Κλέφτες!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΓΑΒΓΙΖΕΙ...
ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ...

:)
Συμφωνώ κι επαυξάνω
(Εκτός κι αν έχετε πολύ σκάρτο πράγμα στην αυλή. Τότε αφήστε τους να τα πάρουν. Ένα χρόνο στη μονοκατοικία, όποτε αγνοούσαμε τα γαυγίσματα, γινόταν ξεκαθάρισμα στην πιλοτή)

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
(Εκτός κι αν έχετε πολύ σκάρτο πράγμα στην αυλή. Τότε αφήστε τους να τα πάρουν. Ένα χρόνο στη μονοκατοικία, οπότε αγνοούσαμε τα γαυγίσματα, γινόταν ξεκαθάρισμα στην πιλοτή)
Πολύ μπροστά. ΠΟΛΥ όμως. Και να μην έχω αυλή γμτ...!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μόνο ένα τρίσκαλο κλαίω, από αφηρημάδα. Κατα τ'άλλα, να'ναι καλά τα παιδιά, μας γλίτωσαν από τον κόπο να κλείνουμε ραντεβού με το τμήμα καθαριότητας για ογκώδη για σκουριασμένη ψησταριά, σπασμένη απαρχαιωμένη ντουλάπα, κι αλλά μικρότερα.

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
37
Thessaloniki
Eκτος απο το κακο ματι υπαρχει και το θελω να σε κλεψω:p

Ευτυχως δεν εγινε τιποτα κακο!!
Αλιμονο αν ο,τι μας συμβαινει να το αποδιδουμε στο κακο ματι απλα το ειπα γιατι πολυ ταλαιπωρειται τελευταια.

• Like
Reactions: yasemin

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΓΑΒΓΙΖΕΙ...
ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ...

:)
Ναι μεν... αλλά: Πώς θα βγεις έξω αξημέρωτα, ΧΩΡΙΣ καραμπίνα στο χέρι?
Δεν αρκεί να ελέξει κανείς μόνο μέσα στο σπίτι?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να ελέγχεις δε σημαίνει και να καταδιώκεις. Απλά να τσεκάρεις (πολλές φορές χωριά να σε πάρουν καν χαμπάρι οι απ'εξω) αν ο σκύλος χαίρει επιβράβευσης η διόρθωσης κι αν η κλήση στο 100 είναι υπερβολή ή επιβάλλεται

• Like
Reactions: GRDANE

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Εμάς τα μικρά πριν κάτι μήνες, απέτρεψαν κάποιους να μπουν γιατί ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις φωνές τους.
Συναγερμός.

Εντελώς συμπτωματικά και χωρίς να ξέρω αν ήταν οι ιδιοι, την ίδια μερα μπήκαν ξημερώματα σε ένα σπίτι πιο κάτω από το δικό μου, που είχε μέσα ένα πιτμπουλακι.
Ξύπνησαν με πονοκέφαλο το πρωί και το σπίτι ήταν άδειο. Ισχυρίστηκαν πως κάτι τους έριξαν, υπνωτικό ίσως. Πιθανότατα κάναν το ίδιο και στον σκύλο γιατί από ότι λένε δεν τον άκουσαν καν.

Εγώ προσωπικά ακόμα και με τις πορδες νοιώθω μια ασφάλεια πως θα με προειδοποιήσουν.
Και είναι πολύ σημαντικό αυτό που λέει ο Στέλιος. Σηκώνεσαι να τσεκάρεις.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και μαχαίρι και όπλο... απαξ και βγεί εναντίον άλλου, θα χρησιμοποιηθεί. Επειδή λοιπόν μπορεί να γυρίσει μπουμερανγκ, να μην κάνετε τέτοιες απερίσκεπτες ενέργειες....
Δεν σχολιάζω καν το ζήτημα κατοχής όπλων στο σπίτι άνευ άδειας.

Περσυ, εδώ μια, που μένει διαγωνίως από πάνω μας, έπεσε μες τη νύχτα μούρη με μούρη με έναν διαρρήκτη που στον πανικό του πήδηξε στο κλιμακοστάσιο, κατέβηκε από τη σκάλα μας και την κοπάνησε από την μάντρα προς τον διπλανό. 2 Μέρες μετά κάλεσαν τον αδερφό μου για παροχή νομικής βοήθειας κατά την ανάκριση σε διαρρήκτη που συνελήφθη..... και μαντέψτε.... ήταν το μπουμπούκι μας! Ο οποίος λέε,ι επειδή έβλεπε ως αργά κοσμο να κυκλοφορεί εδώ στο γκαζόν, λούφαξε στη σκάλα αλλά μετά που πήγε να κατεβει άρχισε ένα σκυλι να γαυγίζει και φοβήθηκε μήν γίνει αντιληπτός, οπότε τελικά πήγε στο μπαλκόνι της άλλης. Γύρισε εκείνη και "γνωρίστηκαν".... εμείς το βράδυ που μας το έλεγε νομίζαμε ότι είχε πιει και δεν την πιστέψαμε...
Τα γαυγίσματα τα θυμάμαι πολύυυυυυυυυυυ καλά.... γιατί μόνο 1 σκυλί υπήρχε στην διαδρομή του διαρρήκτη και μου παίρνει τα αυτιά καθημερινά.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Ευτυχώς που είσαστε ένοπλοι με τα... κινητά όταν ανοίξατε την πόρτα...
παλευαν να βγαλουν σελφι να εχουν αποδειξεις.

παντως με σκυλο στην αυλη δυσκολα θα μπω να κλεψω (χωρις αν τον πειραξω) ποσο μαλλον και να κρυφτω στην αυλη μετα.
μαλλον γνωστοι θα ηταν που πιναν .......... και παιζαν προ.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα

παντως με σκυλο στην αυλη δυσκολα θα μπω να κλεψω (χωρις αν τον πειραξω) ποσο μαλλον και να κρυφτω στην αυλη μετα.
Είναι δεμένος αν δεν κάνω λάθος ο κοντοστούπης.

• Like
Reactions: Lavernne

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Χθες το έζησα και αυτό!!

3.20 το ξημέρωμα άρχισε να γαβγίζει έντονα ο Αζορ και μαζί του άρχισε και η Νεφέλη.
Τρομάξαμε και πετάχτηκα πάνω αμέσως.
Με ρώτησε ο φίλος μου γιατί γαβγίζει και του είπα οτι μάλλον θα άκουσε τον πατέρα μου, μέχρι τη στιγμή που άνοιξα το κινητό και είδα την ώρα.
Την ίδια στιγμή 2 (τουλάχιστον) κλέφτες περνούσαν έξω από το παράθυρό μας (είμαστε σε ισόγειο) και ακούσαμε τις φωνές τους (μιλούσαν ρώσικα και ακούστηκαν νεαροί (16-18 χρονών βάση φωνής).
Βγήκα αμέσως έξω να δω αν ο Αζόρ είναι καλά και άκουσα ψιθύρους στην γωνία. Ήταν κρυμμένοι, μιας και τρόμαξαν από τα γαβγίσματα (κυρίως) της Νεφέλης. (Να είναι καλά που έχει τσαμπάνα μέσα της).
Βγήκε και ο φίλος μου μαζί μου και φώτισε με το κινητό και είδα το χέρι του ενός.

Έμειναν κρυμμένοι μέχρι τις 4 και κάτι το ξημέρωμα και μετά τους ακούσαμε που έφυγαν.

Δυστυχώς, δε πήραμε την αστυνομία, μιας και νομίζαμε στην αρχή οτι είναι ίσως τσογλανάκια της γειτονιάς που μπήκαν στην πολυκατοικία για το χαβαλέ τους.

Σήμερα το πρωί η Νεφέλη με τραβούσε πίσω στην αυλή (εκεί δε πάμε ποτέ μαζί της). Βρήκε το σκουφί του ενός και τότε ήταν που καλέσαμε αστυνομία. Προφανώς του έπεσε όπως το έβαλαν στα πόδια. Φυσικά μας είπαν οτι έπρεπε να καλέσουμε εκείνη την ώρα και πως έχουν γίνει καταγγελίες και από άλλους για νεαρούς αλλοδαπούς που τριγυρίζουν στη γειτονιά τις τελευταίες μέρες!! (Δεν είμαι ρατσίστρια, προς Θεού, και Έλληνες να ήταν, θα το ανέφερα).

Ευτυχώς, αυτές τις μέρες θα μετακομίσουμε και θα κοιμάμαι λίγο πιο ήσυχη, μιας και χθες τα είδα όλα!!!

Να είναι καλά ο Αζόρ και η Νεφέλη που τους τρόμαξαν και σώθηκαν τα ποδήλατα των ενοίκων (δε πιστεύω οτι ήθελαν να μπουκάρουν σε σπίτι).

Υ.γ. Αν είναι σε λάθος ενότητα, παρακαλώ να μεταφερθεί.
Έπρεπε να ειδοποιήσετε την αστυνομία!ευτυχώς που δεν έγινε κανένα κακό...

• Like
Reactions: Lavernne

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
αν μιλάμε για σκυλί που δε γαβγίζει επειδή πέρασε ένα κουνούπι... :unsure:
Ε ναι, αν ο σκύλος γαβγίζει για ψύλλου πήδημα του πετάς μια παντόφλα στο κεφάλι και αλλάζεις πλευρό. Η στην τελική σηκώνεσαι και τον δίνεις στους κλέφτες να ησυχάσει το κεφάλι σου...

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Παιδιά θα τα δω εντός της ημέρας όλα όσα γράψατε. Τελικά το "Μέσα σε λίγες μέρες" έγινε "Μέσα σε λίγες ώρες" και ήδη από χθες κοιμόμαστε στο νέο σπίτι!

Πάρτε και τη πρώτη φώτο εβερ του κοντού μέσα σε σπίτι!
20151007_074211.jpg

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Πολλές μετακομίσεις έχουμε τελευταία !! :D

Καλορίζικο το νέο σας διαμέρισμα!! Τώρα ο Αζοράκος θα μένει μέσα;

• Like
Reactions: Lavernne and Orilis

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλορίζικο! Και για εσάς και για τον Αζόρ! (Πάνω στην ώρα του ήρθε, τώρα που αρχίζουν τα κρύα)

• Like
Reactions: l.Kyveli

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Παιδιά θα τα δω εντός της ημέρας όλα όσα γράψατε. Τελικά το "Μέσα σε λίγες μέρες" έγινε "Μέσα σε λίγες ώρες" και ήδη από χθες κοιμόμαστε στο νέο σπίτι!

Πάρτε και τη πρώτη φώτο εβερ του κοντού μέσα σε σπίτι!
View attachment 53222
βάλτου και ένα φωτάκι να φωτίζει τη νύχτα...:giggle:

τι του χεις βαλει για κρεβατι??

• Like
Reactions: Lavernne and spyv

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com

H πολυκατοικία έχει αυλή/πάρκινγκ/κήπο περιμετρικά και δεν έχουμε καν πόρτα. Ελεύθερα μπαίνει όποιος θέλει και κάνει ότι θέλει.
Ο αζόρ ήταν καμουφλαρισμένος πίσω από μία κολώνα, δεμένος και αν δεν έρθει κανείς μέχρι τις γκαρσονιέρες στο ισόγειο ή στην αντίστοιχη μεριά του κήπου που βλέπει σε αυτές, δε μπορεί να ξέρει οτι υπάρχει σκυλί εκεί.

Επίσης, η αυλή μας είναι πολύ μεγάλη και ηπίσω μεριά στην οποία κρύφτηκαν μένει απάτητη,εκτός από το Πάσχα,όταν ψήνει ο μπαμπάς μου. Ούτε προβολέα έχουμε εκεί, ούτε τίποτα.

Τα πιτσιρίκια πάνω στη χαζομάρα τους, ξέχασαν ένα σκούφο. Σήμερα λοιπόν είπαν να έρθουν να τον πάρουν. Τους είδε ο πατέρας μου και τους είπε να τον αφήσουν εκεί που είναι για να τον μαζέψει (και καλά η αστυνομία). 16-18 ηλικία όπως είχα φανταστεί από τις φωνές τους. 2 Έλληνες/1 αλλοδαπός.
Δεν ήθελε και πολύ για να αφήσουν τον σκούφο και να εξαφανιστούν.

Τι σας βρήκε βρε κορίτσι μου... Για τα όπλα[ψεύτικα και μή] με κάλλυψαν πλήρως ghelly και epial!
Πάντως @Lavernne πλάκα θα 'χει να στον ζητάνε για σκύλο φύλακα από εδώ και πέρα!! :p
αχαχχαχα βρε ας μου τον ζητήσουν και τον δίνω και για κυνηγόσκυλο!! :p

Πολλές μετακομίσεις έχουμε τελευταία !! :D

Καλορίζικο το νέο σας διαμέρισμα!! Τώρα ο Αζοράκος θα μένει μέσα;
Σε ευχαριστούμε πολύ Μυρτώ!!
Ο Αζοράκος τα βράδια θα μένει μέσα, γιατί την ημέρα χθες και σήμερα το σπίτι είναι σα βοβμαρδισμένο. Τώρα τελειώσαμε από τα πολλά και μένει να παραγγείλουμε κρεβάτι και ηλεκτρικά είδη.
Λογικά από αύριο θα είναι και την ημέρα μέσα! :D

βάλτου και ένα φωτάκι να φωτίζει τη νύχτα...:giggle:

τι του χεις βαλει για κρεβατι??
χαχαχαχα τότε και αν θα τον έχω κάνει Φλωρινιώτη!! :p

Το κρεβάτι του αποτελείται από το πλαστικό πάτο του κρέιτ της Νεφέλης, από ένα μαξιλαράκι καρέκλας (φουσκωτό), σεντόνι, λεπτή κουβερτούλα x3 διπλωμένη, μαξιλάρι ξαπλώστρας διπλωμένο στα δύο και κουβέρτα μάλλινη!!! :D :rolleyes::p:ROFLMAO: