Καλησπέρα παιδία, αρχικά να πω ότι δεν θέλω να συμμετέχω σε καμία περίπτωση στις ειρωνίες και τα ευτράπελα του θέματος ούτε θέλω να πω κάτι κακοπροαίρετα.. Είχα 2 καυκάσια πρίν απ ο10 χρόνια περίπου, δυστυχώς και τα 2 απο καλαζάρ μου πέθαναν
Ο δεύτερος ήταν ένα φυσιολογικό καυκάσου λευκό όμορφό 75 κιλά περίπου 65cm ράχη. Το πρώτο όμως το οποίο το είχα αγοράσει απο ένα ρώσο, δύσκολα είχαμε συνενοηθεί θυμάμαι στα ελληνικά
ήταν 80cm ράχη (1,75εκ όρθιος) 110κιλά χώρις πραγματικά κανένα πρόβλημα, απ'όσο μπορούσα να διακρίνω εγώ τουλάχιστον με τις λιγοστές γνώσεις που έχω. ήταν άγριο με τους ξένους απίστευτα, είχε σπάσει 2 αλυσίδες χοντρές ενώ του φορούσα πνίχτη και είχε πηδήξει 2-3 φορές ένα ξύλινο διαχωριστικό ύψους πάνω απο 1.60. Παιδιά πραγματικά ήταν απίστευτο σκυλί και δυστυχώς μου πέθανε.. Ο πατέρας του αήταν πρωταθλητής ρωσίας απ'οτι είχα μάθει όχι στα καλλιστεία όμως, σε μάχες με σκυλιά(εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά,δεν μ'αρέσει να το βάζω να ματώνει το σκυλί)...σκέφτομαι να αγοράσω τώρα, οπότε και θα ανοίξω θέμα για να μου πείτε ο,τι γνωρίζετε για αξιόπιστα εκτροφεία..