Κατι συμβαινει..

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Τα ίδια και η μικρή 2-3 μέρες τώρα κλαψούρισμα χωρίς λόγο,εγώ στο σαλόνι συνήθως ,εκείνη πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα και την ακούω να κλαψουρίζει.Παίζει να είναι απ την ψευδοκύηση?

mania-bubba

Member
7 Σεπτεμβρίου 2013
11
0
Τα ίδια και η μικρή 2-3 μέρες τώρα κλαψούρισμα χωρίς λόγο,εγώ στο σαλόνι συνήθως ,εκείνη πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα και την ακούω να κλαψουρίζει.Παίζει να είναι απ την ψευδοκύηση?
Aν ταιριαζουν τα συμπτωματα μιλαμε για το ιδιο πραγμα. Παρε τον γιατρο της ακομα καλυτερα πηγαινε να την δει.

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Aν ταιριαζουν τα συμπτωματα μιλαμε για το ιδιο πραγμα. Παρε τον γιατρο της ακομα καλυτερα πηγαινε να την δει.
Την πήρα και μου είπε contralac για 4 μέρες και την Τρίτη θα πάμε από κοντά..

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Το contralac εγω ξερω οτι ειναι για την διακοπη της παραγωγης γαλακτος. Ειδες γαλα ή αδικα θα δωσεις στο σκυλι σου φαρμακα απο τηλεφωνικες διαγνωσεις?

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Το contralac εγω ξερω οτι ειναι για την διακοπη της παραγωγης γαλακτος. Ειδες γαλα ή αδικα θα δωσεις στο σκυλι σου φαρμακα απο τηλεφωνικες διαγνωσεις?
Όχι δεν είδα γάλα,Milko είδα.... Λες να δίνουμε κι εγώ και η κτηνίατρος έτσι χάπια λες και είναι καραμέλες;

Last edited:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Όχι δεν είδα γάλα,Milko είδα.... Λες να δίνουμε κι εγώ και η κτηνίατρος έτσι χάπια λες και είναι καραμέλες;
Εξυπναδες ε...
Ναι λεω, διοτι πολλοι το κανουν. Δεν το ανεφερες ομως, επρεπε να μυρισουμε τα νυχια μας?

Last edited: