Για όποιον γράφει ότι θυμάται και χαίρεται κιόλας γι'αυτό, να πω ότι:
1. Δεν "οφείλει" κανένας να γράψει τίποτα, σ'αυτό το φόρουμ. Αν θέλει...
2. Οποιος έχει την ψυχραιμία, που άλλοι δεν έχουν, είναι προτιμότερο να αναλώνει τα σεντόνια του στην επιμόρφωση του μέλους και όχι μόνο στο κράξιμο αυτών που...κατά την γνώμη τους κράζουν. Γιατί επί της ουσίας τότε, και η δική τους συνεισφορά, είναι το ίδιο ανύπαρκτη και κουραστική.
3. Να θυμήσω ποιό ήταν το ζητούμενο, στο παρόν θέμα, γιατί οι παρωπίδες κάποιων κατά κάποιων άλλων, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά:
Προσπαθείστε λοιπόν να είστε συγκεκριμένοι, ακόμη και στις κατηγορίες σας κατά των υπολοίπων.
Και κάτι χρηστικό: παρακαλώ προσπαθήστε να αποφύγετε την παράθεση των σεντονιών στα ποστ σας, γιατί καταναλώνει χώρο και είναι κουραστική στο μάτι.
1. Δεν "οφείλει" κανένας να γράψει τίποτα, σ'αυτό το φόρουμ. Αν θέλει...
2. Οποιος έχει την ψυχραιμία, που άλλοι δεν έχουν, είναι προτιμότερο να αναλώνει τα σεντόνια του στην επιμόρφωση του μέλους και όχι μόνο στο κράξιμο αυτών που...κατά την γνώμη τους κράζουν. Γιατί επί της ουσίας τότε, και η δική τους συνεισφορά, είναι το ίδιο ανύπαρκτη και κουραστική.
3. Να θυμήσω ποιό ήταν το ζητούμενο, στο παρόν θέμα, γιατί οι παρωπίδες κάποιων κατά κάποιων άλλων, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά:
Το μέλος λοιπόν, δεν έχει κάποιο πρόβλημα για το οποίο ζητάει βοήθεια, αλλά ζητάει ενημέρωση πάνω στο πρόβλημα των pet shops. Και πάνω σ'αυτή λοιπόν την ενημέρωση αναπτύχθηκαν όλα τα ποστ.Καλημερα. Πριν απο 1μιση μηνα πηρα απο pet shop ενα κουταβακι griffon canis 1μιση μηνων. Μπηκα στο φορουμ και βλεπω οτι ολοι λενε οτι δεν πρεπει να περνουμε σκυλια απο pet shop και εχω τρομαξει. τι κακο εχει και τι μπορει να εχει το κουταβι? ειναι το πρωτο σκυλι που εχω και δεν ξερω πολλα πραγματα, αν και μεχρι τωρα δεν εχει εμφανισει κανενα προβλημα και απο οτι μου εχει πει ο κτηνιατρος δεν εχει καποιο προβλημα υγειας. μπορω να κανω κατι αλλο εκτος απο τον κτηνιατρο για να δω μηπως εχει κατι? μηπως καποιεσ εξετασεις?
Προσπαθείστε λοιπόν να είστε συγκεκριμένοι, ακόμη και στις κατηγορίες σας κατά των υπολοίπων.
Και κάτι χρηστικό: παρακαλώ προσπαθήστε να αποφύγετε την παράθεση των σεντονιών στα ποστ σας, γιατί καταναλώνει χώρο και είναι κουραστική στο μάτι.