Κρεβάτι ή Στρώμα που να μην μπορεί να το καταστρέψει

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
να ρωτησω κατι, ετσι απο περιεργεια και μην με παρεξηγησεις.

Με ποσο καλο ματι θεωρεις οτι θα εβλεπε υποψηφιος πελατης σου το γεγονος οτι ζητας τη συμβουλη του φορουμ για τετοια θεματα, οτι δεν ξερεις πως να κανεις το σκυλο σου να διορθωσει καποια συμπεριφορα πχ;

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Με ποσο καλο ματι θεωρεις οτι θα εβλεπε υποψηφιος πελατης σου το γεγονος οτι ζητας τη συμβουλη του φορουμ για τετοια θεματα, οτι δεν ξερεις πως να κανεις το σκυλο σου να διορθωσει καποια συμπεριφορα πχ;
Dont do it faithon

• Like
Reactions: cygor and alexouli

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Αυτα ή τα μαθαινεις απο μικρό ή καθόλου...(οχι οτι δεν επιδέχονται διορθωση σε οποιαδηποτε ηλικια,αλλά εαν στο κουταβι πρεπει καποιος να καταβάλει Χ προσπάθεια,στο ενηλικο πρεπει να καταβάλει Χ x 10...οποτε πραγματικα αμφιβάλω οτι καποιος που βαρεθηκε στο κουταβι θα μπει στην διαδικασια με το ενήλικο....)

Δε θεωρω οτι ειναι θεμα τοσο εκτονωσης οσο "κωλοπαιδισμου"...κ "κωλοπαιδισμου" επικτητου κιολας καθως οταν ειναι μικρα σε ολους φαινεται τοσο χαριτωμένο να ανεβαίνουν πανω σε τραπεζια,να κλεβουν καλτσες,να μασουλανε παπουτσια επιπλα κρεββατια,ολοι γελανε κ βγαζουν φωτος να αποθανατισουν τις στιγμες...(να παρουν κ κανα like)
Ξαφνικα οταν γινουν 30-40 κιλα μουλαρια δεν ειναι κ τοσο χαριτωμενα ολα αυτα...μα τοτε πια ειναι αργά!
Τοτε ειναι αργα για δάκρυα Μικε!

ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Active Member
8 Μαϊου 2017
42
38
Μουσαμά. Χοντρό.

Επίσης στο κρεητ κατάλληλα μασουλητηρια. Να μάθει να δαγκώνει αυτά και όχι το κρεββάτι του.
Μουσαμά που βαζουμ στα φορτηγά μου ειχε πει κάποιος άρα είναι εφικτό. Ευχαριστώ :)

Αυτα ή τα μαθαινεις απο μικρό ή καθόλου...(οχι οτι δεν επιδέχονται διορθωση σε οποιαδηποτε ηλικια,αλλά εαν στο κουταβι πρεπει καποιος να καταβάλει Χ προσπάθεια,στο ενηλικο πρεπει να καταβάλει Χ x 10...οποτε πραγματικα αμφιβάλω οτι καποιος που βαρεθηκε στο κουταβι θα μπει στην διαδικασια με το ενήλικο....)

Δε θεωρω οτι ειναι θεμα τοσο εκτονωσης οσο "κωλοπαιδισμου"...κ "κωλοπαιδισμου" επικτητου κιολας καθως οταν ειναι μικρα σε ολους φαινεται τοσο χαριτωμένο να ανεβαίνουν πανω σε τραπεζια,να κλεβουν καλτσες,να μασουλανε παπουτσια επιπλα κρεββατια,ολοι γελανε κ βγαζουν φωτος να αποθανατισουν τις στιγμες...(να παρουν κ κανα like)
Ξαφνικα οταν γινουν 30-40 κιλα μουλαρια δεν ειναι κ τοσο χαριτωμενα ολα αυτα...μα τοτε πια ειναι αργά!
Τοτε ειναι αργα για δάκρυα Μικε!
Συμφωνώ. Δεν κάνουν καμια άλλη ζημια. Παραδόξως. Μόνο το στρώμα τους :(

Ας μεινουν χωρις στρωμα τι θα παθουν?
Αφου τα καταστρεφουν ετσι και αλλιως και κινδυνευουν περισσοτερο αν καταπιουν κομματια.
Πφφφ. Το σκέφτηκα εννοειται. Αλλα...πατωμα? Μυοσκελετικα 70κιλα δεν κανει :(

ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Άτοπη ερώτηση και δεν παρεξηγώ αλλά αν ο υποψήφιος πελατης έχει τέτοιο κριτήριο ας πάρει σκύλο από αλλού.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Konmac

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Η αλήθεια είναι ότι η λέξη "πελάτης" μου χτυπάει πιο άσχημα από τον εκτροφέα που παίρνει συμβουλές από φόρουμ...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Θα μπορουσες να παρεις κατι τετοιο,στο εξωτερικο υπαρχουν και για βαρυτερα σκυλια γιατι αυτο αντεχει μεχρι 50 κιλα70504989_1_26.jpg

• Like
Reactions: ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Μουσαμά που βαζουμ στα φορτηγά μου ειχε πει κάποιος άρα είναι εφικτό. Ευχαριστώ :)
Ακριβως! Αλλα να ειναι οχι πλαστικοποιημενος αλλα απλος. Φτιαξε τον σαν θηκη με φερμουαρ απο κατω στην μεση και μεσα βαλε το στρωμα που θα εχεις. Ειναι αρκουντως σκληρο ωστε να μην το φανε τραβωντας το, ειδικα αν το εχεις στερεωμενο στις γωνιες. Ρωτα κα ισε αυτουε που φτιαχνουν τεντες, μπορουν να τα κανουν κατα παραγγελια.

• Like
Reactions: ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
@Penguin
Διαφωνω στην ουσια της παρατηρησης σου αλλα γνωμες ειναι αυτες, πασο. Οσο για τη χρηση της λεξης πελατης καθολου τυχαια δεν εγινε και -εντελως υποκειμενικα- καθολου τυχαια δεν διορθωθηκε... αλλα μαλλον εχεις χασει κανα 2 επεισοδια ;)

@ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
1. Ατοπο γιατι? Πως το εννοεις?
2. Εγω σου ζητησα να μου πεις πως θεωρεις οτι θα του φαινοταν το γεγονος οτι ο εν δυναμει εκτροφεας του δε μπορει να βοηθησει στα βασικα, εσυ γιατι δεν μου απαντας και τον στελνεις απευθειας στον αλλο εκτροφεα?

Oh wait....
:cautious:

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
@zenio Να σου πω την αλήθεια δεν παρατήρησα καν ότι το χρησημοποίησες εσύ πρώτα, το να το λέει εκτροφέας εμένα μου κάθεται κάπως. Εμ, με τόση δράση δεν τα προλαβαίνω :barefoot:

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μισο λεπτακι...
1)οι εκτροφείς δεν ειναι ούτε παντογνώστες ουτε θεοί
2)σχολη εκτροφεων δεν υπάρχει,οποιος εχει μεράκι κ σταθει τυχερος καθεται διπλα σε παλιό (αμα ειναι πολυ κωλοφαρδος πολλους παλιους) κ "μαθητευει"
3)καλυτερα να ρωταει στο φορουμ ας ειναι κ εκτροφεας παρα να κανει του κεφαλιου της/του σε βαρος των ζώων
4)κανεις δε γεννηθηκε γνωριζοντας τα παντα
ή ακομη κ αν γνωριζει αρκετα μπορεί ναναι απλα αγχωδης τυπος κ να χρειάζεται μια επιβεβαίωση

Προτιμώ καποιον να παραδεχεται οτι "αυτο δεν το γνωριζω ή οχι αρκετα τελος πάντων" κ να ζηταει βοηθεια/γνωμες παρα να υπερισχυει ο εγωισμος του κ να το παιζει οτι ξέρει τα παντα ενω δεν ξέρει που πανε τα 4.

Αυτά!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Καλα ολα αυτα αλλα...
Εδω εχουμε την ιδιαζουσα περιπτωση "το παιδι μου κανει ζημιες" και "τι κουραστικα και μαλακιες μου προτεινετε να ασχοληθω για να τον μαθω, εγω ρωταω για γερη αλυσιδα η συρματοσχοινο! Εδω εχετε να μου προτεινετε τιποτα τετοιο η τζαμπα ανοιξα το θεμα;"
Πολυ ανοικτο μυαλο η εκτροφεας που αναζητα τη γνωση...

• Like
Reactions: Mariosgs

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.416
6.551
@ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Το να βρεις ένα κρεβατάκι ή ένα στρωματάκι που να αντέχει την "κακοποίηση" όπως "σκάψιμο" με τα νύχια και να αντέχει και σχετικά στον χρόνο, δεν είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν μάρκες με ανθεκτικά υφάσματα, καλές ραφές, αδιάβροχα για εμετούς ή ούρα που αντέχουν και τα πλυσίματα στο πλυντήριο.

Αν όμως ζητάς ένα κρεβατάκι ή ένα στρωματάκι που να αντέχει σε δάγκωμα, ξέσκισμα και καταστροφική συμπεριφορά σκύλου τότε τέτοιο δεν υπάρχει. Το κυριότερο, κιόλας, είναι πως το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στην αδυναμία της βιομηχανίας αξεσουάρ για κατοικίδια να κατασκευάσει κάτι τόσο ανθεκτικό, αλλά σε σκύλο ή σκύλους που έχουν πρόβλημα με καταστροφική συμπεριφορά.

Κατά την δική μου άποψη και κάποιων άλλων μελών, όπως διάβασα, αυτό είναι και αυτό το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Σκύλοι με τέτοια συμπεριφορά είναι ικανοί να "μασήσουν" και σιδερένιο crate (το έχω δει) οπότε ο αγώνας θα είναι μάταιος αν επικεντρωθεί στο στρώμα ή το κρεβάτι.

Αν νομίζεις πως αξίζει να δεις και αυτό το ενδεχόμενο, άνοιξε ένα θέμα περιγράφοντας την συμπεριφορά των σκύλων, πόσες φορές έχουν καταστρέψει το στρώμα τους ή και τι άλλο, τις συνήθειες σας, τον τρόπο εκτόνωσης και ότι άλλο θεωρήσεις χρήσιμο.

Τέλος, να σου πω πως εγώ χρησιμοποιώ αυτά τα στρώματα και είμαι ευχαριστημένος:

http://www.rogz.com/product/mattress-only-flat-podz/

Δεν είμαι όμως σίγουρος πως αυτό θα λύσει κάποιο πρόβλημα...

ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Active Member
8 Μαϊου 2017
42
38
Ακριβως! Αλλα να ειναι οχι πλαστικοποιημενος αλλα απλος. Φτιαξε τον σαν θηκη με φερμουαρ απο κατω στην μεση και μεσα βαλε το στρωμα που θα εχεις. Ειναι αρκουντως σκληρο ωστε να μην το φανε τραβωντας το, ειδικα αν το εχεις στερεωμενο στις γωνιες. Ρωτα κα ισε αυτουε που φτιαχνουν τεντες, μπορουν να τα κανουν κατα παραγγελια.
Ευχαριστώ πολύ! :)

antreas700

Active Member
12 Μαρτίου 2012
37
0
Κυπρος
Εμένα το σκυλάκι μου 5μιση μηνών είναι έκανε τα ίδια μάλλινο στρώμα χαλάκι κουβερτούλα ότι του έβαζα να ξαπλώσει το έσκιζε. Πρόσεξα τα βράδυ που του το έβαζα κοιμόταν μια χαρά το πρωί που ξυπνούσε έπαιζε μαζί του και το έσκιζε
Πλέον του το βάζω το βράδυ και το πρωί του το πιάνω και έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
@ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Να υποθεσω οτι δεν εχεις να απαντησεις κατι για αυτο?
1. Ατοπο γιατι? Πως το εννοεις?
2. Εγω σου ζητησα να μου πεις πως θεωρεις οτι θα του φαινοταν το γεγονος οτι ο εν δυναμει εκτροφεας του δε μπορει να βοηθησει στα βασικα, εσυ γιατι δεν μου απαντας και τον στελνεις απευθειας στον αλλο εκτροφεα?

Oh wait....
:cautious:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν