Καλησπερα, μολις πηγαινα στο φουρνο σημερα οταν ακουσα κατι κλαματα. Σε μια σακουλα πεταμενα κουταβακια ειχε επιβιωσει μόνο το 1. Το μαζεψα του εδωσα με τη συριγγα. Δν μπορω να το κρατησω εχω ενα εδω και 2 στο χωριο της μητερας μου. Αν θελει καποιος
,,,Καλησπερα, μολις πηγαινα στο φουρνο σημερα οταν ακουσα κατι κλαματα. Σε μια σακουλα πεταμενα κουταβακια ειχε επιβιωσει μόνο το 1. Το μαζεψα του εδωσα με τη συριγγα. Δν μπορω να το κρατησω εχω ενα εδω και 2 στο χωριο της μητερας μου. Αν θελει καποιος
Ναι εχει κανει. Με εχει πιασει μια στεναχωρια που το παρατησαν ετσιΈτριψες τον ποπό και το πιπί για να κάνει τις ανάγκες του;
Έχετε το ίδιο ωράριο; Πόσες ώρες λείπετε;Nαι μου ειπε κτηνιατρος θα πεσει μονη της. Εχω παρει 800 τηλεφωνα δν βγαζω ακρη και το θεμα ειναι οτι εργαζομαστε κ ζητησα αδεια για σημερα για να το ταιζω
Οχι δν εχουμε το ιδιο απλα τυχαινει να συμπιπτει οπως σημερα. Γυρω στις 8. Ευχαριστω για τη βοηθειαΈχετε το ίδιο ωράριο; Πόσες ώρες λείπετε;
...Ειναι καλα απλα προσπαθει να θηλασει ζηταει τη μανα του. Φιλοζωικη η τριπολη δν εχει.
,,Δεν ειμαι απο εδω εννοω οτι μενω μια διετια και το πολυ μεχρι του χρονου θα φυγουμε. Το κραταω μεχρι να βρεθει καποιος αλλα η απαντηση απο φιλοζωικη γειτονικης περιοχης ηταν ευθανασια. Και να μου κοβανε μισθο δν το εκανα οποτε θα δουμε μεχρι να βρει οικογενζια
Οχι δεν πηρα σε γραφειο κηδειων πηρα σε 1 φιλοζωικη να ρωτησω τι μπορει να γινει και αν ψαχνει καποιος μικρο κουταβι και μου ειπαν εφοσον ειναι μικροτερο των 40 ημερων το καλυτερο ειναι η ευθανασια. Παιδια καταλαβαινει κανεις τη διασταυρωση θα μπορουσε να ειναι?,,
οταν λες προτεινε ευθανασια η φιλοζωικη να λες και τα στοιχεια της,,,, εκτος και κατα λαθος πηρες τηλεφωνο σε γραφειο κηδειων !!
Οχι δν το ζυγισα. Τεσπα οτι και να ειναι απλα ο αντρας μου λεει οτι φερνει σε boxer.Δύσκολα να καταλάβεις από που μπορεί να κρατά η σκούφια του.
Το ζυγίζεις;