Έχουμε ένα προβληματάκι συμπεριφοράς τελευταία αν και γενικά δεν μπορώ να πώ ότι ακούει πολύ γιατί έχω κάνει λίγο στην άκρη την εκπαίδευση.εδώ και μερικές μέρες απο το πουθενά άρχισε να σκαρφαλώνει πάνω μας και το βρίσκαμε αστείο,αυτό παλιότερα δεν το έκανε σχεδόν καθόλου πέρα απο μέρες τρελής χαράς.που λέμε τις δύο τελευταίες μέρες έλειπα και όταν σήμερα γύρισα σκαρφάλωνε και προσπαθούσε ευγενικά παίζοντας όμως να δαγκώσει τα μανίκια της ζακέτας μου πηδόντας σαν καγκουρό και δεν άκουγε τις φωνές μου.Σπίτι μου είπανε πώς το έκανε συνέχεια λογικά γιατί δεν την εκτονώνανε σωστά και ήθελε να παίζει η κυρία απο εκεί όμως φοβούνται και υπάρχει περίπτωση να τραυματίσει κανένανε καταλάθος.
Το πρόβλημα μας πώς δεν έχουμε τρόπους ώστε να την μαλώσουμε και έχει κακομάθει σε σημείο να μην παίρνει σοβαρά τα μαλώματα,ποτέ δεν έχουμε απλώσει χέρι πάνω της παρά μικρές διορθώσεις που δεν έχουν σχέση με αυτό αλλά απο την μία το πιάνει το μάλωμα αλλά απο την άλλη δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει το βιολί της.καμία ιδέα για να κόψει τα κουταβίσια με μία κουβέντα γιατί το έχει πάρει στην πλάκα αυτή.μόνο πρίν κατάφερα που το έκανε να κάνω κάτι,την κοίταζα στα μάτια και έκανα με το χέρι μου σαν προειδοποιήση και άρχισε να γκρινιάζει η μουρλή και τέλος πήγαμε μέσα.