Τί εννοείς? Θές να αναφερθεί κάτι, και δεν αναφέρεται?Περιμενα πραγματικα να ειχε λιγο ενδιαφερων το τοπικ αλλα προφανως οχι...
Εγώ πάντως απάντησα ... :wink:Εννουσα με τι κριτιρια διαλεγει κανεις τον αρσενικο???
ΤΩΡΑ για την επιλογή επιβήτορα, ο καθένας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός ... για κάποιον λόγο μπορεί να πάει κάποιος μόνο για τους τίτλους ή την μορφολογία (αφού αν είναι φορτωμένο από τίτλους, θα έχει και μία Α μορφολογία ...) Αλλος θα πάει για τον γονότυπο, το pedigree ... άλλος θα κολλάει σε ένα χαρακτηριστικό, πχ δεν έχουν ωραίο χρώμα τα σκυλιά μου και θα πάω με τον Χ που έχει πολύ καλο, να το βελτιώσω ... Το σωστό είναι να τα συνυπολογίζεις ΟΛΑ και να προσέχεις πάντα την υγεία ...
Αυτός που τα έλεγε ήταν από τους ''hardcore'' ροτβαιλεράδες ??Δηλαδη επειδη ενα Rottweiler ειναι κοινωνικοποιημενο σημαινει οτι δεν εχει ταμπαραμεντο....Ελεος!!
Φυσικά η κοινωνικοποίηση είναι επίκτητο χαρακτηριστικό, και δεν αποτελεί για μένα πρώτο κριτήριο για έναν επιβήτορα ... προτιμώ και γώ να μην είναι τρελός ... :wink:
Ναι, αυτό πρέπει να ισχύει, αλλά στην περίπτωση που το ανέφερα πρόκειται για τον Mambo v.d. Crossener Ranch, 2 μήνες πρίν τελειώσει, και θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει όλες τις ελληνικές σκύλες, μη σου πώ και πολλές από των γειτονικών χωρών ... οπότε διαλέγω σκύλα, ναι, σε ειδική τέτοια περίπτωση, εκτός κι αν είμαι τόσο μεγάλος γνώστης και υπεράνω όλων, ώστε να απαξιώσω έναν τέτοιο επιβήτορα ...Δεν συμφωνω οτι πρωτα διαλεγουμε τον επιβητορα και μετα ποια σκυλα θα παμε...
Αλλα βλεπουμε τι σκυλα εχουμε και τι θα την "βοηθησει" και μετα διαλεγουμε επιβητορα..
:wink: :wink: