παλευαν να βγαλουν σελφι να εχουν αποδειξεις.
παντως με σκυλο στην αυλη δυσκολα θα μπω να κλεψω (χωρις αν τον πειραξω) ποσο μαλλον και να κρυφτω στην αυλη μετα.
μαλλον γνωστοι θα ηταν που πιναν .......... και παιζαν προ.
H πολυκατοικία έχει αυλή/πάρκινγκ/κήπο περιμετρικά και δεν έχουμε καν πόρτα. Ελεύθερα μπαίνει όποιος θέλει και κάνει ότι θέλει.
Ο αζόρ ήταν καμουφλαρισμένος πίσω από μία κολώνα, δεμένος και αν δεν έρθει κανείς μέχρι τις γκαρσονιέρες στο ισόγειο ή στην αντίστοιχη μεριά του κήπου που βλέπει σε αυτές, δε μπορεί να ξέρει οτι υπάρχει σκυλί εκεί.
Επίσης, η αυλή μας είναι πολύ μεγάλη και ηπίσω μεριά στην οποία κρύφτηκαν μένει απάτητη,εκτός από το Πάσχα,όταν ψήνει ο μπαμπάς μου. Ούτε προβολέα έχουμε εκεί, ούτε τίποτα.
Τα πιτσιρίκια πάνω στη χαζομάρα τους, ξέχασαν ένα σκούφο. Σήμερα λοιπόν είπαν να έρθουν να τον πάρουν. Τους είδε ο πατέρας μου και τους είπε να τον αφήσουν εκεί που είναι για να τον μαζέψει (και καλά η αστυνομία). 16-18 ηλικία όπως είχα φανταστεί από τις φωνές τους. 2 Έλληνες/1 αλλοδαπός.
Δεν ήθελε και πολύ για να αφήσουν τον σκούφο και να εξαφανιστούν.
Τι σας βρήκε βρε κορίτσι μου... Για τα όπλα[ψεύτικα και μή] με κάλλυψαν πλήρως ghelly και epial!
Πάντως
@Lavernne πλάκα θα 'χει να στον ζητάνε για σκύλο φύλακα από εδώ και πέρα!!
αχαχχαχα βρε ας μου τον ζητήσουν και τον δίνω και για κυνηγόσκυλο!!
Πολλές μετακομίσεις έχουμε τελευταία !!
Καλορίζικο το νέο σας διαμέρισμα!! Τώρα ο Αζοράκος θα μένει μέσα;
Σε ευχαριστούμε πολύ Μυρτώ!!
Ο Αζοράκος τα βράδια θα μένει μέσα, γιατί την ημέρα χθες και σήμερα το σπίτι είναι σα βοβμαρδισμένο. Τώρα τελειώσαμε από τα πολλά και μένει να παραγγείλουμε κρεβάτι και ηλεκτρικά είδη.
Λογικά από αύριο θα είναι και την ημέρα μέσα!
βάλτου και ένα φωτάκι να φωτίζει τη νύχτα...
τι του χεις βαλει για κρεβατι??
χαχαχαχα τότε και αν θα τον έχω κάνει Φλωρινιώτη!!
Το κρεβάτι του αποτελείται από το πλαστικό πάτο του κρέιτ της Νεφέλης, από ένα μαξιλαράκι καρέκλας (φουσκωτό), σεντόνι, λεπτή κουβερτούλα x3 διπλωμένη, μαξιλάρι ξαπλώστρας διπλωμένο στα δύο και κουβέρτα μάλλινη!!!