Κοπή πίτας 2012

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Φοβερές οι φωτό όλων των παιδιών!!!! =D>

Λάτρεψα Πρόεδρο... (αν και όπως είπα άλλος έχει το όνομα και άλλη τη χάρη σε αυτο το ντουετάκι...), η Scarlett ειναι για πάντα αγαπημένη, είχαμε μια περίεργη σχέση με Αττίλα (απίστευτα σκυλιά και ο Αττίλα και ο Negro), η Mucca όσο πάει ομορφαίνει όλο και πιο πολύ (θα φύγει και η βανίλια που θα πάει...) η Angie ένα υπέροχο πλάσμα, η Louna ένα κουκλί!, ήθελα να ζουμπηξω Salve αλλά συγκρατήθηκα... Ζαίρα και Σάγκα τι να λεμε τώρα... και για ποιο να πρωτοπω! Κάστωρας λατρεμένος.... τα γαλλάκια φοβερές φάτσες! Βασικά όλα τα σκυλούνια υπέροχα!!!!!!

Viviana νομίζω οτι ήσουν τυχερή και χάρηκες τα περισσότερα!!!!!! Ήξερες τι έκανες!!!!! :D

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Πάντως εγώ πήρα και το δωράκι μου , δεν έχω παράπονο .
Ακόμα όμως δεν κατάλαβα γιατί ένα πηγαδάκι με αποκάλεσε μ@λ@κ@.
Θα προτιμούσα βέβαια να μου το έλεγαν face to face .
vous remercie beaucoup

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Μη μου στεναχώριεστε αγαπητή μου , απλά θεώρησα ότι θα έφταιγε η περίεργη για το γεγονός αμφίεση μου.:dohh::D:p

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μη μου στεναχώριεστε αγαπητή μου , απλά θεώρησα ότι θα έφταιγε η περίεργη για το γεγονός αμφίεση μου.:dohh::D:p
Εγώ γιατί δε σε πήρα χαμπάρι??Πω εγώ χάθηκα σε κάποια φάση και μου φαίνεται ότι δε γνώρισα πολλούς!!
Επίσης αυτό το κίτρινο λαμπ που έπαιζε με ένα κοριτσάκι ποιανού μελλους είναι?

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Βαγγέλη μιλάς σοβαρά?:eek: Μήπως δε κατάλαβες καλά?
Κοίτα εδώ που τα λέμε σαν παρουσία ήμουν κάπως περίεργος με αυτή την αμφίεση, δυστυχώς μετά από εκεί έπρεπε να συνεχίσω για δουλειά .
Άρα φυσιολογικό να τεθεί το ερώτημα με τον εξής τρόπο του τύπου <<ρε ποιος λακαμάς είναι αυτός ;>>

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Κοίτα εδώ που τα λέμε σαν παρουσία ήμουν κάπως περίεργος με αυτή την αμφίεση, δυστυχώς μετά από εκεί έπρεπε να συνεχίσω για δουλειά .
Δηλαδη Βαγγελη, πως; Βαλε καμια φωτο.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ο Βαγγελης ειχε να μεταφερει τον προεδρο με την συνοδεια του.:p
Με φορμες θα ερχοταν?:D:D

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
911
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Α εσυ ησουν ο Βαγγελης??Σε καποια φαση κρατουσες 2 σκυλια και προσφερθηκες να κρατησεις και τον Σπαικ για να βγλαω μια φωτο (τον Φιντελ)!!
Εχω παθει ερωτα με τα μπουλμαστιφ..

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Φυσικά ήταν και αυτός ένας σημαντικός παράγοντας .
Η αμφίεση ήταν ανάλογη του πρόεδρου.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Κάτι τέτοιο θα έδειχνε ασέβεια στον Πρόεδρο... και στη συνοδεία του που ειναι προεδρικότερη του Πρέδρου!!!! :D:D:D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
A τωρα καταλαβα ποιος εισαι... σου εξηγουσα καποια στιγμη ποιος ειναι ποιος.
Ηθελες απαραιτητα να κρατας ενα σκυλο και επαιρνες τα σκυλια των αλλων βρε ?.. χαχαχα

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
:D:pΕίδατε τελικά που μόλις αναφέρθηκε η μαγική λέξη <<#@%^&*^&$%$%>> ολοι καταλάβατε ποιος ήμουν ;
χαχαχαχα:p:D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Μεγάλη απουσία πήρε ο Johnk (κ τα νιούφια, αλλά εκείνα δικαιολογημένα...).;):rolleyes:
Δεν του το συγχωρώ που στέρησε τη Μόκα από το χαρέμι της:cool: (η λώρα χάρηκε βέβαια, γιατί δεν είχε ανταγωνισμό κ το έπαιζε σταρ)...:D:D

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
:D:pΕίδατε τελικά που μόλις αναφέρθηκε η μαγική λέξη <<#@%^&*^&$%$%>> ολοι καταλάβατε ποιος ήμουν ;
χαχαχαχα:p:D
Θεός είσαι με έχεις κάνει και γελάω πρωί πρωί με το χιούμορ σου να είσαι καλά! :D

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
συγχαρητηρια για τη διοργανωση! χαιρομαι πολυ που περασατε ολοι τοσο καλα και ζηλευω που δεν μπορεσαμε να ερθουμε κι εμεις... ευχαριστουμε ομως για τις φωτο που βαλατε!
στην επομενη συναντηση...