Κούκης (Cookie) - Labrador Retriever

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Τι κούκλος σκύλος είναι αυτός;Και τα χιόνια πολύ τα ζήλεψα!Να τον χαίρεστε και να απολαμβάνετε πάντα υπέροχες στιγμές (στα βουνά ,στα χιόνια ,στις θάλασσες και τις πεδιάδες).

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Λαμπραντόρης πανέμορφος και χαϊδεμένος. Όλα τα σκυλιά να έχουν την ζωή του Κούκη εύχομαι!!!

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Berna να τον χαίρεσαι!! :)

Αποκάλυψε μας όμως που οφείλεται αυτό το (αρκούντως ύποπτο) χαμόγελο ιδίως στην πρώτη και τέταρτη φωτογραφία! :picaron:
Μόνο σε μπαρφ κ βόλτες; *bobmarley*

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ευχαριστώ παιδιά :)

Οι φάτσες που κάνει οφείλονται στα λαμπραντοράδικα γονίδια μάλλον (το μυστικό της πρώτης φωτό είναι ότι είπα "μπαλάκι", στην τέταρτη φωτό έπιασα τη στιγμή που η αγελαδίτσα έτρωγε χόρτα!).

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
37
Βριλήσσια
Berna οτι και να πω για τον Κούκη θα είναι λίγο, τέλειος!!!!! Πιστεύω είναι ο ορισμός του καλοζωισμένου σκυλιού και δη labrador. Να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

Ήθελα να σε ρωτήσω, στις εξωτερικές λήψεις τι φακό χρησιμοποιείς αν επιτρέπεται και έχεις τόσο ωραία αποτελέσματα? 70-200? Γιατί είμαι σε περίοδο αναβάθμισης και αν εξαιρέσεις εναν 50αρη 1.4 που έχω για χαμηλό φωτισμό και πορτραίτα, ταλαντεύομαι ακόμα για τις εξωτερικές λήψεις.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Berna οτι και να πω για τον Κούκη θα είναι λίγο, τέλειος!!!!! Πιστεύω είναι ο ορισμός του καλοζωισμένου σκυλιού και δη labrador. Να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

Ήθελα να σε ρωτήσω, στις εξωτερικές λήψεις τι φακό χρησιμοποιείς αν επιτρέπεται και έχεις τόσο ωραία αποτελέσματα? 70-200? Γιατί είμαι σε περίοδο αναβάθμισης και αν εξαιρέσεις εναν 50αρη 1.4 που έχω για χαμηλό φωτισμό και πορτραίτα, ταλαντεύομαι ακόμα για τις εξωτερικές λήψεις.
Ευχαριστώ πολύ :)

Δύο φακούς χρησιμοποιώ, το 50 1.4 και το 70-210.

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
37
Βριλήσσια
Να είσαι καλά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο 70-210 είναι παλιότερος φακός αν δεν κάνω λάθος, αλλά με τα αποτελέσματα που βλέπω από τις φωτογραφίες σου και τις τιμές στο διαδίκτυο, πιστεύω είναι πολύ καλή ευκαιρία.

Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες! Βάλε και καμια καινούρια φωτό να Θαυμάσουμε τον Κούκη σε δράση :)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Και η μηχανή που έχω προιστορική είναι, αλλά μια χαρά δουλειά κάνει ;) Σκέφτομαι καινούρια μηχανή μόνο και μόνο για τη δυνατότητα βίντεο.

Πρόσφατες ανοιξιάτικες

Και σε ένα πετ σοπ όπου ήθελε να παίξει με μια γατούλα:

Εκείνη όμως του έριξε χυλόπιτα!

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
37
Βριλήσσια
Berna πραγματικά να τον χαίρεσαι, είναι απίστευτος!! Για την φωτογραφία δεν θα πώ, εντυπωσιάζομαι συνεχώς και περισσότερο!! Έχει τόσο χαρούμενο βλέμμα αυτός ο σκύλος, δείχνει πραγματικά πόσο καλοζωισμένος είναι :)