Κουτάβι στην οικογένεια-Προετοιμασία;

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Μου είπε ότι "είναι δικιά της" η μαμά, όταν την ρώτησα το ίδιο, δηλαδή, αφού δεν έχει πέντιγκρι και δεν είναι εκτροφής της πώς ξέρει ότι είναι υγιές σκυλί. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Κι όταν την ρώτησα αν μπορώ να δω την θηλυκια μμου είπε οχι. Κατάλαβα. Πάει κι αυτό. Θα κατέβω 19 του μήνα στο μαραθώνα, να δω μήπως βρω άλλο εκτροφείο. Ξαναμανα.

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Ένα άλλο αστείο που άκουσα. Πούλαγε μία ένα κουτάβι από γονείς με πέντιγκρι. Αλλά το κουτάβι δεν έχει πέντιγκρι. Τη ρωτάω γιατί δεν του βγάλατε; [FONT=&quot] Μου λέει δεν προλάβαινα να πάω στον κόε. Μια τέτοια γέννα να την εμπιστευτώ;[/FONT]

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Συγγνώμη vasoul, χωρίς κανένα ίχνος κακίας...
αλλά μετά το ποστ σου #21.... δεν καταλαβαίνω πώς πίστηκες να πάρεις από εκεί κουτάβι... και για να ξε-πιστείς έπρεπε να σου πουν οι συμφορουμίτες, όσα σου είπαν!
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ό,τι η συζήτηση που παρέθεσες παραπάνω, δηλώνει κάποιον τουλάχιστον ανεύθυνο κουταβο-έμπορα!

Ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις...

ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ??

Last edited:

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Όπως ξαναείπα, αυτές τις σκέψεις τις έκανα από την πρώτη στιγμή και ήξερα πάνω κάτω αυτά που θα μου λέγατε και όντως μου είπατε. Ο λόγος που ανέφερα όλες αυτές τις λεπτομέρειες ήταν σκόπιμος: για να μου πείτε από την πείρα σας αν όντως είναι αξιόπιστο εκτροφείο, για αυτό έβαλα και το λινκ. Τι έχετε να πείτε για αυτή που δεν έβγαλε πεντιγκρί στο μικρό, ενώ οι γονείς του είχαν; Τι λόγους μπορεί να είχε; Το κουτάβι είναι 2 μηνών.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Ένα άλλο αστείο που άκουσα. Πούλαγε μία ένα κουτάβι από γονείς με πέντιγκρι. Αλλά το κουτάβι δεν έχει πέντιγκρι. Τη ρωτάω γιατί δεν του βγάλατε; [FONT=&quot] Μου λέει δεν προλάβαινα να πάω στον κόε. Μια τέτοια γέννα να την εμπιστευτώ;[/FONT]
Η δήλωση γέννας έχει περιθώριο 30 ημερών για να κατατεθεί στον ΚΟΕ (αποστέλλεται και με φαξ ή με ταχυδρομείο)

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Ναι μου είπε οτι επειδή είχε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα δεν προλάβαινε να πάει να το δηλώσει. Αξίζει να ασχοληθώ ή όχι;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ένα άλλο αστείο που άκουσα................ Μια τέτοια γέννα να την εμπιστευτώ;[/FONT]
Απάντησες μόνη σου!!! Πρόσεχε πολύ! Εφόσον το έψαξες και το ψάχνεις ακόμα και πολύ καλά κάνεις κρίμα είναι να μην κινηθείς σωστά!

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
για να μην σας κουράζω άλλο, μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο; Όσοι εχετε γιορκις εδω μέσα ,που μάλλον τα πήρατε από εκτροφείο, μπορείτε να μου δώσετε κάποιο συστημένο να έχω έναν μπούσουλα;

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Από τα ποστ που διάβασα απορρίπτουμε το λαζαρο κενελ, και επικροτούμε blue genesis-αν και για αυτό το εκτροφείο έχω ακούσει ότι κοροϊδεύει τους ενδιαφερόμοενους με το πότε θα έχει γέννες με αποτέλεσμα αναμονής 1 χρόνου. Ψάχνοντας βρήκα και ένα ακόμα εκτροφείο στα καμένα βούρλα (Of halimeda Yorkshire Terrier Kennel). Έχετε ακούσει κάτι κακό για αυτό; Επίσης έχω υπόψη μου το greenisland αλλά από ότι θυμάμαι καλά από κάποια ποστ που είχα διαβάσει εδώ, δεν δίνουν πάντα πέντιγκρι κτλ.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
Επίσης έχω υπόψη μου το greenisland αλλά από ότι θυμάμαι καλά από κάποια ποστ που είχα διαβάσει εδώ, δεν δίνουν πάντα πέντιγκρι κτλ.
Άστο καλύτερα...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
blue genesis σοβαροι εκτροφεις με εξαιρετα δειγματα φυλης ,με τιτλους διακρισεων στις εκθεσεις ,αν εχει λιστα αναμονης αυτο δεν σημαινει οτι οπως ειπες "κοροϊδεύει τους ενδιαφερόμοενους "

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Το greenisland μπορείς να το βάλεις στην αναζήτηση, έχει επίσης συζητηθεί διεξοδικά

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
για το blue genesis και περί κοροϊδείας: έγραψα καθαρά ένα σχόλιο που μου είχε κάνει συμφορουμίτης, για το συγκεκριμένο εκτροφείο.

vasoul

Active Member
8 Μαρτίου 2010
38
0
Λοιπόν, έχω χαρμόσυνα νέα! Το εκτροφείο στα Καμμένα Βούρλα, Of Halimeda λέγεται, (μου το εχει στείλει και ο ΚΟΕ), έχει διαθέσιμα κουτάβια. Δίνει πέντιγκρι, 1ο εμβόλιο, αποπαρασιτωμένα κουτάβια με μικροτσιπ και αφού συμπληρώσουν τις 7 εβδομάδες, και από μανούλες 4 χρονών (η 2η γέννα τους φέτος). 'Ηταν ευγεν'εστατος και άνετος σε ό,τι τον ρωτούσα και θα κατέβει και αυτός στις 20 του μήνα στο Μαραθώνα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97