Εγώ πιστεύω πως η ύπαρξη των κομπλεξικών στη θάλασσα, στα πάρκα και οπουδήποτε, είναι αποτέλεσμα των ανευθυνων.Γιατί όταν θα δεί η γιαγιά στο πάρκο δέκα άτομα με σκυλί να αφήνουν τα κακάκια δεξιά και αριστερά και να μην τα μαζεύουν, και μόνο έναν να τα μαζέψει, τότε ποιά θα είναι η εικόνα που θα σχηματίσει?Το ίδιο ισχύει και στην θάλασσα, ήταν προχθές ένας εντελώς βλάκας με το σκυλί του και το άφηνε ελεύθερο, αυτό δεν τον άκουγε καθόλου, και πάει στην ομπρέλα μιας παρέας και τους αρπάζει κάτι και αρχίζει και τρέχει...Έτσι λοιπόν νομίζω πως δεν φταίει ο κάθε παππούς και η κάθε γιαγιά, αλλά ο κάθε ανεύθυνος, γιατί αυτή η λανθασμένη γενική εικόνα που έχουν για τα σκυλιά, είναι δημιούργημα του κάθε βλάκα που έτυχε να έχει σκύλο στα χέρια του...
Και καλώς ή κακώς υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων, που δεν τους αρέσουν τα σκυλιά, ας το σεβαστούμε και ας μην τους ''ερεθίζουμε''.
Τώρα τρέλα υπήρχε πάντα στον κόσμο, ήμουν στην Γλυκή στην Πρέβεζα, έχει ένα ποταμάκι εκεί και το έχουν αξιοποιήσει, πάει και ένας με το σκυλί του, και το βάζει μέσα στο ποτάμι και του λέει μια κυρία να πάρει το σκυλί γιατί μπαίνουν και παιδιά μέσα, μετά από λίγο πάει ο γιός της και κατουράει μέσα στο ποτάμι...:cuniaoo: Οκ τι να πείς τότε?Απο τη μία την ενοχλούν τα μικρόβια από το σκυλί και από την άλλη αφήνει το παιδί της να κατουράει.....