Κουτάβι Μαλτέζ - απορίες εκπαίδευσης και συμπεριφοράς

Anneta1810

Active Member
18 Φεβρουαρίου 2016
27
6
40
Κάποι ξέρετε την ιστορία μας για τον 3.5 μηνών Μαλτεζακι μας που τώρα ειναι μια χαρά μετά απω κάποια ταλαιπωρία και με όλες μας της εξετάσεις να δείχνουν ολα καλά .ήθελα να ρωτήσω και κάποια αλλα πράγματα .για την σωστή ανάπτυξη του και την εκπαίδευση του .
1) ένα μήνα τώρα πήρα άδεια απω την δουλειά μου για το φιλαράκο μας . Και πλέον αύριο ξεκινάω δουλειά . Η ώρες που θα ειναι εντελώς μόνος του θα ειναι 4 .θα επηρεαστεί οι ψυχολογία του θα έχουμε κάποιο θέμα ?
2) η κόρη μου τον έχει στο καναπέ που κάθεται και έχει όλη την ώρα το χέρι τις στο στόμα του μήπως έτσι τον μαθαίνει να δαγκώνει στην συνέχεια . Μήπως έτσι τον αγριεύει περισσότερο .και παίζοντας συνειθως κάτω ορμάει πάνω της τραβάει τα μαλλιά την δαγκώνει αυτή λέει ότι παίζει αλλα εμένα μου φαίνεται σαν να τον αγριεύει έτσι .
3) δεν κάνει τίποτε αλλο ζημιές μέσα στο σπίτι παρά μόνο να σκάβει τους τοίχους κάτω και τα πλακάκια και ενώ με τα παιχνίδια του ούτε λόγος να παίξει .ξερω ειναι μικρός ακόμα αλλα δεν τον τραβάει τίποτε αλλο την προσέχει να έρχεται πίσω μας συνέχεια και να γδάρει τους τείχους και τα πλακάκια .