Κουτάβι μερικών ημερών (Μάγια)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν μπορώ να τα βλέπω με τη γλώσσα εξω, θυμάμαι τα σφαγμένα πασχαλινά αρνια! :p
Ααααααα πάτρα βλέπω εισαι... θα εχουμε λοιπόν και νέο μέλος στην εδώ παρεα!!!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Λες ότι παρατρώει; Κι εμένα έτσι μου φαίνεται ρε γμτ, αλλά δεν έχω ιδεά. Αφού πεινάει συνέχεια όμως :) ...
Μην ανησυχείς, μόλις θα αρχίσει το τρέξιμο θα στρώσει.

Αφού βγάζει δόντια μπορείς να ξεκινήσεις να της δίνεις στερεά τροφή, γιαουρτάκι, αυγό,... Προσωπικά αρχίζω με κιμά που είναι το καλύτερο για την χλωρίδα του εντέρου. Αν δεν θες το ωμό κρέας, δώσε της Royal Canin Starter μουλιασμένη στο γάλα για κουτάβια.

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Καλησπέρα και πάλι!

Σήμερα κλείνουμε 2 βδομάδες με τη μικρή! Περνάει γρήγορα ο καιρός...

Πλεόν ζυγίζει 1.3 kg, έχοντας διπλασσιάσει το βάρος της από τα 650 gr που ήταν όταν τη βρήκαμε. Έχει αρχίσει να τριγυρίζει στο σπίτι και να μυρίζει τα πάντα. Αρχίσε να τρώει από πιατάκι, ενώ σήμερα φάγαμε για πρώτη φορά Royal Canin starter. Το παρακάναμε όμως με τη λαιμαργία μας και κάναμε και λίγο εμετό... Αρχίσαμε να πίνουμε και νεράκι, όταν δε το χύνουμε και δε κάνουμε μπάνιο στο μπολάκι :) ...

Το καλύτερο είναι ότι η μικρή κρατιέται στο κουτί της χωρίς να τα κάνει για 6 ώρες το βράδυ! Όταν αρχίζει και γκρινιάζει τρέχουμε και τη βάζουμε στην πάνα της, όπου και ξαλαφρώνει.

Το κακό βέβαια είναι ότι μάλλον η μικρή κρύωσε γιατί έχει μυξούλες και φταρνίζεται. Χθες τη πήγαμε στο γιατρό και έδωσε Augmentin για μια βδομάδα, επείδή είναι μικρή και πρέπει να προσέχει λίγο παραπάνω.

Επίσης, δω και τρεις μέρες έχουμε σπίτι και τη Μόνια (από το τσιριμόνια :) ), τη κούκλα γάτα μας που είναι 9 χρονών πλέον. Είναι ακόμα επιφυλακτική με τη μικρή και την αποφεύγει λίγο. Της πάτησε και ένα χαστούκι... Ελπίζω να τη συνηθίσει σιγά σιγά, αν και είναι πολύ καλομαθημένη και ζηλεύει λίγο. Θα δείξει πάντως και ελπίζω να έχουμε μια ειρηνική συνύπαρξη!

Μερικές νέες φωτό έτσι για το καλό...

Βολτάρουμε και μυρίζουμε...

Δαγκώνουμε και την κάλτσα...

Χρειάζομαι αποτρίχωση, το ξέρω :p

Παρατηρούμε τη Μόνια...

Τα κάνουμε και στη πάνα μας...

Πολύ ενδιαφέρον έχει αυτή η τσάντα. Είμαι μικρή ακόμα όμως για να τη καταστρέψω. Υπομονή μερικές μέρες...

Πολύ κούραση αυτό το κουτάβι. Άμα συνεχίσει έτσι θα τα φάει τα χαστούκια του!

Κοιτάξτεεε, δε το έχυσα ακόμα το νερό! Το μπολάκι είναι όρθιο!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
καλε...τι χοντροκωλα ειναι τουτη!! απαπαπαπα.. εχει την ιδανικη φατσα για ρουφηγμα,αν ηταν δικη μου θα την ειχα κατσιασει.οσο για τη γατα μη στεναχωριεσαι. θα τη στριμωχνει για καιρο στη γωνια αλλα θα γινουν φιλαρακια στο τελος. εμενα η δικια μου ειναι ο καλυτερος εκπαιδευτης για τον ποιμενικο μου .μπορει να τον κρατα ακινητο στη γωνια για ωρες.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αχού κοιλούμπα που έκανε! χε χε χε! Θα ρίξει μπόι μάλλον! Μεγαλώνει γίνεται <σκυλάκι> και ομορφαίνει! φτου φτου

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Αφού τρώει πολύ ρε γμτ, τι να την κάνω; Από αύριο φαγητό μόνο με τη ζυγαριά βρέξει χιονίσει. Αλλιώς σε λίγο καιρό θα βάζουμε σούβλα για πάρτη της...

Ξέχασα να σας πω πως έχει γαβγίσει κιόλας μερικές φορές! Γρυλίζει όταν τη πειράζεις, ενώ αγρίεψε και στη γιατρό! Μάλλον έχουμε μπλέξει με τσαμπουκαλού. Επίσης η γιατρός τη τελευταία φορά είπε πως έχει και κάτι από σέττερ πάνω της και πρέπει να προέρχεται από κυνηγόσκυλα. Γω μια φορά δε καταλαβαίνω που το είδε. Κάτι από πόιντερ ίσως να έχει...

Τη τροφή της γάτας πάντως την ανακάλυψε με τη μύτη της στην άλλη άκρη του δωματίου και έφαγε και μερικές μπουκιές πριν τη μαζέψουμε...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τη τροφή της γάτας πάντως την ανακάλυψε με τη μύτη της στην άλλη άκρη του δωματίου και έφαγε και μερικές μπουκιές πριν τη μαζέψουμε...
Γιαυτό την έφαγε την σφαλιάρα ααααα όλα και όλα έχει δίκιο η γατούλα!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Φτου φτου φτου σκόρδα!
Μπράβο σας παιδιά!
Η μικρή είναι απίστευτη!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τι κουκλα που γινεται μωρε!!! Κοιλιόδουλη μεν, κούκλα δε!!!
Πάντως με τη γάτα καλά με την τροφή, το βλέπουν λιχουδιά λόγω υψηλών πρωτεϊνων... το σκατό της γάτας μην παρει ειδηση και σε βλέπω να την κυνηγάς να της το βγάλεις από το στόμα!
Το έπαθε φίλη με κουτάβι και γάτο στο σπίτι... και της επιβεβαίωσε και η κτηνιατρος, ότι για τα σκυλιά αυτό ειναι ...μεζεδάκι!

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Είπαμε αρχίζει δίαιτα ντε!

Η γάτα ευτυχώς βγαίνει στην αυλή όποτε έχει θέματα, ενώ της έχουμε και στη βεράντα κλειστό κλουβάκι με άμμο. Έχουμε μέλλον ακόμα μέχρι να το ανακαλύψει η μικρή...

Μόλις κατέβασε για βράδυ 70 ml γάλα από κουπάκι. Πρέπει να της πήρε λιγότερο από ένα λεπτό :) ...

Δε μου λέτε, αγωνίσματα σκύλων σε μέγιστη ποσότητα φαγητού ή ελάχιστο χρόνο καταβρόχθισης υπάρχουν; Αν είναι παίζει να την κατεβάσω σε λίγο καιρό... Μη βρούμε και κανα καλοφαγά αρσενικό να αρχίσουμε και εκτροφή.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είπαμε αρχίζει δίαιτα ντε!

Η γάτα ευτυχώς βγαίνει στην αυλή όποτε έχει θέματα, ενώ της έχουμε και στη βεράντα κλειστό κλουβάκι με άμμο. Έχουμε μέλλον ακόμα μέχρι να το ανακαλύψει η μικρή...

Μόλις κατέβασε για βράδυ 70 ml γάλα από κουπάκι. Πρέπει να της πήρε λιγότερο από ένα λεπτό :) ...

Δε μου λέτε, αγωνίσματα σκύλων σε μέγιστη ποσότητα φαγητού ή ελάχιστο χρόνο καταβρόχθισης υπάρχουν; Αν είναι παίζει να την κατεβάσω σε λίγο καιρό... Μη βρούμε και κανα καλοφαγά αρσενικό να αρχίσουμε και εκτροφή.
Σε αυτή την περιπτωση εγώ, τη δικια μου θα την παω σε διαγωνισμό άρνησης φαγητού... τόσο ιδιοτροπη που ειναι!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Tελεια η τσουπρα!
Να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε καθημερινα καθως μεγαλωνει.
Α,και να συνεχισετε να βαζετε φωτογραφιες της ομορφιας..

6 Μαϊου 2012
18
1
καλημερα σας.εγω παλι ειμαι με τα δυο σκουπιδοσκυλα που βρηκα.επικοινωνησα με κτηνιατρο και μου εδωσε σχετικες οδηγιες για τσιμπουρια και ψιλλους καθως επισεις και για το τι πρεπει να τρωνε.εχει περασει μια βδομαδα και ειναι πια πεντακαθαρα και μια χαρα.εχω μια ερωτηση ομως να κανω και ερχομαι σε δυσκολη θεση.τα μικρα ειναι αγορακια και κοιμουνται και τα δυο μαζι σε μια κουτα με πανακια που τα αλλαζω καθε λιγο και λιγακι γιατι τα κανουν μουσκεμα απο τα τσισα.την ωρα ομως που κοιμουνται ο ενας απο τους δυο πιπιλαει την κοιλιτσα του αλλου στο κεντρο "ξερετε που" και οπως καταλαβενετε ο αλλος κανει τσισα του και αυτος που πιπιλαει τα πινει.τι να κανω?οποτε τους βλεπω τους απομακρυνω αλλα δεν τους περνω παντα χαμπαρι.μηπως παθει κατι;ειναι φυσιολογικο;πρεπει να τους χωρισω;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δε χρειαζεται να κανεις τιποτα με τα κουταβια. Θα το σταματησουν μονοι τους.

Φωτη η μπεμπα ειναι μια γλυκα! Η γατα φανταζομαι ειναι εμβολιασμενη κανονινα ετσι? Και τα τελευταια χρονια?