Κουταβάκι ημερών Τρίπολη

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
37
Πελλοπόνησος
Καλησπερα, μολις πηγαινα στο φουρνο σημερα οταν ακουσα κατι κλαματα. Σε μια σακουλα πεταμενα κουταβακια ειχε επιβιωσει μόνο το 1. Το μαζεψα του εδωσα με τη συριγγα. Δν μπορω να το κρατησω εχω ενα εδω και 2 στο χωριο της μητερας μου. Αν θελει καποιος

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Καλησπερα, μολις πηγαινα στο φουρνο σημερα οταν ακουσα κατι κλαματα. Σε μια σακουλα πεταμενα κουταβακια ειχε επιβιωσει μόνο το 1. Το μαζεψα του εδωσα με τη συριγγα. Δν μπορω να το κρατησω εχω ενα εδω και 2 στο χωριο της μητερας μου. Αν θελει καποιος
,,,
φιλοζωικη η τριπολη δεν εχει,,?? βγαλτο και μια φωτογραφια,, μην πω τουλαχιστον 10... και αφου το εκανες το καλο μη το ριξεις στο γυαλο ==))

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
37
Πελλοπόνησος
Η φιλοζωικη με εστειλε στο δημο. Το ταισα του εβαλα κουβερτα και ενα μπουκαλι ζεστο νερο. Τι να πω πως τα παρατανε ετσι. Θα βαλω φωτο. Ακομη ο αφαλος του ειναι νωπος

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Καημενο σκυλακι...Μεχρι να μεγαλωσει λιγο κρατησε το και φροντισε το,και ψαχνεις ταυτοχρονα να το υιοθετησει καποιος.

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
37
Πελλοπόνησος
Nαι μου ειπε κτηνιατρος θα πεσει μονη της. Εχω παρει 800 τηλεφωνα δν βγαζω ακρη και το θεμα ειναι οτι εργαζομαστε κ ζητησα αδεια για σημερα για να το ταιζω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Διάβασε τα link που σου έχουν βάλει. Θα βγάλεις σίγουρα άκρη. Και ότι σε προβληματίζει, ρώτα το εδώ, μήπως κάποιος ξέρει και μπορέσει να βοηθήσει. Είναι πραγματικά δύσκολο. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να βρεις έμπρακτη βοήθεια από πουθενά. Αλλά η ικανοποίηση της διατήρησης στην ζωή, μιας τόσο μικροσκοπικής ψυχούλας, είναι αξία ανεκτίμητη.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Nαι μου ειπε κτηνιατρος θα πεσει μονη της. Εχω παρει 800 τηλεφωνα δν βγαζω ακρη και το θεμα ειναι οτι εργαζομαστε κ ζητησα αδεια για σημερα για να το ταιζω
Έχετε το ίδιο ωράριο; Πόσες ώρες λείπετε;

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
37
Πελλοπόνησος
Δεν ειμαι απο εδω εννοω οτι μενω μια διετια και το πολυ μεχρι του χρονου θα φυγουμε. Το κραταω μεχρι να βρεθει καποιος αλλα η απαντηση απο φιλοζωικη γειτονικης περιοχης ηταν ευθανασια. Και να μου κοβανε μισθο δν το εκανα οποτε θα δουμε μεχρι να βρει οικογενζια

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Δεν ειμαι απο εδω εννοω οτι μενω μια διετια και το πολυ μεχρι του χρονου θα φυγουμε. Το κραταω μεχρι να βρεθει καποιος αλλα η απαντηση απο φιλοζωικη γειτονικης περιοχης ηταν ευθανασια. Και να μου κοβανε μισθο δν το εκανα οποτε θα δουμε μεχρι να βρει οικογενζια
,,
οταν λες προτεινε ευθανασια η φιλοζωικη να λες και τα στοιχεια της,,,, εκτος και κατα λαθος πηρες τηλεφωνο σε γραφειο κηδειων !!

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
37
Πελλοπόνησος
,,
οταν λες προτεινε ευθανασια η φιλοζωικη να λες και τα στοιχεια της,,,, εκτος και κατα λαθος πηρες τηλεφωνο σε γραφειο κηδειων !!
Οχι δεν πηρα σε γραφειο κηδειων πηρα σε 1 φιλοζωικη να ρωτησω τι μπορει να γινει και αν ψαχνει καποιος μικρο κουταβι και μου ειπαν εφοσον ειναι μικροτερο των 40 ημερων το καλυτερο ειναι η ευθανασια. Παιδια καταλαβαινει κανεις τη διασταυρωση θα μπορουσε να ειναι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Βρε swtiria, μην ασχολείστε με αστεία πράγματα τώρα. Αυτό σας νοιάζει; Με τι μοιάζει ο...ποντικός; Είναι δυνατόν να έχει έστω κι ένα χαρακτηριστικό αυτή την στιγμή, που να παραπέμπει σε ράτσα;

Το ζύγισμα που σου λέει η Alexia, είναι κρισιμότατο.