Κουτάβι στην οικογένεια-Προετοιμασία;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ωραια! Ευκαιρια να πας κ εσυ στη Εκθεση, να γνωρισεις αυτον και τα σκυλια του και να κλεισετε ενα ραντεβου να επισκεφτεις τις εγκατστασεις του να δεις πως ζουνε!
Τωρα ξεκινας σωστα!!!!

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Καλημέρα! Να ρωτήσω, στις 20 του μήνα, που γίνεται η έκθεση στο μαραθώνα, τι πρόγραμμα θα έχει; Εννοω, μέχρι τί ώρα μπορώ να πάω για να δω τη φυλή γιορκσάιρ. Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν έχω ξαναπάει. Και πού ακριβώς στον Μαραθώνα είναι; Σαν μόνη διευθυνση βρήκα το marathona land.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Λογικά το πρόγραμμα και άλλες λεπτομέριες θα βρεις στη σελίδα του ΚΟΕ (www.koe.gr)

Τα γιόρκι είναι στην ομάδα 3

Last edited:

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Σε ευχαριστώ. Ξαναμίλησα με τον εκτροφέα και μάλλον θα τον επισκεφτώ την κυριακή για να δω από κοντά τα πάντα. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα το "κλεισω" και μετά θα προετοιμάσω όλο το σπίτι για τον ερχομό του. Μπορείτε να μου πείτε τις πρώτες κρίσιμες μέρες πώς να συμπεριφερθούμε; Από τα λινκς που μου βάλατε έμαθα ότι θα πρέπει να έχει το χώρο του,, άρα θα επισημοποιήσουμε ένα σημείο του σπιτιού ως το χώρο του. Αν είναι κοντά στο καλοριφερ πειράζει; Θα αγοράσω και τα ειδικά καγκελάκια για να το περιορίσω, κρεβατάκι, παιχνιδάκια και μάλλον πάνες για την ανάγκη του. Πρώτον: Πόση ώρα πρέπει να το αφήσουμε στο χώρο του τον πρώτο καιρό για μην "ξεθαρέψει"; Πώς θα τον εκπαιδεύσω στο θέμα της τουαλέτας; Και το πιο σημαντικό, ποια τροφή συστίνετε; Έχει κλείσει τις 8 εβδομάδες, έχει εμβολιαστεί και αποπαρασιτωθεί και εάν το πάρω τελικά, αυτό θα γίνει την άλλη εβδομάδα. Αρα θα είναι 9 εβδομάδων και κάτι.

Συγγνώμη για όλες αυτές τις απορίες, αλλά είναι ο πρώτος μου σκύλος, όνειρο παιδικό, και θέλω να το κάνω σωστά.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
κατα αρχην θα μιλας με τον εκτροφεα σου ,ο οποιος θα σε βοηθησει σε οποιαδηποτε απορια ,με την αποκτηση του κουταβιου ο εκτροφεας θα πρεπει να ειναι παντα "διπλα σου" για ολα τα θεματα ,τροφη ,εμβολιασμοι,παιχνιδια ,παρκο κ.λ.π

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Και βέβαια, ο εκτροφέας σου που φαντάζομαι θα συμμετέχει στην έκθεση; μπορεί να σου πει σχεδόν με ακρίβεια τι ώρα θα πρέπει να πας. Στην σελίδα του ΚΟΕ θα βρεις το πρόγραμμα - νομίζω δεν έχει βγει ακόμη - και πάνω-κάτω θα μπορείς να προσδιορίσεις την ώρα. Επίσης, στην σελίδα του www.marathon-land.gr θα βρεις και οδηγίες, αλλά είναι πολύ εύκολο. Σχεδόν επί της Μαραθώνος, πηγαίνοντας προς Σχοινιά. Υπάρχει τεράστια ταμπέλα. Αρκεί να μην τρέχεις, για να προλάβεις να την δεις ;):)

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου;
Τη μοιράζομαι! Εχτές απέκτησα το κουταβάκι μου! Το όνομά του Naruto! Είναι πολύ ήσυχος, πανέξυπνος και έχει ένα βλέμμα αθωότητας που σου σπαράζει η καρδιά. Είναι αρκετά υπναρούλης! Η πρώτη βραδυά κύλησε απροσδόκητα ήρεμα. Τον είχα σε μια μεγάλη λεκάνη με τα απαραίτητα δίπλα από το κρεβάτι μου. Μόλις έσβησα τα φώτα και το χάιδεψα, εκείνο ξάπλαρε και κοιμήθηκε. Δεν έβγαλε κιχ όλη τη νύχτα. Μόνο το πρωί που σηκώθηκα, σηκώθηκε κι αυτό. Έκανε πιπί και κακά στην πάνα του...και έχω πάθει πλάκα με τον χαρακτήρα του. Η εκτροφέας μου έδωσε συγκεκριμένη ξηρά τροφή (acana) και είπε να μην την αλλάξω. Επίσης μου έδωσε σε ένα σακουλάκι λευκή σκόνη που είναι γλυκόζη και μου είπε να βάζω ένα κουταλάκι του γλυκού στο νεράκι τουγια πολυ καιρό για να μη πάθει υπογλυκαιμία. Και επίσης μου έδωσε ένα δισκίο calcium, να το κόψω σε κομματάκια και να του δίνω ένα μικρό κομματάκι την ημέρα, μέσα σε κάτι μαλακό όπως κοτόπουλο βραστό ή πολύ καλή κονσέρβα. Αυτό που θέλω είναι να μου στείλετε αν έχετε μια λίστα με καλούς κτηνιάτρους (μένω αργυρούπολη) και να μου συστήσετε μια καλής ποιότητας κονσέρβα, να του τη δίνω συνδυαστικά με την ξηρά τροφή του κάθε μέρα!

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου;
Τη μοιράζομαι! Εχτές απέκτησα το κουταβάκι μου! Το όνομά του Naruto! Είναι πολύ ήσυχος, πανέξυπνος και έχει ένα βλέμμα αθωότητας που σου σπαράζει η καρδιά. Είναι αρκετά υπναρούλης! Η πρώτη βραδυά κύλησε απροσδόκητα ήρεμα. Τον είχα σε μια μεγάλη λεκάνη με τα απαραίτητα δίπλα από το κρεβάτι μου. Μόλις έσβησα τα φώτα και το χάιδεψα, εκείνο ξάπλαρε και κοιμήθηκε. Δεν έβγαλε κιχ όλη τη νύχτα. Μόνο το πρωί που σηκώθηκα, σηκώθηκε κι αυτό. Έκανε πιπί και κακά στην πάνα του...και έχω πάθει πλάκα με τον χαρακτήρα του. Η εκτροφέας μου έδωσε συγκεκριμένη ξηρά τροφή (acana) και είπε να μην την αλλάξω. Επίσης μου έδωσε σε ένα σακουλάκι λευκή σκόνη που είναι γλυκόζη και μου είπε να βάζω ένα κουταλάκι του γλυκού στο νεράκι τουγια πολυ καιρό για να μη πάθει υπογλυκαιμία. Και επίσης μου έδωσε ένα δισκίο calcium, να το κόψω σε κομματάκια και να του δίνω ένα μικρό κομματάκι την ημέρα, μέσα σε κάτι μαλακό όπως κοτόπουλο βραστό ή πολύ καλή κονσέρβα. Αυτό που θέλω είναι να μου στείλετε αν έχετε μια λίστα με καλούς κτηνιάτρους (μένω αργυρούπολη) και να μου συστήσετε μια καλής ποιότητας κονσέρβα, να του τη δίνω συνδυαστικά με την ξηρά τροφή του κάθε μέρα!
To είπες και το έκανες... Στις 9/6 το συζήταγες και στις 14/6 το πήρες.. Αυτό πάει να πεί αποφασιστικότητα... Να σου ζήσει !!!!

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Eιναι επιθυμία 24 χρόνων. Απλά τώρα ήταν η καλύτερη στιγμή να το αποκτήσω. Σε ευχαριστώ!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
το κουταβι στις 9 που εγραψες ηταν 20 ημερων..αρα σημερα ειναι 25..
και ο εκτροφεας στο εδωσε τοσο μικρο???

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
για κτηνιατρο ,εχω την απιστευτη γιατρινα ,εξαιρετο ανθρωπο και καταπληκτικη γιατρο ,παρακολουθει ολα μου τα σκυλια ,τη γνωρισε και το μελος mareco ,τη συστηνω ανεπιφυλακτα

ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 16. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 2109966054

πες της αν θελεις οτι στη συστησα εγω ,το ονομα μου ειναι Κρινα

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
me sugxwreite gia ta greeklish, tha einai mono se auto to mnm. To koutavi poy agorasa gennithike 16/4! Tha anevasw photo!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
απλα στο 1ο μηνυμα σου ελεγες οτι ειναι 20 ημερων.

οπως και να εχει να σου ζησει!!!!

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Οχι βρε. Δεν εχεις διαβάσει όλα τα πόστ! Αυτό το κουταβάκι που έλεγα στην αρχή, ήταν από άλλο εκτροφείο, που τελικά δεν το εμπιστεύτηκα. Το νέο μου κουταβάκι είναι τώρα 2 μηνών σχεδόν!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
εχεις δικιο δεν διαβασα καλα το θεμα!συγνωμη!
και παλι να το χαιρεσαι!

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Καλήμερα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω αν το κουτάβι μπορεί να εκπαιδευτεί με εντολές πχ "μείνε", ή να μην γαυγίζει, ή να το μάθω παιχνίδια... ή είναι πολύ μικρό σε ηλικίοα ακόμη; Επίσης, πόσο συχνά μπορώ να το πλένω, χωρίς να του δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eιναι πολυ μικρο ακομα. Αρχικα οταν γαυγιζει προσπαθησε να του αποσπας την προσοχη με κατι αλλο και μολις σταματαει να τον επιβραβευεις.
Μπανιο καλυτερα να μη του κανεις ακομα, μπορεις να το καθαριζεις τοπικα με μια βρεγμενη πετσετουλα.

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Βασικά όταν παίζουμε θέλει συνέχεια μα συνέχεια να δαγκώνει! Τρέχει σαν τρελό από τη μία άκρη του καναπέ ώς την άλλη και σκάει επάνω μου χοροπηδώντας και δαγκώνοντας τα δάχτυλά μου! Αυτό είναι το παιχνίδι του. Πώς αλλιώς μπορούμε να παιξουμε, ώστε να μην βαριέται και να του δίνω νέα ερεθίσματα, δεδομένης της ηλικίας του;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97