Κουτάβι ακράτεια

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Το..."πιπί" και το "κωλί" του σκύλου [και της γάτας] δεν έχουν "φτιαχτεί" για να καθαρίζονται συνεχώς, με ανθρώπινη παρέμβαση. Αυτή και μόνο η συνήθεια, μπορεί να τα κάνει πιο ευαίσθητα σε μολύνσεις. Αφήστε λοιπόν τα καθαρίσματα, να τα αναλαμβάνει η φύση του ζώου και όχι τα μωρομάντηλα.

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
27
Το..."πιπί" και το "κωλί" του σκύλου [και της γάτας] δεν έχουν "φτιαχτεί" για να καθαρίζονται συνεχώς, με ανθρώπινη παρέμβαση. Αυτή και μόνο η συνήθεια, μπορεί να τα κάνει πιο ευαίσθητα σε μολύνσεις. Αφήστε λοιπόν τα καθαρίσματα, να τα αναλαμβάνει η φύση του ζώου και όχι τα μωρομάντηλα.
Τελικά δεν έχει κάτι το πιπί της και μου είπε επειδή είναι μικρή ακόμη η κτηνίατρος να της το καθαρίζω εγώ.Δεν χρησιμοποιώ μωρομάντηλα μόνο νερό!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Πρώτη φορά, την ακούω αυτή την συμβουλή.
Από τι να της το καθαρίζεις;

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Και εγώ αυτό περίμενα να έχω μια καλή σχέση μαζί του μιας και δεν γνωρίζω πολλά για τα σκυλιά και όχι να νοιάζεται μόνο για το κέρδος...Ήμουν άτυχη σε αυτό το θέμα.
ε πως είσαι άτυχη στο θέμα, αφού ήξερες (οτι θα πλήρωνες) και πήγαινες ?
έγινε 1-2-3 φορές, ε μετά δεν σου ήρθε στο μυαλό να πάς σε άλλο κτηνίατρο ?
(αυτό να κάνεις και τώρα)

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
27
ε πως είσαι άτυχη στο θέμα, αφού ήξερες (οτι θα πλήρωνες) και πήγαινες ?
έγινε 1-2-3 φορές, ε μετά δεν σου ήρθε στο μυαλό να πάς σε άλλο κτηνίατρο ?
(αυτό να κάνεις και τώρα)
Σκεφτόμουν ότι το σκυλί έπρεπε να είναι με ένα κτηνίατρο από την αρχή και για αυτό δεν άλλαζα πίστευα ότι ο γιατρός θα καταλάβαινε ότι με έχει χρεώσει αρκετά,αλλά τελικά δεν άλλαξε τίποτα. Την πήγα σε άλλο κτηνίατρο!