Κουτάβι Ακίτα κλαίει όταν λείπω

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
...και μετα ανέλαβες τον άλλο τον κεφαλα για να επανελθει η ισορροπία.
Και ο κοντός ήρεμος είναι. Δε κάνει ζημιές, ούτε φασαρία! Όταν κατεβάζω τη Νεφ κάτω γίνεται πανικός. Όταν είναι μόνος του, είναι ζεν! :D

• Like
Reactions: ioanna a

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
λοιπον για να καταλεβετε γιατι ποτε δεν εειπα οτι ειναι μονο του....ασχολουμε ολη μερα μαζι του κ βολτες παμε και για τρεξιμο παμε και παιζουμε συν εχεια κ μεσα στο σπιτι ειναι κ εξω ειναι..το σκυλακι μ μια χαρα ζει ουτε απομονομενο ειναι ουτε τιποτα...και επισησ στ μεροσ π μενω ειναι αδιεξοδο και δεν υπαρχει προσβαση απο διαφορουσ ανθρωπουσ...γαβγιζει μονο οσουσ πλησιαζουν στο σπιτι μ....
Δεν χρειάζεται να αρπάζεται απλα σου κάνουμε κάποιες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει.αν δεν θες και σε ενοχλεί τόσο τότε οκ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
...δεν γαωγιζει σε οτι κινειται...σ οποιοσ ξενος προσπαθει ν μπει...δεν αφινει κανεναν να πλησιασει...δεν χρειαζετε να του μαθω κατι πανω σε αυτο....
Αν αυτή του την συμπεριφορά, την εκλάβεις ως αποτελεσματικές ενέργειες φύλαξης, που δεν χρειάζονται περαιτέρω εκπαίδευση, να είσαι σίγουρη, ότι στο άμεσο μέλλον α) θα εκπλαγείς δυσάρεστα και βου) θα τρέχεις πανικόβλητη, να βρεις εκπαιδευτή, να σου διορθώσει τα πολύ κακώς κείμενα, που θα έχουν ήδη εξελιχθεί. Και τουλάχιστον να εύχεσαι, στο μεταξύ, να μην έχει βάλει κάποιος στο μάτι, είτε το σπίτι, είτε τον σκύλο σου :)

• Like
Reactions: sis and l.Kyveli

27 Φεβρουαρίου 2016
16
3
32
Αν αυτή του την συμπεριφορά, την εκλάβεις ως αποτελεσματικές ενέργειες φύλαξης, που δεν χρειάζονται περαιτέρω εκπαίδευση, να είσαι σίγουρη, ότι στο άμεσο μέλλον α) θα εκπλαγείς δυσάρεστα και βου) θα τρέχεις πανικόβλητη, να βρεις εκπαιδευτή, να σου διορθώσει τα πολύ κακώς κείμενα, που θα έχουν ήδη εξελιχθεί. Και τουλάχιστον να εύχεσαι, στο μεταξύ, να μην έχει βάλει κάποιος στο μάτι, είτε το σπίτι, είτε τον σκύλο σου :)
απο αυτο το θεμα δεν θελω συμβουλεσ...ξερω πως να χειριστω το σκυλακι μου.....νομιζω οτ αλλο ρωτησα και αλλου εχει παει ολο το θεμα....δεν θελω συμβουλες πανω σ αυτα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Καλά. Εσύ μην δίνεις σημασία. Ασε με εμένα, να λέω :rolleyes:

Βέβαια, το ότι μπορείς να...διαχειριστείς τα "προσόντα φύλαξης" του κουταβιού σου και όχι τον ασταμάτητο σαματά του, είναι κάπως οξύμωρο, αλλά δεν βαριέσαι; Κουβέντα να γίνεται :)

27 Φεβρουαρίου 2016
16
3
32
Καλά. Εσύ μην δίνεις σημασία. Ασε με εμένα, να λέω :rolleyes:

Βέβαια, το ότι μπορείς να...διαχειριστείς τα "προσόντα φύλαξης" του κουταβιού σου και όχι τον ασταμάτητο σαματά του, είναι κάπως οξύμωρο, αλλά δεν βαριέσαι; Κουβέντα να γίνεται :)
εχει διαφορα το ενα με το αλλο... εγω ζηταω βοηθεια αν ξερουν η αν μπορουν να μου πουνε τι θ μπορουσα να κανω...σ αυτο θελω..ασε να ξερω εγω καλυτερα πως διαχειριζομαι το αλλο θεμα..και αν ειχα προβλημα με εκεινο το θεμα θα ρωτουσα για εκεινο.... :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Βασικά...το ίδιο θέμα είναι. Δεν είναι άλλο
Απλώς εγώ, σου χτυπάω το καμπανάκι, πριν καταλάβεις ότι έχεις και άλλο πρόβλημα. Ισως και μεγαλύτερο. Μην πεις κάποτε, ότι δεν στο 'χα πει; Ετσι; (y)

27 Φεβρουαρίου 2016
16
3
32
Βασικά...το ίδιο θέμα είναι. Δεν είναι άλλο
Απλώς εγώ, σου χτυπάω το καμπανάκι, πριν καταλάβεις ότι έχεις και άλλο πρόβλημα. Ισως και μεγαλύτερο. Μην πεις κάποτε, ότι δεν στο 'χα πει; Ετσι; (y)
και εγω σ λεω οτ στο αλλο θεμα δεν εχω κανενα προβλημα.... δηλ ποσο πιο απλα μπορω να το πω....το μονο θεμ που εχω με τ σκυλακι μ ειναι αυτο....

Dgian

Active Member
10 Ιανουαρίου 2016
35
12
39
Υπάρχουν αρκετα θεματα για να διαβασεις στο forum σχετικα με το αγχος αποχωρισμου, όπως επισης και για το πως θα μαθει το σκυλι να μην λερωνει μεσα στο σπιτι και πολλα αλλα ενδιαφεροντα θεματα που σε αφορουν.! Ξεκίνα διαβασμα και ο,τι απορια εχεις , ρωτα.
Αλλά πρώτα απ΄ολα βαλε το κουταβι σου ΜΕΣΑ γιατι διαφορετικα δεν το βλεπω να ζει για πολυ..
καλησπέρα επειδη κι εγω έχω αναφέρει το θεμα αγχος αποχωρισμου μπορεις σε παρακαλω να με κατευθυνεις στις πιο αποτελεσματικες λυσεις που συστηνεις μέσα από το site για την αντιμετώπισή του; σε ευχαριστω!

marria-ektwras

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2018
81
124
καλησπερα εχω ενα κουταβι ακιτα 8 μηνων κ τ θεμα μ ειναι πως οτν φευγω απ τ σπιτι κ δν ειναι κανενας αλλος στ σπιτι κλαιει κ γαβγιζει ολη τν ωρα κ αυτο ειναι ενα θεμα γτ ενοχλει τσ γυρω...μενω σ μονοκατοικια τ σκυλακι μ μενει εξω στν αυλη....κ γνκ τ μεροσ π μενω θεωρειτε ενα μεγαλο χωριο....δν ξερω τ ν κν...
Καλησπέρα, πόση ώρα λείπεις από το σπίτι και μένει μόνη της;Ξεκινάει το γάβγισμα αμέσως μόλις φύγεις;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν