ...ο σκυλος μου εχασε ενα νεφρο απο τους κρυσταλλους ξανθινης που δημιουργησε το ζυλαπουρ και ΔΕΝ ειναι Δαλματιας ...

Οποτε, ζυλαπουρ, ειδικα μαζι με τροφη υψηλης πρωτεινηςμ μπορει να οδηγησει σε ξανθινουρια ...

Τα σκυλια υπο αγωγη με ζυλαπουρ πρεπει να κανουν τακτικα εξετασεις ουρων για αυτο το λογο ...αν δεν τον κανει ο ιδιοκτητης, μπορει να παθει οσα επαθα και εγω ...