Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ και για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση.
Έχω νέα καθότι ένας οικογενειακός μας φίλος ενδιαφέρθηκε, μένει λίγο έξω από Αθήνα, σε σπίτι με εξωτερικό χώρο και του το πήγαμε το πρωί. Έχει ήδη ένα ημίαιμο λαμπραντόρ (4 ετών) που είναι πολύ αγαθιάρης και κοινωνικός και δέχτηκε τον μικρό.
Μιλήσαμε στο τηλ. και πριν από λίγο και νομίζω πως τα πάνε πολύ καλά.
Τον είχε αγκαλίτσα γιατί όλο ζητάει χάδια ο κακομοίρης. Είπαμε να τον βγάλουμε Noir.
Θα το στηρίξουμε οικονομικά και οι δύο ώστε να καλύψουμε πλήρως διατροφή, εξοπλισμό, κτηνιατρικά έξοδα, τροφή, και αν χρειαστεί μελλοντική βασική εκπαίδευση ώστε να μη του λείψει τίποτα.
Στα συν πως δεν εργάζεται γιατί είναι πλέον συνταξιούχος, όλη μέρα με το σκύλο του είναι, οικογενειακός φίλος, πολύ συναισθηματικός άνθρωπος.
Κρατάω μία επιφύλαξη, μη τυχόν και αλλάξει κάτι, θα περιμένω μέχρι αύριο να σιγουρευτώ πως όλα καλά και πως δεν υπάρχουν σκυλοτσακωμοί ή άλλα καθέστατα για να ενημερώσω.
Αν όχι θα πάμε την Κυριακή επίσκεψη να τον δούμε και θα βγάλουμε και φωτό.
Ακόμα τον σκέφτομαι τον μικρούλη και μου λείπει αφάνταστα.
PS. Ο Noir έβγαλε και πάλι χθες σκουλήκια και σήμερα το πρωί. Τώρα το απόγευμα που μίλησα τηλ. με τον φίλο μας ήταν καθαρά αλλά μπορεί και να ξαναβγάλει γιατί και εμένα μου έκανε καθαρά και μετά ξαναέβγαλε. Το δύστυχο το είχαν ταράξει τα σκουλήκια. Με τόσα σκουλήκια τελικά δεν ήταν περίεργο που έκανε αιμορραγία αλλά αν δεν έκανε.
@Eroe thanks τον είχαμε ρωτήσει.