Beef heart σήγουρα μπορείς να βρεις. Το ξέρω γιατί είμαι μέλος σε ένα αμερικάνικο σκυλοφόρουμ με BARFερς.Κάτσε να καταλάβω. Έβαλες το καλαμποκάλευρο στην κατσαρόλα, μετα τη μοσχάρισια καρδιά, φαντάζομαι αλεσμένο, μετα καλαμποκάλευρο και το μαγειρέψει; Φαντάζομαι την κρέμα γάλακτος την χτύπησες πρώτα, έτσι; Και πασπάλισες με αλεύρι καρύδας;
Εδω απαγορεύονται δυστυχώς τα εντόσθια εκτός απο το σηκωτι.
Το καλαμποκάλευρο το μαγείρεψα. Εβαλα λοιπόν το μισώ πρώτα σε μια άλλη κατσαρόλα, έκοψα την καρδιά κοματάκια και την έβαλα στη μέση, και το υπόλοιπο καλαμποκάλευρο από πάνω. Εγώ ταϊζω μπαρφ οπότε το κρέας δεν το μαγειρεύω, αλλά μπορείς και να την μαγειρέψεις την καρδιά. Επίσης, εγώ έβαλα καρδιά γιατί αυτό είχα, εσύ μπορείς να βάλεις ό,τι γουστάρεις Πριν δυο χρόνια είχαμε φτιάξει τούρτα με κιμά, και πέρισυ με γλώσσα, καρδιά και λαχανικά (αλλά με ρίζι, όχι καλαμποκάλευρο). Βασικά, βάζεις ό,τι θες
Ναι, πρώτα πάει η κρέμα γάλακτος και μετά το αλεύρι καρύδας.