Κλέφτες!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δε ξέρω ειλικρινά τι έγινε, μιας και ήμουν στη δουλειά και όταν γύρισα μου είπαν οτι ήρθαν και έφυγαν.
Τι να σου πω :p
Σε βλέπω να γελάς, αγαπητή μου φιλενάδα...:)
"Πέρασε και δεν ακούμπησε" (ΑΥΤΗ τη φορά)...:cool:

Υ.Γ. Προτείνω να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο μπουρμπούλ...

• Like
Reactions: l.Kyveli and ghelly

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Θα πω και εγώ το μακρύ μου.....ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε βγαίνουμε έξω ανοιγουμε φώτα φωνάζουμε την Αστυνομία ακόμα και αν έχουμε την υποψία(όχι στην συγκεκριμένη περιπτωση που τους άκουσαν).Επίσης να ξέρετε ότι το 100 δε σας κάνει τίποτα(ξερώ πολλούς που το σκέφτονται) αν έρθει και δε συμβαίνει τίποτα,τύπου πω απασχολήσατε χωρίς λόγο το 100,γιατί πολύ απλά μπορεί και να υπάρξει λόγος!
έχεις δε έχεις όπλο καλό είναι να μείνεις ΜΕΣΑ σώζεις πιο πολλά έτσι......το αν μπει μέσα είναι άλλη κουβεντα!!!!!
Πραγματικά μη το παιρνετε στο χαλαρό και ανοιξετε πόρτες και βουρ έξω..είναι μέγα λάθος!
Κάθε περιοχή είναι διαφορετική και άλλη με απλούς σιδεροκλέφτες και αλλές με επικύνδυνους κλέφτες!!!
Εγω το γράφω προς όλους όπου και αν μενεουν ισογειο πρωτο τεταρτο πραγματικα παρτε το 100 και μη βγαίνεται εξω...γίνονται πολλα!

υγ.δε θέλω να τρομοκτατήσω με αυτά που λέω απλά εδώ στο Ελλαδα έχουμε το κακο συνήθειο να βγαίνουμε έξω!