Κοπή πίτας 2012

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ηθελες απαραιτητα να κρατας ενα σκυλο και επαιρνες τα σκυλια των αλλων βρε ?.. χαχαχα
Ακριβώς αυτό εκανα κι εγώ,επειδή δεν είχα το Ρόκυ μου, κρατούσα διάφορα σκυλάκια γιατί δεν μου πήγαινε!!!:D:D:D
Στο τέλος κρατούσα το σκύλο του kokoni!!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Τα περάσαμε πολύ όμορφα τελικά. Χάρηκα που γνώρισα άτομα που μιλάμε τόσο καιρό στο φόρουμ και δεν ήξερα από κοντά και χάρηκα που είδα και άτομα που ήδη γνώριζα αλλά είχα καιρό να δω. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να γνωρίσω περισσότερο κόσμο αλλά η βόλτα αυτή ήταν ποιο πολύ δουλειά για μένα παρά διασκέδαση μιας και ήθελα να βοηθήσω περισσότερο την Balloο στην κοινωνικοποίηση της όπου αυτή η συνάντηση ήταν μεγάλη ευκαιρία για αυτήν να δει πολύ κόσμο και πολλά σκυλιά, να την γνωρίσει κόσμος, να την χαϊδέψει, να της δώσει σημασία και αυτή να χαλαρώσει και να καταλάβει ότι ακόμα και ανάμεσα σε τόσα άτομα δεν χρειάζεται να στρεσάρετε, κάτι που τελικά προς τα μέσα της συνάντησης το πετύχαμε και η Balloo πέρναγε άνετα ανάμεσα σε άτομα και έδωσε φυλάκια σε αρκετά άτομα.

Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να σας καλέσω και στον χώρο μας και να γνωριστούμε καλύτερα.

Θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες που τράβηξα.

Enjoy

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens

αυτο αυτο....το τιγρε.....το ανταλλασσω με τον χοντρο!!!:D *agapoylas**agapoylas**agapoylas*
Eammon θα στη δανείσω για μία μέρα... Τα κουφώματά σου μήπως θέλουν άλλαγμα? ;-) Μετά την Pepper θα θέλουν...

Την επόμενη φορά θέλω να κρατήσω κι εγώ για λίγο το μαύρο τέρας - με φωτό όμως για να υπάρχει ντοκουμέντο για το "κράτησα κι εγώ το negro". :D

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ο δικό σου ήταν λοιπόν ο σκύλος που ερχόταν και μου έδινε φιλάκια! χαχα!! :D
Υπέροχη η Balloο !! Να την χαίρεσαι ! :)
Για τον Λήο λές ή την Balloo? O Λήο είναι δικός μου όπως και η Ζήβα, αλλά η Balloo είναι σκυλάκι του Fazoo και όχι δικό μου. Την ανέλαβα απλά για να την κοινωνικοποιήσω διότι ήταν πολύ φοβική και δεν την υιοθετούσε κανείς και η βόλτα αυτή ήταν ένα τεστ για αυτήν που περασε με αρκετή επιτυχία.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ο δικό σου ήταν λοιπόν ο σκύλος που ερχόταν και μου έδινε φιλάκια! χαχα!! :D
Υπέροχη η Balloο !! Να την χαίρεσαι ! :)
H balloo είναι η "αρκουδίτσα" που ήταν στο καταφύγιο της Μαριάνθης το fazoo,και η Μαριάνθη χάρηκε πάρα πολύ για την μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά της.
Μπράβο Διονύση για τα έργα σου!!!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Για τον Λήο λές ή την Balloo? O Λήο είναι δικός μου όπως και η Ζήβα, αλλά η Balloo είναι σκυλάκι του Fazoo και όχι δικό μου. Την ανέλαβα απλά για να την κοινωνικοποιήσω διότι ήταν πολύ φοβική και δεν την υιοθετούσε κανείς και η βόλτα αυτή ήταν ένα τεστ για αυτήν που περασε με αρκετή επιτυχία.
ναι εχτές έπαθα σκυλοσόκ! πολλά σκυλιά και δεν ήξερα τα ονόματα τους! :p
Μιλάω για αυτό που είναι στις 2 φωτό στο τελευταίο σου ποστ αριστερά !!! Ελεύθερο ήταν αυτό που ερχόταν για φιλάκια από όσο θυμάμαι :D

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
ναι εχτές έπαθα σκυλοσόκ! πολλά σκυλιά και δεν ήξερα τα ονόματα τους! :p
Μιλάω για αυτό που είναι στις 2 φωτό στο τελευταίο σου ποστ αριστερά !!! Ελεύθερο ήταν αυτό που ερχόταν για φιλάκια από όσο θυμάμαι :D
Αυτός είναι ο Λήο "ο φιλάκιας". χε χε χε

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πολυ ομορφη συναντηση, υπεροχα σκυλια και του χρονου να ειμαστε καλα να περασουμε
ακομα πιο ομορφα!! :)

Η προσελευση ηταν αξιοζηλευτη, η διοργνωση απιστευτη, Μπραβο σε ολους σας που μας χαρισατε ενα ωραιο κυριακατικο πρωινο! Δεν ηξερα που να πρωτοκοιταξω και τι να πρωτοχαιδεψω, χαμενα τα ειχα!

Απο τα βαρεων βαρων μεχρι και τα μικρουλικα ολα ειχαν κατι το ιδιαιτερο που σε τραβουσαν και τα χαζευες με τις ωρες!

Εντυπωση μου εκανε ο Solo*agapoylas* που ηταν τοσο καλος και αγαθος με ολα τα σκυλια, η Καρλα που εβαλε στη θεση του το Φωντα και μου αρεσε κ αλλος ενας (ασπρο-γκρι με μακρυ τριχωμα) αλλα δεν ξερω ποιανου ηταν διοτι ετρεχε ολη την ωρα πανω κατω και ειχε γλωσσοφιλησει το Φωντα καμια πενηνταρια φορες! Της cathy και της Louna
τοσο γλυκα πλασματα και υπομονετικα παρολο που τους τρελανε ο γυφτος μου! Ο Καστωρ θεος απο κοντα, εκλεψε τις εντυπωσεις!

Πολυ εντυπωσιακα και τα αδερφια bandog και μου αρεσε και ο Σαγκα απο κοντα ειχε αποψη και μουρμουριζε!

Asfe εισασταν γλυκυτατοι ανθρωποι, (συγνωμη και για τα σαλια στο μπουφαν) πολυ ωραιες ολες οι φωτο ευχαριστουμε!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Και ο Λιο ηταν αυτος που μας καβαλουσε!!!!!

Ναι, και ζητώ ταπεινά συγνώμη για την συμπεριφορά του και σε όποιον άλλον καβάλησε πάλι ζητάω συγνώμη.
Είχε σίγουρα την τιμωρία του πίσω στο λουρί.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Μπράβο μας για άλλη μία χρονιά

άπειρα μπράβο στην αγαπημένη moderator όσων είναι καλά παιδιά(και λιγότερο αγαπημένη όσων δεν είναι) την αγαπητή μου φίλη Μαρία :):):):)
το "τι θα κάναμε χωρίς το Μαρέκο" είναι άνετα ένα "μοτό" για την χθεσινή μάζωξη

Όπως πάντα ήταν ωραία να γίνουν τα nickname πρόσωπα
και να ξαναειδωθούμε με φίλους δίπουδους και τετράποδους.

όμως και πάλι παρατηρώ -και εκ μέρους μου αλλά απο ότι διαβάζω και για άλλους- ότι απο ένα σημείο και μετά ήταν πολύ δύσκολο να γνωριστείς με όλους και τώρα όλοι λέμε "Ρε,εσύ ήσουν ο τάδε? όχι ρε γμτ,δεν πρόλαβα να σου μιλήσω"
το ίδιο είχε ξαναγίνει και στις άλλες πίτες και ναι μεν είναι λογικό αλλά εγώ στεναχωριέμαι και είναι "κρίμα κι άδικο"
βέβαια τόσος κόσμος και τόσα σκυλιά και συγχρόνως η ανάγκη να προσέχουμε και τα καμάρια μας δεν το κάνει και τόσο απλό αλλά μήπως να σκεφτούμε έναν τρόπο για του χρόνου ώστε όλοι να γνωριστούμε με όλους?

Χαίρω πολύ(κι απο εδώ) για όσους γνώρισα χθές,δεν θέλω να αναφέρω ονόματα για να μην ξεχωρίσω κάποιον :)
την επόμενη φορά εύχομαι ,για όσους μου διέφυγαν

το μόνο που θέλω να αναφέρω απο τα δίποδα ήταν το σναουτσεράκι που όταν πρωτοήρθε κούρνιαξε στα πόδια μου σαν να με ήξερε απο πάντα και μπορούσε να στηριχτεί επάνω μου
μεγάλη αντίληψη το σκυλάκι αυτό-Μπράβο του!!! μου έφτιαξε την μέρα !

ΥΓ
Το τσιπουράκι μου έμεινε........δεν είχε έρθει και ο υπερήρωας όμως.......

ΥΓ2
περίμενα να γνωρίσω Κάσπερ...........
να ξανασκεφτούμε αυτό που μας διέφυγε κατα την διάρκεια των γιορτών

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μόνο μία φωτογραφία τράβηξα-την Ορμή τέζα στο πίσω κάθισμα του αμαξιού μου ,ένα λεπτό αφού μπήκε στο αυτοκίνητο.
:)