Καυκάσου κουτάβι

thodwrhs

Member
18 Δεκεμβρίου 2011
21
0
καλησπέρα έχω ένα κουτάβι καυκάσου και θέλω να m πείτε αν είναι καθαρόαιμο....

Attachments

Last edited by a moderator:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καθαρόαιμο σημαίνει καθαρά αίματα. Σκύλος ο οποίος γεννήθηκε απο προγόνους που αντιπροσώπευαν την φυλή. Αν δεν έχεις έγγραφο το οποίο να σου αποδειχνεί την καθαροαιμία της εκτροφής του τότε δεν είναι καθαρόαιμο.

Το κουτάβι πόσο καιρό το έχεις?
Πρόσεχε το λιγάκι, μη το αφήνεις πολύ αχτένιστο γιατί το τρίχωμα θα κάνει κόμπους.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
kalhspera exw ena koutavi kaukasou kai thelw na m peite an einai katharoaimo....
Το καθαρόαιμο κουτάβι αγοράζεις από σοβαρό εκτροφείο με όλα απαραίτητα χαρτιά του όπως pedigree, διαβατήριο με εμβόλια σύμφωνα με την ηλικία του κουταβιού, τατού και τσιπ, συμβόλιο αγοράς.
Το δικό σου έχει όλα αυτά ?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Δείχνει ότι το έχεις πολύ παραμελημένο.
βάλε κι άλλες φωτογραφίες, και καυκάσου ή όχι χρειάζεται περιποίηση ένας σκύλος και ενδιαφέρον για όλα τα άλλα θέματα που τον απασχολούν εκτός του αν είναι καθαρόαιμο. Για αυτό ενδιαφερόμαστε πριν το πάρουμε το ζώο.

xara

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
κυμη ευβοιας
εμενα δεν μου μοιαζει κ πολυ για καθαροαιμο.πριν δυο μερες πηρε ενας φιλος μου ενα κουταβι με χαρτια,εμβολιασμενο,με τσιπακι κ αλλα.ειναι τριον μηνον κ ειναι σαν λιονταρακι φουντοτο.σκετο κουκλακι.κ οταν μου εδειξε κ τους γονεις επαθα πλακα.(αρκουδες)!!!

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Καλημέρα...
Δυστυχώς το κουτάβι δεν φαίνεται σε καλή κατάσταση από την φωτογραφία. Μακάρι να κάνω λάθος.
Μακάρι κιόλας ο thodwrhs αν καταλάβει ότι δεν είναι " καθαρόαιμο " να μην το πετάξει πουθενά στο δρόμο.
Το γράφω απλά γιατί πάντα έτσι γίνεται στο τέλος... Από πολλούς.
Μακάρι...
Καλημέρα και πάλι...

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Καλημερα να σου ζησει ο κουκλος!!!!Νομιζω τον μπερδεψαμε τον ανθρωπο.Απο οτι καταλαβαινω οποιος κανει αυτην την ερωτηση ουσιαστικα δεν ενδιαφερετε εαν εχει αιματα 3-4 γεννεες και χαρτια καθαροαιμιας(αλλιως θα το ηξερε ηδη) αλλα εαν οταν μεγαλωσει θα μοιαζει με Καυκασου.Ε λοιπον ναι φιλε μου θα μοιαζει με Καυκασου.Θα γινει μεγαλωσωμος και φουντωτος!Βεβαια θελει φροντιδα.Σε καμμια περιπτωση μην τον ζευγαρωσεις γιατι δεν γνωριζεις εαν ειναι καταλληλος για αυτο.Αυτες τις πληροφοριες σου δινει το pedigree που αναφερεται παραπανω.Αγαπησε το και θα γινει το καλυτερο Καυκασου του κοσμου!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σε τέτοια θέματα μόνο αν μοιάζει εμφανισιακά μπορεί να πει κανείς....
Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις αν ειναι καθαρόαιμο ή όχι, εκτός πια κι αν μιλάμε για κάτι τραγικο...πχ λαμπ με όρθια αυτιά....εκεί ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά...

Το θέμα βέβαια είναι....έστω ότι μορφολογικά μοιάζει με την φυλή που επιθυμούμε, αν ο χαρακτήρας είναι αλλού για αλλού τότε τι γίνεται;
Μας καλύπτει;

Οπότε λοιπόν...
Το κουτάβι μοιάζει να έχει και καυκάσιο μέσα του....αν έχει και κάτι άλλο δεν το ξέρουμε!
Αν στο μέλλον θα μοιάζει και θα συμπεριφέρεται ως τέτοιος μόνο ο καιρός θα δείξει!
Να το χαίρεσαι και να του συμπεριφέρεσαι σωστά!

thodwrhs

Member
18 Δεκεμβρίου 2011
21
0
επειδή βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα το κουτάβι είναι καθαρόαιμο με χαρτιά από εξωτερικό και η φωτό δεν είναι καλή δείτε μια άλλη.............

190112-1257..jpg

DSC01227..jpg

Last edited by a moderator:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
thodwrhs Τα Greeklish ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ από τους κανονισμούς του forum.
Σε παρακαλώ γράφε με Ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
επειδή βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα το κουτάβι είναι καθαρόαιμο με χαρτιά από εξωτερικό και η φωτό δεν είναι καλή δείτε μια άλλη.............
Βοήθησέ μας λίγο...
Οταν λες χαρτιά από εξωτερικό, τι εννοείς;

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
ωραιος ο καυκασος να τον προσεχεις και να του κανεις πολυ κοινωνικοποιηση

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Βρε Θοδωρή, αφου έχεις χαρτιά τότε τι μας ρώτάς;
Εκτος κι αν έχεις αμφιβολίες για την γνησιότητα των χαρτιών.
Αλλά τότε, ακόμα και εαν σου πούμε ότι μοιάζει, καθαρόαιμο δεν είναι εφ όσον δεν γνωρίζεις τους προγόνους του.