επειδη καπου ειχες πει οτι σου λενε οτι ειναι αδυνατος στην βολταΝηστικος;
Κοίτα, αδύνατος με κανένα κριτήριο δεν είναι (δεν φαίνονται τα πλευρά του), και πιστεύω πως είναι μια χαρά (όταν ακουμπάω τα δάχτυλα στα πλευρά του μπορώ να τα νιώσω, άρα δεν είναι ούτε χοντρός). Οι άνθρωποι λένε πως είναι αδύνατος γιατί έχουν συνηθίσει να βλέπουν όχι μόνο εκθεσιακά λαμπ αλλά και χοντρά εκθεσιακά λαμπ (υπάρχουν δυστυχώς πολλά).επειδη καπου ειχες πει οτι σου λενε οτι ειναι αδυνατος στην βολτα
Πω πω σκορδίλαΑΣΤΕΡΙ!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!!!
Ευχαριστώ Ναι, εγώ είμαι ο "φωτογράφος" 8-[Αλλά οφείλω να ομολογήσω αν είσαι εσύ ο φωτογράφος... πολύ καλό μάτι....
Ανεξάρτητο δεν τον λες... Στη βόλτα δεν θα απομακρυνθεί πολύ (αν και του αρέσει πολύ να μυρίζει), και αν κάτσω σε παγκάκι, θα κάτσει και αυτός μέχρι να σηκωθώ. Στο σπίτι, ακόμα κοιμάται στα πόδια μου, σαν μπέμπης Αλλά δεν έχει πρόβλημα και όταν μείνει μόνος του στο σπίτι, αν και μένει σπάνια μόνος... Είναι πολύ καλός, όχι που είναι δικός μου...είναι πολύ ανεξάρτητος;
Θα έρθεις να μου τον εκπαιδεύσεις; Γιατί διαφορετικά θα βγούμε πρώτοι... στο μύρισμα ξένων κώλων!Πηγαινε τον σε εκθεση σου λεωωωωωω!!!
Ειναι κατσικι,κωλο δεν βαζει κατω το ξερω αλλα αξιζει!!!