Από 2 μηνών? αλήθεια πως τους το πέρασες σαν θετική εμπειρία η απλά πέρασε αυτόματα λόγω μικρής ηλικίας?Καθόλου, στα δικά μου τα έκοβα από 2 εβδομάδων για να μη γρατζουνάνε τη μαμά τους. Με μικρό ανθρώπινο νυχοκόπτη είναι πιο βολικά
Από 2 μηνών? αλήθεια πως τους το πέρασες σαν θετική εμπειρία η απλά πέρασε αυτόματα λόγω μικρής ηλικίας?Καθόλου, στα δικά μου τα έκοβα από 2 εβδομάδων για να μη γρατζουνάνε τη μαμά τους. Με μικρό ανθρώπινο νυχοκόπτη είναι πιο βολικά
Δεν κανείς λάθος.δεν κανει να έρθει σε επαφή μεχρι να κανει και το τελευταίο εμβόλιο.και αφου το κανει πρέπει να περάσουν και 10-15 μέρες.Θα σου οω ότι μας είπε η γιατρός μας άμα κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Πριν κάνει τα πρώτα 3 εμβόλια δεν κάνει να έρχεται σε επαφή ούτε με σκυλιά ιδιωτών γιατί μπορεί να μην νοσεί ο άλλος σκύλος λόγο αντισωμάτων που έχει ήδη αλλά ο δικός σου που είναι μικρός να νοσήσει. Εμάς μας ειπαν σε καμία 50 μέρες και αν θα πάμε την πρώτη μας βολτα
τα νυχάκια του είναι άσπρα, οπότε φαίνεταιΠρόσεχε ομως μην κόψεις κανα νεύρο.
Από 2 εβδομάδων τα έκανα απλά λίγο αφαιρώντας τις ακρούλες που ήταν σαν γαντζάκια και πονούσαν τη μαμά τους όταν θήλαζαν. Ναι, η όποια επαφή τους μαζί μου τα ηρεμούσε και μετά δεχόντουσαν όλα από μένα χωρίς φόβο.Από 2 μηνών? αλήθεια πως τους το πέρασες σαν θετική εμπειρία η απλά πέρασε αυτόματα λόγω μικρής ηλικίας?
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σ. Την είδα χθες αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω. Όντως τελικά παρελειψαμε μια δόση και σήμερα που Ρωτήσαμε την κτηνίατρο μας είπε ότι καλά κάναμε.Στην περίπτωση του δικού μου σκύλου, που έπαιρνε δύο χαπάκια την ημέρα για μία μορφή δερματίτιδας, θυμάμαι ότι, επειδή είχε κάνει εμετό το πρωί που έπρεπε να πάρει το πρώτο χάπι, το αφήσαμε νηστικό, κατόπιν συνεννόησης με τον κτηνίατρο, μέχρι το επόμενο γεύμα του. Το δεύτερο χάπι της ημέρας, το πήρε κανονικά με το βραδινό γεύμα.
Με λίγα λόγια, ναι, παραλείψαμε ένα χάπι.