Μπράβο παιδιά
Μη φέρνετε σκυλιά μαζί σας , κάποιος πρέπει να με βοηθήσει γιατί εγώ θα φέρω και τα 3
Μη φέρνετε σκυλιά μαζί σας , κάποιος πρέπει να με βοηθήσει γιατί εγώ θα φέρω και τα 3
ποιον ποιον ?εχω εγω καποιον να σου κρατησει το ενα συνιδιοκτησια
Θα έρθετε! Γιατί ένας Χοθέ δεν γίνεται να μην γνωρίσει μια Κοραθόν!!!!!!Καλησπέρα και από μένα,
σκέφτομαι και εγώ να έρθω, αν και ο άντρας (που το παίζει μετεωρολόγος) λέει θα χιονίζει τότε. Μπορεί και να το λέει γιατί βαριέται να έρθει
Πάντως διχάζομαι στο ποιο σκυλί να φέρω. Η Πεπίτα παθαίνει κρίση χαράς (θέλω να πιστεύω) όταν βλέπει άλλα σκυλιά και θέλει να τα γνωρίσει από κοντά. Μέχρι τώρα, καθώς αυτή την κρίση την παθαίνει με τα αδέσποτα όταν είμαστε μόνες στη βόλτα, δεν την έχω αφήσει να εκπληρώσει τους πόθους της.
Ο Χοσέ από την άλλη δεν τρελαίνεται για τα άλλα σκυλιά, ίσως επειδή ήταν αδέσποτος, και τώρα τελευταία (μια το καλοκαίρι και μια πριν κανά μήνα) βγάζει μια μικρή επιθετικότητα (γρύλισμα) προς τις γυναίκες (ή μόνο αυτές ασχολούνται μαζί του...). Μπορεί να μην φέρω και κανένα... Μη με βάλετε τιμωρία, όπως ακούω...
Θα ήθελα όμως πολύ να σας γνωρίσω από κοντά!
Βαγγέλη μου, μη σε ανησυχεί τίποτα... Εγώ!Μπράβο παιδιά
<<Όταν η Ηλέκτρα αντάμωσε τον Γιάννη >>Βαγγέλη μου, μη σε ανησυχεί τίποτα... Εγώ!
Που, χωρίς τον Πίου (ουφ!) θα μπορώ να κρατήσω μέχρι δύο ολόκληρα σκυλιά!!!
Ω, ναι... μέσα!<<Όταν η Ηλέκτρα αντάμωσε τον Γιάννη >>
Όταν περάσετε λίγη ώρα μαζί θα ήθελα να ακούσω τα συμπεράσματα .Ω, ναι... μέσα!
ρε συ, μήπως η Ηλέκτρα είναι χειρότερη από τον Casper και μου τη φυλάς για δωράκι?
Μια απο τα ιδιαΣτο λουρί είναι πιο ευέξαπτα μεν, ελεύθερα δεν παίζουν, όλα, μια χαρά δε... Παιδιά, εγώ θα τον φέρω, αλλά δε φέρω ευθύνη αν πλησιάσει κανένα λυτό, οκ?