Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιο καλο site για να αγορασω ενα ανετο και ανθεκτικο στα δαγκωματα κρεβατι για το λαμπραντορακι μου. Τα περισσοτερα που βρηκα ειναι αρκετα ακριβα...
α εσενα ειναι κ νοικοκυρης!εγω σωθηκα με το παπλωμα γιατι του πεφτει βαρυ να το συρει.κ επισης..κ πιο σημαντικο...το κρεβατι του το πηγαινε οπου να ναι αλλα οχι για να κοιμηθει!ερχοταν με το κρεβατι στο στομα στο σαλονι,το στρωνε κ μετα το...χμ!!!!!!!! σαν τρελος!!!!!στις αρχες του ειχα κ εγω ενα τετοιο θεμα,αλλα μετα τα εφτιαχνε οπως ηθελε αυτος...ε δεν ελεγε να εχω κουβερτες απλωμενες σε ολο το δωματιο!!!τις τραβουσε απο δω,τις πηγαινε απο εκει,τις εστρωνε οπως ηθελε κ μετα την επεφτε!
Και η δικιά μου όταν η μαμά της είχε πάρει ένα στρωματάκι πάμφθηνο, το κουβαλούσε σε όλα τα δωμάτια και το φυστίκωνε ασύστολα!α εσενα ειναι κ νοικοκυρης!εγω σωθηκα με το παπλωμα γιατι του πεφτει βαρυ να το συρει.κ επισης..κ πιο σημαντικο...το κρεβατι του το πηγαινε οπου να ναι αλλα οχι για να κοιμηθει!ερχοταν με το κρεβατι στο στομα στο σαλονι,το στρωνε κ μετα το...χμ!!!!!!!! σαν τρελος!!!!!