Κολύμπι στην θάλασσα

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
natassa υπαρχει μια σκυλοπαραλια στον αλιμο την οποια εχουν καταλαβει σκυλαδες κ δεν πατανε λουωμενοι:Dμε αμμο κ καντινα παρακαλω!δεν εχει πουθενα σκια βεβαια,θα πρεπει να μεριμνησεις για ομπρελα!

Arson

Active Member
11 Μαϊου 2009
29
0
Αθήνα
Ωπ αυτό με την σφυρίχτρα υπερηχων δεν το ξερα. Διάβασα και ένα παλαίοτερο θεμα που βρηκα και λεω να την δοκιμασω.

@ Rottie
προβατινα δεν ειχε αλλα ειχε κατι μπιφτεκια :D

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Είναι μεγάλος μύθος α) πως όλοι οι σκύλοι ξέρουν μπάνιο
και β) πως δεν πνίγονται.

Πνίγονται πολύ πιο εύκολα απ' ότι θα νόμιζε κανείς!

Και ναι, το σωσίβιο για σκύλους (σαν γιλεκάκι είναι) είναι ΥΠΕΡΟΧΟ.

Αν κάποιος έχει σκύλο που δεν ξέρει να κολυμπάει σωστά (δηλαδή δεν χρησιμοποιεί τα πίσω πόδια και βουλιάζει ο "πωπός" του) ας μου στείλει πμ. Ξέρω πως να του μάθουμε να κολυμπάει τέλεια.

Βέβαια, μπορεί κανείς να βρεί πολύ καλές οδηγίες στο νετ για το πως να μάθει στον σκύλο του σωστό κολύμπι.

Επίσης υπάρχει ένα υπέροχο κέντρο με ειδική πισίνα για υδροθεραπεία σκύλων (με κινούμενο νερό) στην Αττική. Εκτός από το ότι βοηθάει σκύλους με προβλήματα στις αρθρώσεις, γυμνάζει καταπληκτικά τον κάθε σκύλο (ακόμη και μεγάλους σε ηλικία) και είναι ιδανικό μέρος για "τελειοποίηση" τεχνικής!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κοίτα ρε τι μαθαίνει κανείς!
Το σετεράκι που είχα πριν, ήταν καταστροφή, γιατι έβγαζε τα μπροστινά πόδια απ'το νερό την ώρα που κολυμπούσε και πλατσούριζε! Χαμός γινόταν γύρω του..... ήταν κι επικύνδυνο να σε βουλιάξει!! Παντα νομίζαμε ότι έτσι είναι το στυλ του και δεν ασχοληθηκαμε ποτέ να του το αλλάξουμε.....

Ευτυχως ο Γκογκόλ, τη μια και μοναδικη φορα που μπήκε στη θαλασσα φάνηκε να κολυμπάει καλά.......

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
...Το σετεράκι που είχα πριν, ήταν καταστροφή, γιατι έβγαζε τα μπροστινά πόδια απ'το νερό την ώρα που κολυμπούσε και πλατσούριζε! Χαμός γινόταν γύρω του.....
Να υποθεσω οτι απο αυτο βγηκε ο γνωστος όρος "στυλ σκυλακι" που λενε για τις γιαγιαδες που κολυμπανε :confused: :D

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Είναι μεγάλος μύθος α) πως όλοι οι σκύλοι ξέρουν μπάνιο
και β) πως δεν πνίγονται.

Πνίγονται πολύ πιο εύκολα απ' ότι θα νόμιζε κανείς!

Και ναι, το σωσίβιο για σκύλους (σαν γιλεκάκι είναι) είναι ΥΠΕΡΟΧΟ.
Ωχ αυτο δεν το ηξερα και ημουν σχετικα ησυχη με το μικρο:eek: Δεν εχει κολυμπησει πολλες φορες αλλα οσες το εκανε κουνουσε σαν τρελο τα ποδια του αλλα και παλι καποιες στιγμες βουλιαζε και το ανεβαζα (δεν πηρα το ρισκο να δω αν θα ξανανεβει απο μονο του:p). Κουνουσε ομως και τα πισω ποδια του. Μπορει απλως να βουλιαζε απο κουραση (αν και ηταν για ελαχισττη ωρα μεσα) ή αγχος;
Με αυτο το σωσιβιο κολυμπαει ο σκυλος και απλως τον υποστηριζει ή επιπλεει μονο;

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εμένα κολυμπάει με τρελό στυλ, αλλά έτσι και κουραστεί κλάφτε με. Έρχεται με τα νυχάκια του και μου γαντζώνεται όπου βρει. Ακουμπάει και επιπλέει. Μετά έχω νυχιές.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πωπω...κι εμένα το έκανε αυτό...Και δεν ήταν πούντλ... ήταν 30 κιλά σκυλί!
Επίσης γενικά ήθελε να κολυμπάει δίπλα μας...Γενικά αν υπήρχαν καρχαρίες στις θάλασσες που κολυμπούσα θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το ποτάμι αίματοςε που έτρεχε από τις πληγές μου...:p:p:p

Dog_Nick

Member
14 Ιουνίου 2009
21
0
Athens-Greece
Παιδια κανει να τον παω για μπανιο κατι διαβασα οτι θα απαγωρευτη!!
Και νομικα λοιπον και απο θεμα υγειας αν και ξερω οτι τα κανις τα χρεισημοποιουσαν για να πιανουν παπιες!

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Το ειδικό σωσίβιο στο ebay μπορείτε με λίγο ψάξιμο να το βρείτε και με 10 ευρώ και 15 συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής.

Δε θα άφηνα ποτέ το σκυλί μου να απομακρυνθεί τόσο ώστε να μη μπορέσω να φτάσω κοντά του σε 1-2 λεπτά με δικό μου κολύμπι. Έχω ακούσει για πνιγμούς σκυλιών, και ναι, το σκυλί δε μπορεί να σκεφτεί "ααα, κάτσε να πάω μέχρι εκεί και να υπολογίσω ότι πρέπει να εχω δυνάμεις και για την επιστροφή". Ούτε ξέρει τεχνικές να επιπλέει δίχως να κουνιέται ώστε να ξεκουραστεί.
Μία και μόνη φορά χρειάστηκε να επέμβω για να επαναφέρω τον Κόφι πίσω, όταν του πέταξα ένα παιχνίδι στο νερό, που δεν επέπλεε, βυθίστηκε και εκείνος συνέχισε να κολυμπάει όλο και πιο μακριά, νομίζοντας ότι ήταν πιο πέρα. (και μιλάω για τα λιμανάκια βουλιαγμένης, όταν λέω "βυθίστηκε" εννοώ πήγε στα 15 μέτρα πάτο το καημένο το φρίσμπι)

Γενικά επειδή παντού και πάντα τον παίρνω μαζί, του'χω μάθει όταν τον φωνάζω να έρχεται, όπως και όταν κολυμπάμε μαζί μέσα και του πω "πήγαινε στην πετσέτα σου!" πάει έξω στην πετσέτα (όχι πάντα τη δικιά του όμς, αν είναι πολύ βρεγμένη πάει στην αμέσως πιο στεγνή, τη δικιά μου, των φίλων μου, η και... της διπλανής παρέας! χαχαχα) (ε, καλά αυτό μία φορά το έκανε, αν δω ότι πλησιάζει ξένη πετσέτα λέω "επ!" και πάει στη δικιά του!)

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Το ειδικό σωσίβιο στο ebay μπορείτε με λίγο ψάξιμο να το βρείτε και με 10 ευρώ και 15 συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής.

εισαι σιγουρη οτι ειναι σωσιβιο για σκυλους κ οχι μπρατσακι!:D
10ευρωμου φαινεται λιγο καπως!

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
...για να το γράφω, μάλλον το έχω ψάξει :p
όπως και το furminator μετά από λίγο ψάξιμο το πήρα 13 ευρώ, το μεσαίο, το αυθεντικό.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
δεν αμφιβαλω για τον αν το εχεις ψαξει,αμφιβαλω για την ποιοτητα του!

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Μα ένα απλό αφρώδες υλικό είναι με κλιπ, επενδεδυμένο με ύφασμα.
Δεν είναι ούτως ή άλλως κάτι "τρομερό" και φοβερό" σαν κατασκευή. Γιατί να έχει παραπάνω? Δεν πρόκειται να κολυμπήσει αντί του σκύλου!
Εξάλλου 15 $ είναι μία νορμάλ τιμή, μη βλέπεις που είναι πεσμένο το δολ. σε σχέση με το ευρώ. Αν το ψάξεις θα δεις ότι και ευρωπαϊκά, αλλά και αμερικάνικα online pet shops τόσο το έχουν. Υπάρχουν και πιο ακριβά πάντως, μπορείς να πάρεις κάτι πιο ακριβό. :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εγω παλι παιδια θα παρω σωσιβιο για τα πλοια.Αν...λεω αν γινει κατι,ποιος θα σωσει το σκυλο μου;Μηπως θα του δωσουν σωσιβιο;Μηπως θα τον βαλουν σε βαρκα;Μπορει να φαινεται υπερβολη,αλλα καλυτερα να φαινομαι τρελη απο το να πνιγει ο σκυλακος μου.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Μα ένα απλό αφρώδες υλικό είναι με κλιπ, επενδεδυμένο με ύφασμα.
Δεν είναι ούτως ή άλλως κάτι "τρομερό" και φοβερό" σαν κατασκευή. Γιατί να έχει παραπάνω? Δεν πρόκειται να κολυμπήσει αντί του σκύλου!
Εξάλλου 15 $ είναι μία νορμάλ τιμή, μη βλέπεις που είναι πεσμένο το δολ. σε σχέση με το ευρώ. Αν το ψάξεις θα δεις ότι και ευρωπαϊκά, αλλά και αμερικάνικα online pet shops τόσο το έχουν. Υπάρχουν και πιο ακριβά πάντως, μπορείς να πάρεις κάτι πιο ακριβό. :)
ναι μαλλον θα προτιμισω να παρω κατι πιο ακριβο.:)