Με βάση τον εμπειρικο τύπο που βάλαμε παραπάνω, αλλά και αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες, νομίζω τελικά πως μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 10, 12 κιλά.8 εβδομαδων...ζυγιζε 2.800...
Με βάση τον εμπειρικο τύπο που βάλαμε παραπάνω, αλλά και αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες, νομίζω τελικά πως μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 10, 12 κιλά.8 εβδομαδων...ζυγιζε 2.800...
και το γκρεμλιν 2.800 ζυγιζεΜε βάση τον εμπειρικο τύπο που βάλαμε παραπάνω, αλλά και αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες, νομίζω τελικά πως μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 10, 12 κιλά.
Πόσα κιλά είναι τώρα το γκρεμλιν;
Θα συμφωνήσω με το θεμα των κιλων...Μη τρομοκρατησω την θεματοθετρια. Καταρχας δεν ξερουμε αν το γκρεμλιν ηταν οντως 8 η 7 εβδομαδων αφου βρεθηκε παρατημενο. Και η 1 εβδομαδα κανει διαφορα σε αυτο το σταδιο και τα διαφορετικα γονιδια σιγουρα.
Συμφωνα με τις μετρησεις μου οταν το πηρα (που το βαφτισαμε 8 εβδομαδων) 2.800, στις 14 εβδομαδες 8.4, τωρα 21
Παντως επειδη και μενα για 12-15 κιλα το πολυ μου ελεγαν αρχικα και τοσο εψαχνα να υιοθετησω περιπου για πρακτικους λογους ... Τελικα ειναι μια χαρα μεγεθος , μικροκαμωμενος μου φαινεται τωρα
ΥΣ. τα κιλα επισης δε λενε τιποτα 21 κιλα ειναι και ενα φιλικο μας σκυλουνι που ειναι πολυ πιο κοντο και μαζεμενο απο το γκρεμλιν