Κριτήρια ζευγαρώματος

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Η λογικη τιμη επιβασης για μενα ειναι 400-600 ευρω..

Αλλα και στην Σκανδιναβια που πληρωνονται και με το κουταβι,δεν ειναι τοσα ασχημα..
Δηλ εαν εχει 10 κουταβια τοσα.. και εαν εχει 2 τοσα...
Βεβαια και αλλη τιμη του κουταβιου εκει και αλλη εδω..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Στο εξωτερικό υπάρχει και ο ανταγωνισμός ... εγώ σου λέω ότι μεγάλοι σκύλοι πέρνουν μέχρι και τα μισά από αυτά που ακούγονται εδώ ... τα έξοδα βέβαια είναι έως και 2.000 ευρώ, αναλόγως πού και πώς θα πάς ... αλλά ο άλλος τόσο χρεώνει, άσχετα με το ποιός είσαι και απο πού έρχεσαι ... τιμή επίβασης δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε, αλλά κάτι 600άρια σε σκύλους χωρίς εκθέσεις, 800άρια έχω ακούσει ... αυτά πρέπει να τα καταδικάζουμε ... 400-600 δεν έχει διαφορά ... είναι και κάτι άλλο ... πώς το βλέπει ο καθένας ... Π΄ρεπει να πάει και η τυχαια σκύλα που ''ψάχνεται'' ο ιδιοκτήτης της να την ζευγαρώσει, με κάποιον καλό εκθεσιακό αρσενικό?? Εγώ πιστεύω ναι, και πρέπει να βοηθάμε σ'αυτό ... άλλος λέει όχι, με επιχειρήματα πολύ λογικά ...

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Από τι στιγμή που κάποιος αποφασίζει να ζευγαρώσει τυχαία σκύλα του σίγουρα είναι καλύτερα να τι ζευγαρώσει με καλύτερο σκύλο.
Από τι στιγμή που ζευγαρώνει με καλο σκύλο η ζημια στη φιλί Rottweiler είναι λιγότερη από τι να ζευγαρώσει με σκύλο του γείτονα!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Kι εγώ έτσι το βλέπω ...
να πείς ΟΧΙ να μην ζευγαρώσει καθόλου είναι άκυρο, δεν θα γίνει ποτέ ...
μόνο να ενημερώνεις μπορείς, να ''κόβεις τα φτερά'' και ότι καταλάβει ο άλλος ... μετά ζευγαρώνεις ... κανονικότατα ...μόνο που αν είναι ΠΟΛΥ χάλια, τί κάνεις??? Παίρνεις φωτογραφίες? :lol: :lol: :lol:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Ακόμη και πολύ χαλια να είναι το κανεις e αν δεν μπορείς να πείσεις τον λαών να μην ζευγαρώσει τι σκύλα είπαμε η ζημια έτσι είναι λιγότερη!! :(