Κρεβάτι σκύλου

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Αδιάβροχο δεν το θέλω για ατυχήματα δεν έχουμε τέτοια απλά αυτό το ύφασμα με τη σκούπα καθαρίζει πιο εύκολα από τις τρίχες μας από ότι τα άλλα και θα είναι πιο δροσερό το καλοκαίρι. Το χειμώνα θα βάζουμε κουβέρτα να κάνουμε φωλιτσα

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Queenitsa από ότι βλέπω και από το κρεβάτι και από την μηχανή για μπαρφ το ψάχνεις και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη! (y)
Τυχερός ο σκύλος σου!

Μάρθα μέχρι να μεγαλώσει βολέψου με τα πρόχειρα.
Όχι μόνο για να μην το καταστρέψει αλλά και για να βεβαιωθείς για τις προτιμήσεις της.
Πχ αυτό που προτείνει η queenintsa μπορεί να είναι πολύ καλό αλλά αν το έπαιρνα εγώ θα έμενε αχρησιμοποίητο μιας και η δικιά μου θέλει να είναι πιο μαλακό, αφράτο γιατί της αρέσει να βουλιάζει.
Με το ξύλο πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνει φωλιά ψύλλων και λοιπών εντόμων.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Για οσους θελουν μαξιλαρι η καλυτερη λυση ειναι να πατε σε ενα επιπλοποειο και να ζητησεται ενα τετραγωνο κοματι αφρολεξ οπως αυτο που εχουν οι καναπεδες (διαστασεις ζητατε εσεις καθως και παχος μαξιλαρας) και ενα μονοχρωμο καλυμα με φερμουαρ για αυτο... και ετοιμο το μαξιλαρι σας. κοστος απο 35εως 50ευρω. και μπορειτε να πλενεται τοσο το καλυμα οσο και το μαξιλαρι. Αν παλι ο σκυλος σας ειναι "φαταουλας" η λυση ειναι οι κουβερτες τυπου φλις..οι οποιες ειναι στα 8ευρω στα τζαμπο,και για καποιο λογο τα σκυλια δεν τους αρεσει η υφη τους και δεν τις μασανε. Τελος Μπορειτε να συνδιασετε τα 2 παραπανω και παρετε μαξιλαρα και να βαλετε μια φλις κουβερτα απο πανω και ετσι λυνεται τα οποια προβληματα εχετε.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Οι φλις είναι πολύ ωραίο παιχνίδι για το αστέρι μου. 3 έχει κάνει σαν σουρωτηρι....Αυτό με το χειροποίητο μαξιλάρι είναι πολύ καλή ιδέα ήδη ρώτησα και περιμένω να με πάρουν να μου πουν τιμή. Lacat επειδή της είχα φωλιά κρεβάτι όταν ήταν μωρό τι βόλευε πολύ τώρα όμως τη βλέπω ότι απλώνεται για να κοιμηθεί οπότε νομίζω μαξιλάρι θα τη βολέψει καλύτερα.όσο για το ξύλινο.... Εαν to ψεκάζω με φυτικό αντιπαρασιτικο κινδυνεύουμε??? Στα πουλιά αυτό κάνω γιατί τους έχω φυσικά κλαδιά και δεν έχω θέμα... δεν είναι το ίδιο μάλλον ε????? :'(

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Μάρθα αν τα ψεκάζεις όπως λες δε νομίζω ότι θα έχεις θέμα. :)
Μπορείς να ψάξεις και θέματα με ξύλινα σπιτάκια όπου θα αναφέρεται πιο αναλυτικά τι πρέπει να προσέξεις.