Κουτάβι από pet shop

martzina

Member
1 Ιουλίου 2012
6
0
Πάτρα
www.facebook.com
DSC00157.jpgDSC00139.jpgDSC00251.jpg αυτη ειναι η bubble το κοριτσακι μου, βεβαια εχουμε μεγαλωσει ακομα λιγο αλλα ειναι το ιδιο κουκλα! ευχαριστω ολουσ και παλι για τισ απαντησεις σας.!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κι αλλη πατρινια κουκλα?
Αντε και γκρινιαζα ότι δεν βρίσκω μικροσωμη παρεα για τη δικιά μου!!!;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν ημουν θεσσ με τη μικρή θα σας ελιωνα σε βόλτες στην Νικης. Τώρα εδώ, μπορώ απλά να σας φιλοξενησω by the sea!

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Πρέπει όμως η κοπέλα να κάνει καταγγελία στο πετ σοπ αυτό για το ότι :

-Της πούλησε σκυλάκι κάτω από το κατάλληλο όριο ηλικίας
-Την κορόιδεψε ότι ήταν κάποιας ράτσας "Γκριφόν-Κανίς"

Αυτός δεν πρέπει να ξαναπουλήσει σκυλάκι πάντως. Αφού είναι υγιέστατο χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ο δικός μας που προέρχεται από παράνομο εκτροφείο εμφανίζει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο. Καθώς και η δεύτερη που πήραμε από ιδιώτη..εκτός και αν είμαι εγώ γκαντέμω τι να πω.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αφου λοιπόν ειναι στην Πατρα το πετσοπ, ποιο ειναι? Της Νοταρα, Καραίσκάκη? Αυτούς κοβω για πιο κτήνη από όλους. Και προχτές στην Καραϊσκάκη ειχε 10 κουτάβια στα κλουβιά και μόνο που δεν εκλαψα
offtopic

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Χαλαρα πρέπει να τους κάνεις καταγγελία..Σε κορόιδεψαν...σου πήραν λεφτά για ένα ημίαιμο σκύλο παρουσιάζοντας τον καθαρόαιμο...Θα πας από εκέι και θα τους κάνεις τέτοια φασαρία και θα ζητήσεις και τα λεφτά σου πίσω. Για την ηλικία του δεν μπορείς να το αποδείξεις εκτός αν σου έκοψε απόδειξη..(αν δεν σου έχει κόψει...άλλη μια ωραία καταγγελία)!!! Πάντως για το γαμωτο δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι γιατί ο απατεώνας θα κοροιδεψει και άλλους σαν και σένα...Και πες μας και ποιο pet shop είναι να το ξεφωνίσουμε από το forum...

JKate Art

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
97
0
Και εφοσον συμβαινει κατι τετοιο με τα pet shop γιατι δεν γινεται κατι ωστε να σταματησει η πωληση ζωων απο αυτους?
ααχ και πόσες διαμαρτυριες εξω απο πετ σοπ εχουμε κανει.......???? πολλεεεεεεες.....αστα....ελα κι εσυ σε μια απο αυτες πλεον που ενημερωθηκες...

martzina

Member
1 Ιουλίου 2012
6
0
Πάτρα
www.facebook.com
λοιπον το πετ σοπ ειναι επι της Οδου Ακρωτηριου στο Ψαροφαι στην Πατρα.. μα πως γινεται να ζητησω τα λεφτα μου πισω απο την στιγμη που εχω το σκυλο...το να δωσω πισω το σκυλακι δεν παιζει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ο πωλητης όμως σε εξαπάτησε δίνοντας σου ένα σκύλος φυλής που δεν υπάρχει!
Παρουσιασε ως καθαρόαιμο ενα ημίαιμο, οπότε μπορείς να διεκδικησεις τα χρήματα σου για μη προσήκουσα εκπλήρωση παροχης.
Και αν ζητησει πίσω τον σκύλο, πες μας να ερθουμε όλοι μαζι οι πατρινοι να δει το μαγαζι καλοκαιρινό!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Καλωσήρθες Μαρτζίνα. Δεν γνωρίζω κατά πόσο θα έχει απήχηση μια καταγγελία σε πετ σοπ με περιέχομενο την πώληση ενός ημίαιμου σκύλου ως καθαρόαιμου, γιατί κανένα σκυλί απο πετ σοπ δεν είναι καθαρόαιμο. Εξάλλου τυπικά δεν την κορόιδεψε. Της είπε ότι πρόκειται για γκριφόν κανίς, όχι για κανίς
Παρόλ αυτά η πρόταση της ghelly, παραμένει μια πολύ πολύ καλη ιδέα;)

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό.
Κατεφυγαμε στο φόρουμ αφού κάναμε την ΠΡΩΤΗ "πατάτα" και σίγουρα πριν κάνουμε την επόμενη, την μεθεπόμενη ...κ.ο.κ. είτε εμείς ,είτε φίλοι και γνωστοί. Γιατί τώρα ξέρω τι θα απαντήσω σε κάποιον που θα μου πει "Τάκη, όταν την ζευγαρώσεις, θέλω και εγώ ένα!"

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Τάκη, όταν την ζευγαρώσεις, θέλω και εγώ ένα! :D :D :D :D :D

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Επίσης.... ημιαιμο γκριφον - καννις μπορεις να παρεις απο πολλες φιλοζωικες οργανωσεις και μαλιστα χωρις να πληρωσεις δεκαρα! Αυτος σου πουλησε ενα σκυλακι , απο τα οποια κυκλοφορουν 100δες στους δρομους.... Δεν ξερω αν αυτο σε βοηθησει με καποιο τροπο κατα του πετσοπα....

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Μην ειστε απολυτοι για τιποτα ομως γιατι ειναι κακο αυτο!!!!

Εγω πριν 6-7 χρονια δεν ειχα ιδεα για οοολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα και πηγαινοντας σε πετ σοπ γνωστοτατο να παρω κατι για αλλο ζωο,ειδα ενα ''σπιτς'' και απλα ειπα το περνω!!!μεχρι 5 χρονων που τον ειχα(δεν μπορουσα να τον κρατησω αλλο λογω χρονου και χρηματων) ουτε το παραμικρο δεν ειχε στην υγεια του,και ουτε συμπεριφορας θεματα!!!Και η απαντηση σ αυτο θα ειναι οτι απλα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες,δεν γινεται παντα!οκ παω πασο,αλλα δεν εχει πει κανεις για τα προβληματα εστω και ελαχιστα που παρουσιαζουν τα εκτροφικα!!!

Δευτερο θεμα ειναι αυτο το καθαροαιμο ειναι μονο απο εκτροφεις!!!και εκει απολυτοι ειστε και ειναι λαθος για μενα!να μου πειτε κι εκει οτι οι πιθανοτητες ειναι 100% απο εκτροφεις ενω αν το παρεις με αλλο τροπο και εχει τα χαρακτηριστηκα της φυλης μπορει να ειναι 90% οι πιθανοτητες!!!γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα λενε ειναι απο εκτροφεα; -οχι -εεε δεν ειναι με τιποτα καθαροαιμο!!!Αν ειναι ετσι οπως ειχε πει καποιος που μπορει να διαβασει κιολας να παμε να κανουμε παιδια μονο στα εργαστηρια μεσα να βγαινουν ολα ξανθα με μπλε ματια,υγειεστατα και να ειναι και καθαροαιμοι ανθρωποι(γιατι υπαρχουν και ανθρωποι-ΖΩΑ)!!!!!!

Παρολα αυτα ΕΙΝΑΙ ΛΑΑΑΑΘΟΣ ολο αυτο το θεμα με τα puppy mills αλλα επειδη εχουμε τρελη παιδια:)D) δεν προκειται να φτιαξει ποτε το θεμα!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!δεν ειμαι υπερ των πετ σοπ για να μην παρεξηγηθω,αλλα δεν θελω να ειμαι απολυτως σε τιποτα στην ζωη μου!!!!!!

Οσο για την ρατσα κι εγω αν ειμαι ανεργος και βρω δουλεια σε πετ σοπ θα παω κι αν δεν ξερω μια φυλη θα λεω οτι ειναι οτι μου λεει!!Ακομα κι εκει απολυτοι ειστε!!!μπορει ο υπαλληλος να ειναι ασχετος και απλα να δουλευει!!!εκτος αν το εδωσε ο αφεντικος!!

Επισης μου την δινει αυτο το ''φιλοζωος'' αλλα μονο απο εκτροφεις!!!ακομα και αυτα τα ζωντανα στα πετ σοπ θελουμε δεν θελουμε,σωστο λαθος ειναι ζωντανα!!!!!!!!!

Σταματηστε να κραζετε τους ανθρωπους που μπαινουν εδω μεσα και βλεπετε οτι απλα δεν το ξερανε για τον οποιονδηποτε λογο και στηριξτε τους...κραχτε αυτους που τα πουλανε η ακομα καλυτερα αυτους που τα αγοραζουν ενω ξερουν,οχι αυτους που αγοραζουν αλλα δεν εχουν ιδεα!!!!

Και μετα απο οοοολα τα σχετικα με το θεμα που ανοιχτηκε(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) να σου ζησει και να περνατε καλα!!!!!πωπω σορρυ για το μεγεθος!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ